Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ta ścianka, będzie tak azurowa, ze spokojnie możesz robic bez niej;) a co z lampą na środek salonu czy bardziej nad stolik kawowy? Co myślicie?

to ją pominę

środek wypadnie gdzieś mniej więcej jak się kończą schody, czyli na krawędzi stoliczka

a ta lampa/lampy masz już wybrane czy dać dowolną?

Ardea, koniecznie 2 lampy. NAd stolem musi być żeby po ciemku nie jeść, a nad stolikiem tez się przyda. Mam teraz "salon" 20m2 i 1 lampę wiszącą nad stołem. Wydawało mi sie, że druga nad kanapą to już przesada, więc jej nie ma, ale wiem, ze to był błąd. Ta nad stołem jest super, ale brakuje mi światła przy kanapie, wiec mam lampę podłogową i kolejną na parapecie.

Aga, teraz to było dwuznacznie;) To że nad stołem w jadalni to wiadomo, ale ja drązę temat salonu, czy nad kawowym czy centralnie:)

Karola, mam wybraną, ale za skarby nie wiem jak się nazywa (taka z siankiem w środku) możesz dac dowolną - białą:), bo ta siankowa mężowi się nie podoba...

Aga, teraz to było dwuznacznie;) To że nad stołem w jadalni to wiadomo, ale ja drązę temat salonu, czy nad kawowym czy centralnie:)

Karola, mam wybraną, ale za skarby nie wiem jak się nazywa (taka z siankiem w środku) możesz dac dowolną - białą:), bo ta siankowa mężowi się nie podoba...

Widać taki dzisiaj "dwuznaczny" dzień;)

A lampę dałabym na środku, bo salon praktycznie kwadratowy wyjdzie ( o ile się nie mylę) i lampa praktycznie nad stolikiem wyląduje.

Mój salon nie zrobi takiej furory jak Twoja sypialnia, bo mało rzeczy i mało kolorów i baaardzooo zwyczajnie, ale dojdą dodatki i będzie trochę cieplej;)

O ile będę umiała wstawic te wizualki, bo ja antytalent jestem

będziesz potrafiła, wstawiasz tak jak inne zdjęcia, a jak nie to ja wstawię

jak chcesz, taka bardziej dopracowaną jak Lucarna, w innym programie to powiedz! (tylko w tamtym chyba kozy nie ma ;) żaden problem, ale będę cię wtedy męczyć o kolory dodatków :lol2:

To ok, u mnie też nie będzie wystawek figurek, itd.

tylko kilka wiszących zdjęć

przy schodach będzie nieco większa galeria :) i u nas też ocieplać będzie drewno

bo i u nas królować będą biel, szarość i czerń

choć łamie się i chyba dam do salonu fioletowy/amarantowy fotel, bo mąż nalega, a mi się coraz bardziej ten pomysł podoba

jadalnia5.jpg

tu widać ten fotele, ale to stare zdjęcie, sofy już nie są białe, a szare jak u ciebie, więc ściana za sofą też inna