pumpaluna 24.10.2011 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 dziewczyny, a czy wy się może orientowałyście w jakiej cenie jest m2 frontów, które wybieracie? Chciałam przeliczyć ile nam m2 będzie potrzebnych ale chwilowo przy zmianie koncepcji trochę mi to nie wychodzi, cena ponoć nie zaporowa ale żadna rewelacja bo po 240zł/m2. Dużo, mało, normalnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.10.2011 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Nikt nie podał mi ceny na poszczególne elementy, dostałam tylko wycenę na całośc z uwzględnieniem podanych przeze mnie materiałów, więc nie mam pojęcia po ile są fronty, zresztą ja w lakierze mam 1 mikroszafkę. Mistrzyni Karola współpracuje dziś z Lukarną nad sypialnią, wiec wizualka salonu - przesunięta w czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 24.10.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 24.10.2011 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 dziś ulubiona kapela Ardei http://www.youtube.com/watch?v=7MmaZ4X_64o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 24.10.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 ale jestem oblegana Lucarnie już robię takie bardziej dokładne, łącznie ze zdjęciami rodzinki wiszącymi na ścianie :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.10.2011 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 I pomyślec, że jeszcze kilka tygodni temu nie wiedziałam o ich istnieniu, a teraz dzień zaczynam i kończę Anathemą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.10.2011 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Karola, to wstaw mi jeżeli możesz jeszcze lampę wiszącą na środek salonu:) Chyba Cię wykorzystujemy..., ale jesteśmy wdzieczne bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 24.10.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 24.10.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Ok, lampa będzie , ale jedna na środku? czy jedna nad stołem a druga bardziej nad stoliczkiem przy sofach? póki leżę, można mnie wykorzystywać, przynajmniej mi się nie nudzi i mi głupie myśli nie przychodzą do głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.10.2011 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 (edytowane) No własnie nie wiem, jak radzicie, dopóki elektryk działa mam pole manewru?? jadalnia to jakby inne pomieszczenie, wiec chodzi o salon i ewentualnie stolik kawowy... Czy dac jedną na środku, czy bardziej nad stolikiem??? Edytowane 24 Października 2011 przez Ardea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 24.10.2011 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Właśnie przygotowuję zmienioną opcję kuchni dla stolarze plus spis materiałów, które mi przypadły do gustu. Zobaczymy jaka będzie wycena. Najwyżej jak nas zabije to pojedziemy szukać tańszego materiału. Swoją drogą w tej hurtowni gdzie się ten facet towaruje pokazali nam tylko 2 katalogi, jeden drewno które od razu odpadło nawet bez pytania o cenę, a drugi to już właśnie ten z którego wybieraliśmy. Swoją drogą znalazłam na necie te fronty i nie są w ogóle podobne do tych z próbnika :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 24.10.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 zdecydowanie 2 !!!!jak będzie jedna na środku to będzie ciemnoz jedną na środku siedzący przy sole do niej tyłem będą mieli ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 24.10.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Karola, a Ty jakieś wizualki tworzysz..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 24.10.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 No własnie nie wiem, jak radzicie, dopóki elektryk działa mam pole manewru?? Na początku myśleliśmy o lampie wiszącej na środku salonu ale elektryk powiedział, że za duży metraż dla jednego punktowego oświetlenia a ja kinkietów nie lubię. Ostatecznie będzie jedna wisząca nad stolikiem kawowym/kanapą, a druga w części jadalnej nad stołem plus planujemy jeszcze lampę w kąciku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.10.2011 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Karola dopisałam o co mi chodziło, bo jadalnia będzie optycznie wydzielona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 24.10.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 24.10.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Karola dopisałam o co mi chodziło, bo jadalnia będzie optycznie wydzielona. no właśnie, to wiesz co, może znajdź w necie przykład tej ścianki, która chcesz oddzielić salon od jadalni nie obiecuję, że uda mi się taką wstawić, ale popatrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 24.10.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 to było do mnie czy do dziewczyn...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 24.10.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 to było do mnie czy do dziewczyn...? do ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 24.10.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 do ciebie to może ja też się uśmiechnę do Ciebie o wizualke malutkiej łazienki (4m2)...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts