Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

Esiak - dzięki za umuzykalnienie:)

Karola - dzięki za Wszystko:):):)

Lukarna - dzięki za pomoc, poczta nadal nie działa:confused

Agalind - koza oczywiscie na prosto, za kanapą będzie ażurowa ścianka-nieścianka;) przejście do jadalni węższe bo ścianka kuchenna wydłużona, na inne pomieszczenia też nie patrzcie, bo w projekcie były spore zmiany, np. poszerzenie budynku

Jeszcze raz dziękuję wszystkim za zainteresowanie:) Tyle tych podziękowań, że czuję się jak na Oskarowej Gali;)

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

U nas niestety nie ma opcji żeby zostawić okna bez firan czy zasłon. Nie lubię w ciągu dnia zasłoniętych rolet a chociaż coś musi być, żeby nas oddzielić od wścibskich spojrzeń rodziny. Stojąc u nas w kuchni widzimy co robi ciocia w kuchni u siebie, między domami jest tylko 5m :/ Też mi się podobają drewniane żaluzje, ale to u kogoś i w widnych pomieszczeniach. W kuchni postawimy pewnie na rolety rzymskie, ale na razie to ja sobie na wycenę mebli kuchennych poczekam i zobaczę czy jeszcze na coś będzie nas stać ;)

Będę musiała nieźle się nakombinować żeby na te moje narożne okna coś mądrego wymyślić. Zaluzje drewniane mi się podobają, ale to ich czyszczcenie trochę mnie zniechęca.

Esiak - dzięki za umuzykalnienie:)

Karola - dzięki za Wszystko:):):)

Lukarna - dzięki za pomoc, poczta nadal nie działa:confused

Agalind - koza oczywiscie na prosto, za kanapą będzie ażurowa ścianka-nieścianka;) przejście do jadalni węższe bo ścianka kuchenna wydłużona, na inne pomieszczenia też nie patrzcie, bo w projekcie były spore zmiany, np. poszerzenie budynku

Jeszcze raz dziękuję wszystkim za zainteresowanie:) Tyle tych podziękowań, że czuję się jak na Oskarowej Gali;)

Mi nie podziękowałaś imiennie:P

Żaluzje drewniane mam od zawsze, były gdy mieszkałam z rodzicami i teraz też mam, wiec przywykłam, zresztą albo żaluzje albo nic;) Zasłony będą tylko w sypialni

Narożnik musi byc, bo on będzie taki dziwny;) za rogiem będzie zamiast klasycznej sofy z oparciem taka leżanka, bo nie chcę przesłaniac okna.

Narożnik musi byc, bo on będzie taki dziwny;) za rogiem będzie zamiast klasycznej sofy z oparciem taka leżanka, bo nie chcę przesłaniac okna.

teraz juz wiem o jaki narożnik ci chodziło :)

jutro taki wstawię

ja po prostu cie źle zrozumiałam, myślałam, że po narożniku ma być jeszcze kawałek oparcia a dopiero potem leżanka ;)

byłam dzisiaj nieco nie kumata i myśli coś innego mi zaprzątało

i może znajdę żaluzje drewniane - mają być pod kolor okna?

w pierwszej chwili myślałam, że ciężko będzie taki narożnik zmieścić, ale jeszcze sporo miejsca zostanie :)