agalind 26.10.2011 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 (edytowane) Aga, a u tej kolezanki widziałaś poziom - tak się upewniam, bo ja chyba coraz mocniej skłaniam się do pionowego usłojenia... Jakie oświetlenie planujesz u siebie w salonie i jadalni, bo ja chcę dac różne lampy... Co o tym myślicie, bo na wizualkach są takie same? Poziom był wyraźnie zaznaczony. Meble coś jakby orzech, a te usłojenia jeszcze ciemniejsze i dosyć grube. Napisałam o tym, bo sie martwiłaś jak będzie wyglądało przechodzenie słoi. Dobry stolarz zrobi tak jak trzeba. Lampy będą różne, bo nie chcę żeby wyglądało jak na sklepowej wystawie, gdzie wszystko jest z jednej kolekcji. Marzy mi sie coś takiego, ale jeszcze nie wiem gdzie ją zmieszczę: http://www.meble.vox.pl/get_img.php?katalog=images/zdjecia&px=410&plik=1860427_lampa-Casablanca.jpg albo taka: http://www.meble.vox.pl/public/images_produkt_pw/1196871353luna_light_lampa_new_200px.jpg Edytowane 26 Października 2011 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.10.2011 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 A ta lampa u Ciebie idealnie by pasowała w pokoju z balkonem:):http://www.meble.vox.pl/public/images_produkt_pw/1285752423lampa_biurkowa_Teleskope_biala.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.10.2011 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Chyba zacznę już kupować takie różne duperele, bo potem pewnie kasy zabraknie. Jak będzie lampa to miejsce na nią będzie musiało sie znaleźć Najwyżej zaprojektuję cały salon pod lampę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.10.2011 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Ardea, a Ty masz jakieś konkretne lampy na oku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 26.10.2011 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Lampy mam wymyślone, w zasadzie na etapie wyboru projektu już sporo wiedziałam, a w raz z oknami pojawiła się konkretna wizja wnętrz, teraz tylko zabawa detalami i wymiarami;) Z lampami to nie chodziło o identyczny żyrandolik i kinkieciki do pary;) tylko iść w podobne np. kształt lub kolory, czy zupełnie inne bajki, tylko styl by je łączył? Ciekawa jestem jak będzie u Was? Podobają mi się lampy, które wstawiłaś, tylko u mnie poza sufitową i paroma nastrojówkami niczego innego nie będzie. A co do forniru to coraz bardziej podoba mi się pion jednak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.10.2011 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Lubię proste kształty, bez udziwnień. Kształty to walce, ściete stożki. Materiały - szkło i metal. Żadnych kryształów itp. Abażury w bieli lub kremie, ale to zależy jak nam wyjdą pomieszczenia po malowaniu. Ta na trójnogu jest najbardziej "odjechana". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.10.2011 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 (edytowane) W salonie będzie lampa wisząca nad stolem i nad kanapą. No i mam nadzieję, ze ta stojąca na trójnogu ("cyrkiel"). We wiatrołapie i holu pewnie będą takie: http://www.oswietlenie.predom.pl/imagemagic.php?img=images/_produkty/salon/now/sufitowe/563303110.jpg&w=220&h=220&page=prod_infochociaż nie jestem jeszcze do konca przekonana, ale innego pomyslu nie mam. Chyba, ze na etapie wykonczenia cos mi wpadnie w ręce. Edytowane 26 Października 2011 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.10.2011 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Właśnie przecztałam co napisałam o tych lampach. Cholernie nudno będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 26.10.2011 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 dobra, trza pograć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 26.10.2011 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 http://www.youtube.com/watch?v=IVBn9O0HsiE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.10.2011 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Słyszałeś Comę w Trójce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 26.10.2011 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Słyszałeś Comę w Trójce? nie słucham trójki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 26.10.2011 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 ale to jest dobre RADIO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 26.10.2011 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Właśnie przecztałam co napisałam o tych lampach. Cholernie nudno będzie... Przecież to nie Lunapark, że ma się dużo dziac;) a ja będę miała w kuchni takie jak Ty w holu, tylko kolor inny:) Widzę, ze powstała nowa świecka tradycja - Esiakowe granie na budowlane stresowanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 26.10.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 czy pogoda, czy też deszcz... lub gdy stres Cię łapie, nie martw się bo pod wieczór Esiak pozytywne granie zacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 26.10.2011 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 I jeszcze rymowo się zareklamowac umie:) To czekamy, bo chętnie posłuchamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.10.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Przecież to nie Lunapark, że ma się dużo dziac;) a ja będę miała w kuchni takie jak Ty w holu, tylko kolor inny:) Widzę, ze powstała nowa świecka tradycja - Esiakowe granie na budowlane stresowanie:) Masz rację, tak tylko mi się wydaje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.10.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Podobała Ci sie lampa-teleskop? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 26.10.2011 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 http://www.youtube.com/watch?v=dRYzo7uQugc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.10.2011 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Odkopałam dzisiaj ta piosenkę Jak ja dawno ich nie słyszałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts