agalind 26.10.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Jakas okazja sie pewnie znajdzie. Musisz tylko dobrze pomyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 26.10.2011 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Chyba mam więcej potrzeb niż okazji;) Jeżeli lampka nie będzie mi dawała spokoju to pewnie w końcu ją kupię, a może trafię na jakąś promocję, chyba że parapetówka - to jest myśl:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.10.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 O widzisz, zapomniałam o parapetówce. W tej sytuacji widze szansę dla siebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.10.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Wybrałaś już jakies lampy do salonu/jadalni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 26.10.2011 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Do salonu chyba Ball (taka transparentna kula z siankiem), a do jadalni nie mam konkretnej, ale taka długa biała wzdłuż stołu ma byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.10.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Tej Ball nie znam, ale chyba znalazłam. To ta?: http://www.abclampy.pl/photo/product_info/2/7/d/2_27d32bd2cc9e.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.10.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Ta tez jest fajna, chociaz nie chciałabym jej odkurzac;) http://modo4u.pl/components/com_virtuemart/shop_image/product/Lampa_Alu_Ball_48e359862fa55.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 26.10.2011 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Ta:) I co o niej myślisz? Do mnie chyba będzie pasowała, takie elementy eko będą się pojawiały w dodatkach do mojego minimalistycznego salonu i dobrze się łaczą ze scandicstyle;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.10.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Lampa ciekawa i nie mogę sie doczekać jak sie będzie prezentowała u Ciebie. Nei wiem tylko czy światło nie bedzie zbyt przytłumione. Chociaz do ogladania tv i odpoczynku takiej oczoj**nej nie potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 26.10.2011 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Mroczny salon to też nie jest to, co lubię najbardziej;) ta najmniejsza ma moc 6x20 starczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.10.2011 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Wywaliło mnie wczoraj z FM, wiec przepraszam, ze się nie pożegnałam;) 6x20W to będzie 120W, wiec powinno być silne światło. Widziałaś ta lampę na żywo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 27.10.2011 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Witam no to teraz będę miała znacznie więcej czasu i na forum i na szukanie pomysłów i na wszystkie inne pierdoły. Czeka mnie 3tyg zwolnienia. Esiak już Ci nie zdążyłam odpisać ale moja córka miała wczoraj operację. Jak to bywa w prywatnych klinikach, mimo ponad 1,5godz narkozy, wypis mieliśmy 2godzin później. Dzisiaj dochodzimy do siebie obydwie, i to nie fizycznie a psychicznie. Ardea a te żarówki to wszystkie na raz trzeba będzie zapalać czy jakaś opcja jest, że włączasz albo część albo wszystkie? Ja lubię półmrok ale tylko jak sobie siedzimy przy winku czy tv, jak są goście to zdecydowanie 'obpalam' wszystkie światła. Bałabym się kupić np lampę przez net bo wolałabym zobaczyć jakie światło daje i czy klosz nie przesłania światłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.10.2011 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Pampaluna zdrówka dla Was obu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 27.10.2011 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Lampę widziałam na żywo, ale w salonie, w którym świeciło się kilkadziesiąt lamp i trudno było ocenić jakie daje światło... żarówki trzeba zapalać wszystkie jednocześnie, ale mnie chodzi o to żeby było widno do nastroju będzie inne oświetlenie, nie jestem na nią jeszcze zdecydowana na 100% chociaż bardzo mi się podoba. Pumpalunko, trzymajcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.10.2011 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Lampa jest ciekawa i warto ją rozważyć przy wyborze. W wystroju bedą jeszcze jakieś inne elementy naturalne lub eko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 27.10.2011 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 (edytowane) U mnie będzie mało dodatków i bibelotów, bardziej minimalistycznie pod każdym względem, ale jeszcze przynajmniej jeden element eko będzie i drewno. Jeżeli będzie wystarczająco widno to nie będę szukała innej, są 3 rozmiaery 50cm, 40 i 35. Edytowane 27 Października 2011 przez Ardea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 27.10.2011 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 teraz można zaobserwować mega boom na kryształki i wszelkie kuleczki szklane kaskadowe ja jednak od razu pierwszą myśl mam - i kto to będzie mył? podoba mi się ta co niżej wrzucę ale pasowała nie będzie do niczego no i potrzebuję czegoś takiego samego nad stół i nad stolik kawowy http://swiatswiatla.pl/images/product_images/p_images/2086_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.10.2011 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Pampaluna - i kto to bedzie mył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 27.10.2011 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Czyli ile będziesz miała lamp w salonie? Ja kulki-bąbelki planuję do łazienki, ale krótkie, to da się umyć od czasu do czasu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 27.10.2011 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 W salonie idzie jeden zwis nad kawowy i coś podwójnego może potrójnego nad stół, do tego w rogu za kanapą lampa do wieczornego posiedzenia. Tyle że nie mam ciśnienia, żeby podłogowa była taka sama jak wiszące. Podoba mi się TA stojąca no i ogólnie seria ASTRO taka z leroy merlin, ale tu akurat jest sprzeciw męża więc cóż, pomyślę o czymś prostym A na coś takiego napaliłam się do sypialnihttp://www.leroymerlin.pl/multimedia-storage/72/aa/34c69334f0a6f0c0308fdd469b97-43862994_s.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts