Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam no to teraz będę miała znacznie więcej czasu i na forum i na szukanie pomysłów i na wszystkie inne pierdoły. Czeka mnie 3tyg zwolnienia. Esiak już Ci nie zdążyłam odpisać ale moja córka miała wczoraj operację. Jak to bywa w prywatnych klinikach, mimo ponad 1,5godz narkozy, wypis mieliśmy 2godzin później. Dzisiaj dochodzimy do siebie obydwie, i to nie fizycznie a psychicznie.

Ardea a te żarówki to wszystkie na raz trzeba będzie zapalać czy jakaś opcja jest, że włączasz albo część albo wszystkie? Ja lubię półmrok ale tylko jak sobie siedzimy przy winku czy tv, jak są goście to zdecydowanie 'obpalam' wszystkie światła. Bałabym się kupić np lampę przez net bo wolałabym zobaczyć jakie światło daje i czy klosz nie przesłania światłości

Lampę widziałam na żywo, ale w salonie, w którym świeciło się kilkadziesiąt lamp i trudno było ocenić jakie daje światło... żarówki trzeba zapalać wszystkie jednocześnie, ale mnie chodzi o to żeby było widno do nastroju będzie inne oświetlenie, nie jestem na nią jeszcze zdecydowana na 100% chociaż bardzo mi się podoba.

Pumpalunko, trzymajcie się:)

U mnie będzie mało dodatków i bibelotów, bardziej minimalistycznie pod każdym względem, ale jeszcze przynajmniej jeden element eko będzie i drewno. Jeżeli będzie wystarczająco widno to nie będę szukała innej, są 3 rozmiaery 50cm, 40 i 35. Edytowane przez Ardea

teraz można zaobserwować mega boom na kryształki i wszelkie kuleczki szklane kaskadowe ja jednak od razu pierwszą myśl mam - i kto to będzie mył? ;)

podoba mi się ta co niżej wrzucę ale pasowała nie będzie do niczego no i potrzebuję czegoś takiego samego nad stół i nad stolik kawowy

http://swiatswiatla.pl/images/product_images/p_images/2086_1.jpg

W salonie idzie jeden zwis nad kawowy i coś podwójnego może potrójnego nad stół, do tego w rogu za kanapą lampa do wieczornego posiedzenia. Tyle że nie mam ciśnienia, żeby podłogowa była taka sama jak wiszące. Podoba mi się TA stojąca no i ogólnie seria ASTRO taka z leroy merlin, ale tu akurat jest sprzeciw męża więc cóż, pomyślę o czymś prostym

A na coś takiego napaliłam się do sypialni

http://www.leroymerlin.pl/multimedia-storage/72/aa/34c69334f0a6f0c0308fdd469b97-43862994_s.jpg