Ardea 24.10.2011 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Ta ścianka, będzie tak azurowa, ze spokojnie możesz robic bez niej;) a co z lampą na środek salonu czy bardziej nad stolik kawowy? Co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.10.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Oj, coś czuję, że Cie wykorzystam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 24.10.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Agalind ustaw sie w kolejce dziś sypialnia Lucarny, jutro salon Ardei poczekajcie na efekty u Lucarny, potem będziecie zamawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 24.10.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Ta ścianka, będzie tak azurowa, ze spokojnie możesz robic bez niej;) a co z lampą na środek salonu czy bardziej nad stolik kawowy? Co myślicie? to ją pominę środek wypadnie gdzieś mniej więcej jak się kończą schody, czyli na krawędzi stoliczka a ta lampa/lampy masz już wybrane czy dać dowolną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.10.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Ardea, koniecznie 2 lampy. NAd stolem musi być żeby po ciemku nie jeść, a nad stolikiem tez się przyda. Mam teraz "salon" 20m2 i 1 lampę wiszącą nad stołem. Wydawało mi sie, że druga nad kanapą to już przesada, więc jej nie ma, ale wiem, ze to był błąd. Ta nad stołem jest super, ale brakuje mi światła przy kanapie, wiec mam lampę podłogową i kolejną na parapecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.10.2011 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Agalind ustaw sie w kolejce dziś sypialnia Lucarny, jutro salon Ardei poczekajcie na efekty u Lucarny, potem będziecie zamawiać Masz jakieś numerki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.10.2011 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Aga, teraz to było dwuznacznie;) To że nad stołem w jadalni to wiadomo, ale ja drązę temat salonu, czy nad kawowym czy centralnie:) Karola, mam wybraną, ale za skarby nie wiem jak się nazywa (taka z siankiem w środku) możesz dac dowolną - białą, bo ta siankowa mężowi się nie podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 24.10.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Agalind ustaw sie w kolejce dziś sypialnia Lucarny, jutro salon Ardei poczekajcie na efekty u Lucarny, potem będziecie zamawiać to ja jestem następny w kolejce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 24.10.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 :lol2: ale mam branie teraz to zabrzmiało dwuznacznie Esiak napisz mi na priva o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.10.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Aga, teraz to było dwuznacznie;) To że nad stołem w jadalni to wiadomo, ale ja drązę temat salonu, czy nad kawowym czy centralnie:) Karola, mam wybraną, ale za skarby nie wiem jak się nazywa (taka z siankiem w środku) możesz dac dowolną - białą, bo ta siankowa mężowi się nie podoba... Widać taki dzisiaj "dwuznaczny" dzień A lampę dałabym na środku, bo salon praktycznie kwadratowy wyjdzie ( o ile się nie mylę) i lampa praktycznie nad stolikiem wyląduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.10.2011 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Aga dzięki, tak właśnie powiedziałam elektryczkowi:) Karola - zdolna jesteś to masz powodzenie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 24.10.2011 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Dzięki, Lucarna właśnie wstawia u siebie zdjęcia, tylko nie wie, które pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 24.10.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Ardea, a schody w kolorze podłogi w salonie czy jakieś inne? chyba że to na razie nieistotny szczegół? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.10.2011 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Też z dębowej przemysłówki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.10.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Teraz będziemy czekać z niecierpliwością na Twój salon:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.10.2011 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Mój salon nie zrobi takiej furory jak Twoja sypialnia, bo mało rzeczy i mało kolorów i baaardzooo zwyczajnie, ale dojdą dodatki i będzie trochę cieplej;)O ile będę umiała wstawic te wizualki, bo ja antytalent jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 24.10.2011 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Mój salon nie zrobi takiej furory jak Twoja sypialnia, bo mało rzeczy i mało kolorów i baaardzooo zwyczajnie, ale dojdą dodatki i będzie trochę cieplej;) O ile będę umiała wstawic te wizualki, bo ja antytalent jestem będziesz potrafiła, wstawiasz tak jak inne zdjęcia, a jak nie to ja wstawię jak chcesz, taka bardziej dopracowaną jak Lucarna, w innym programie to powiedz! (tylko w tamtym chyba kozy nie ma żaden problem, ale będę cię wtedy męczyć o kolory dodatków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.10.2011 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Wystarczy mi takie poglądowe zagospodarowanie przestrzeni i tak jest ładnie:) A dodatków w sensie kolorów u mnie nie będzie:cool: Ocieplac będę materiałami, np. drewnem, czarno-białymi fotkami itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.10.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 I karnisza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 24.10.2011 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 To ok, u mnie też nie będzie wystawek figurek, itd. tylko kilka wiszących zdjęć przy schodach będzie nieco większa galeria i u nas też ocieplać będzie drewno bo i u nas królować będą biel, szarość i czerń choć łamie się i chyba dam do salonu fioletowy/amarantowy fotel, bo mąż nalega, a mi się coraz bardziej ten pomysł podoba tu widać ten fotele, ale to stare zdjęcie, sofy już nie są białe, a szare jak u ciebie, więc ściana za sofą też inna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts