Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

dziewczyny, a czy wy się może orientowałyście w jakiej cenie jest m2 frontów, które wybieracie? Chciałam przeliczyć ile nam m2 będzie potrzebnych ale chwilowo przy zmianie koncepcji trochę mi to nie wychodzi, cena ponoć nie zaporowa ale żadna rewelacja bo po 240zł/m2. Dużo, mało, normalnie?

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nikt nie podał mi ceny na poszczególne elementy, dostałam tylko wycenę na całośc z uwzględnieniem podanych przeze mnie materiałów, więc nie mam pojęcia po ile są fronty, zresztą ja w lakierze mam 1 mikroszafkę.

Mistrzyni Karola współpracuje dziś z Lukarną nad sypialnią, wiec wizualka salonu - przesunięta w czasie.

Właśnie przygotowuję zmienioną opcję kuchni dla stolarze plus spis materiałów, które mi przypadły do gustu. Zobaczymy jaka będzie wycena. Najwyżej jak nas zabije to pojedziemy szukać tańszego materiału. Swoją drogą w tej hurtowni gdzie się ten facet towaruje pokazali nam tylko 2 katalogi, jeden drewno które od razu odpadło nawet bez pytania o cenę, a drugi to już właśnie ten z którego wybieraliśmy. Swoją drogą znalazłam na necie te fronty i nie są w ogóle podobne do tych z próbnika :/

No własnie nie wiem, jak radzicie, dopóki elektryk działa mam pole manewru??

Na początku myśleliśmy o lampie wiszącej na środku salonu ale elektryk powiedział, że za duży metraż dla jednego punktowego oświetlenia a ja kinkietów nie lubię. Ostatecznie będzie jedna wisząca nad stolikiem kawowym/kanapą, a druga w części jadalnej nad stołem plus planujemy jeszcze lampę w kąciku.