Ardea 25.10.2011 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Esiak - dzięki za umuzykalnienie:) Karola - dzięki za Wszystko:):) Lukarna - dzięki za pomoc, poczta nadal nie działa:confused Agalind - koza oczywiscie na prosto, za kanapą będzie ażurowa ścianka-nieścianka;) przejście do jadalni węższe bo ścianka kuchenna wydłużona, na inne pomieszczenia też nie patrzcie, bo w projekcie były spore zmiany, np. poszerzenie budynku Jeszcze raz dziękuję wszystkim za zainteresowanie:) Tyle tych podziękowań, że czuję się jak na Oskarowej Gali;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 25.10.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Myślałam o konsolce, ale jak będzie scianka to ok, bo czegoś mi tam brakowało:) A może pokusić się o ustawienie 2 kanap zamiast narożnika? Chyba, ze życzeniem inwestorki miał być narożnik. takie było życzenie Ardei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.10.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 U nas niestety nie ma opcji żeby zostawić okna bez firan czy zasłon. Nie lubię w ciągu dnia zasłoniętych rolet a chociaż coś musi być, żeby nas oddzielić od wścibskich spojrzeń rodziny. Stojąc u nas w kuchni widzimy co robi ciocia w kuchni u siebie, między domami jest tylko 5m :/ Też mi się podobają drewniane żaluzje, ale to u kogoś i w widnych pomieszczeniach. W kuchni postawimy pewnie na rolety rzymskie, ale na razie to ja sobie na wycenę mebli kuchennych poczekam i zobaczę czy jeszcze na coś będzie nas stać Będę musiała nieźle się nakombinować żeby na te moje narożne okna coś mądrego wymyślić. Zaluzje drewniane mi się podobają, ale to ich czyszczcenie trochę mnie zniechęca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.10.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Esiak - dzięki za umuzykalnienie:) Karola - dzięki za Wszystko:):) Lukarna - dzięki za pomoc, poczta nadal nie działa:confused Agalind - koza oczywiscie na prosto, za kanapą będzie ażurowa ścianka-nieścianka;) przejście do jadalni węższe bo ścianka kuchenna wydłużona, na inne pomieszczenia też nie patrzcie, bo w projekcie były spore zmiany, np. poszerzenie budynku Jeszcze raz dziękuję wszystkim za zainteresowanie:) Tyle tych podziękowań, że czuję się jak na Oskarowej Gali;) Mi nie podziękowałaś imiennie:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 25.10.2011 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Żaluzje drewniane mam od zawsze, były gdy mieszkałam z rodzicami i teraz też mam, wiec przywykłam, zresztą albo żaluzje albo nic;) Zasłony będą tylko w sypialni Narożnik musi byc, bo on będzie taki dziwny;) za rogiem będzie zamiast klasycznej sofy z oparciem taka leżanka, bo nie chcę przesłaniac okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 25.10.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 a dziś tak w ogóle wieczór z Dexterem.... ogląda ktoś..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 25.10.2011 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Agalind, dziękuję za wsparcie, inspirowanie i utwierdzanie w przekonaniach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.10.2011 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Agalind, dziękuję za wsparcie, inspirowanie i utwierdzanie w przekonaniach:) Och, nie ma za co:) Cała przyjemność po mojej stronie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 25.10.2011 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Esiak, na 13street? Mój mąż ogląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 25.10.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 nie, na torrentach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 25.10.2011 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 http://www.youtube.com/watch?v=CfSFo3ZVsSg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 25.10.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Narożnik musi byc, bo on będzie taki dziwny;) za rogiem będzie zamiast klasycznej sofy z oparciem taka leżanka, bo nie chcę przesłaniac okna. teraz juz wiem o jaki narożnik ci chodziło jutro taki wstawię ja po prostu cie źle zrozumiałam, myślałam, że po narożniku ma być jeszcze kawałek oparcia a dopiero potem leżanka byłam dzisiaj nieco nie kumata i myśli coś innego mi zaprzątało i może znajdę żaluzje drewniane - mają być pod kolor okna? w pierwszej chwili myślałam, że ciężko będzie taki narożnik zmieścić, ale jeszcze sporo miejsca zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 25.10.2011 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Naprawdę jesteście niezastąpieni:) Żaluzje pod kolor okna, a narożnik to jakby kanapa +fotel+leżanka, takie dziwactwo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.10.2011 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Jakie wymiary ma salon? Przede wszytskim chodzi mi o szerokość, bo jak tam ma byc jeszcze ścianka to jak szerokie będzie przejście do jadalni (obok narożnika)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 25.10.2011 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 rysowałam na podłodze i przy narożniku 250cm wychodzi przejście 110cm. Myslicie, że za mało? Takie mam wejście do salonu z wiatrołapu i takie przejście z jadalni do kuchni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 25.10.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 My mamy wejście z hallu 120cm szerokie, wydaje mi się akurat. Rozumiem, że tam za kanapą będzie ta ażurowa ścianka i tu gdzie się narożnik kończy idzie przejście, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.10.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Na wizualizacji narożnik jest spory i pewnie stąd wrażenie, że przejście wąskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 25.10.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Jeśli dobrze pamiętam zostawiałam chyba 115 cm przejściaale w tej chwili nie mam dostępu do projektu, bo piszę z komórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 25.10.2011 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Ażurowa ścianka na kawałku narożnika z tyłu, ale ta kuchenna jest dłuższa i bardziej zwęza przejście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.10.2011 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Przestrzeń pod schodami chcesz jakoś wykorzystać? Moze jakiś fajny kosz na drewno do kozy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts