Ardea 25.10.2011 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Aga no proszę Cię, właśnie o tym myślałam, bo zabudowywac nie chcę, ponieważ stracą swą betonową lekkośc;) poza tym za dużo miejsca tam nie ma, bo to zabiegówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 25.10.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 można dać kosz, a można ładnie poukładać po prostu polana, tak na całej przestrzeni 'zatykając' całe miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.10.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Schody będa fajnie wygląddały, tylko pod nimi trzeba coś postawić, żeby takie "wiszace" nie były. Na schodach drewno a co do spodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 25.10.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 można dać kosz, a można ładnie poukładać po prostu polana, tak na całej przestrzeni 'zatykając' całe miejsce a czy trzeba czymś zatykać? jakoś tego nie widzę ja bym zostawiła pustą przestrzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.10.2011 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 można dać kosz, a można ładnie poukładać po prostu polana, tak na całej przestrzeni 'zatykając' całe miejsce Za dużo drewna bym tam nie układała a w koszu łatwiej przestawić żeby np. sprzątnąć. No i kozy mają to do siebie, ze nie sa zbyt obszerne więc drewna tez za dużo tam nie widzę. Kilka polan w ładnym koszu będzie super:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 25.10.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 nie wiem na jakiej zasadzie działają kozy, u nas wszyscy mają tradycyjne kominki, mi akurat u znajomych podobała się opcja polan pod schodami, sama bym chciała mieć miejsce na drewno przy kominku tak pionowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.10.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 a czy trzeba czymś zatykać? jakoś tego nie widzę ja bym zostawiła pustą przestrzeń Jakies drewno pewnie i tak trzeba będzie gdzieś trzymać a kilka (dosławnie parę sztuk)kawałków może fajnie wyglądać. Byle nie za dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 25.10.2011 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Od spodu będą białe i w planach mam kosz, ale zobaczymy jak wyjdzie, moja koza nie jest duża, ale kw ma wystarczające do ogrzania całego parteru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 25.10.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Jakieś drewno pewnie i tak trzeba będzie gdzieś trzymać a kilka (dosławnie parę sztuk)kawałków może fajnie wyglądać. Byle nie za dużo. kilka to ok, w tym koszyku ale Pumpaluna napisała można dać kosz, a można ładnie poukładać po prostu polana, tak na całej przestrzeni 'zatykając' całe miejsce i tego dotyczył mój sprzeciw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 25.10.2011 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Dobra, mała korekta, koza wystarczy do ogrzania salonu i jadalni, może w porywach kuchni... ma 8-10kw;) ale ona ma robic nastrój, a grzac przy okazji;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 25.10.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 ja tam się na dizajningu nie znam, pełna improwizacja będzienie umiem sobie wyobrazić pewnych rzeczy dopóki naocznie nie stwierdzę co,jak i gdzie. M.in dlatego nie lubię zakupów online, muszę dotknąć, przymierzyć, pooglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 25.10.2011 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Pumpaluna, na dizajningu to się znają architekci wnętrz (przynajmniej niektórzy, bo czasami gdy patrzę jak traktują takie proste zasady przekątnych itp. to szok), a my możemy uprawiac radosną twórczośc;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 25.10.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Pumpaluna mam podobnie, dopóki nie zrobię sobie wizualki nie potrafię sobie nic wyobrazić nie lubię kupować w ciemno, lubię tą rzecz zobaczyć, dotknąć, itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 25.10.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Ja już uciekam, 3majcie jutro mocno kciuki za moją córcię. Pewnie zjawię się w weekend także liczę na nowe wizualki i foty budowlane u niektórych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 25.10.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Dobra, obudziłam się, przyjmuję więc podziękowania :) Ogromny się wydaje ten salon Ardea... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 25.10.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Ja już uciekam, 3majcie jutro mocno kciuki za moją córcię. Pewnie zjawię się w weekend także liczę na nowe wizualki i foty budowlane u niektórych. Będę mocno trzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 25.10.2011 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Pumpalunko, jesteśmy z Wami:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 25.10.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Ja już uciekam, 3majcie jutro mocno kciuki za moją córcię. Pewnie zjawię się w weekend także liczę na nowe wizualki i foty budowlane u niektórych. a co będzie jutro...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 25.10.2011 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Lukarna, mój salon tylko się taki wydaje;) Esiak, Pumpaluna sama może Ci powie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 25.10.2011 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Aga, a u tej kolezanki widziałaś poziom - tak się upewniam, bo ja chyba coraz mocniej skłaniam się do pionowego usłojenia...Jakie oświetlenie planujesz u siebie w salonie i jadalni, bo ja chcę dac różne lampy... Co o tym myślicie, bo na wizualkach są takie same? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts