Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

rolety rzymskie też są ładne i mniej wymagające;)

ja to bym najchętniej zostawiła okna bez niczego, ale to nie przejdzie

mąż w kilku kwestiach stawia mocne Weto ;)

ale za to w innych mam pełną dowolność :)

ja na dziś wysiadam :goodnight: dzięki za miły wieczór i do jutra

Ardea jesteś od rana czy po południu, jak dziś?

U nas niestety nie ma opcji żeby zostawić okna bez firan czy zasłon. Nie lubię w ciągu dnia zasłoniętych rolet a chociaż coś musi być, żeby nas oddzielić od wścibskich spojrzeń rodziny. Stojąc u nas w kuchni widzimy co robi ciocia w kuchni u siebie, między domami jest tylko 5m :/ Też mi się podobają drewniane żaluzje, ale to u kogoś i w widnych pomieszczeniach. W kuchni postawimy pewnie na rolety rzymskie, ale na razie to ja sobie na wycenę mebli kuchennych poczekam i zobaczę czy jeszcze na coś będzie nas stać ;)

Ach, Ardea, zapomniałam Ci powiedzieć, że byłam w weekend u koleżanki i mają meble w kuchni z poziomym usłojeniem i bardzo dobrze wyglądają. Zabudowa jest w L. 3 słupki wysokiej zabudowy z lodówką niezabudowaną, obok niska szfka (zlew pod oknem) i od rogu szafki górne i dolne. Zabudowa nie wydaje się pocięta, chociaż są wyrażne słoje. Kolor coś jakby orzech. Niestey nie zrobiłam zdjecia, bo wpadłam na chwilę i nawet telefonu nie zabrałam:)

Agalind - koza ma być inna, ale innej nie znalazłam

a jadalnie od części wypoczynkowej ma dzielić ścianka ażurowa

Myślałam o konsolce, ale jak będzie scianka to ok, bo czegoś mi tam brakowało:)

A może pokusić się o ustawienie 2 kanap zamiast narożnika? Chyba, ze życzeniem inwestorki miał być narożnik.;)