Ardea 27.10.2011 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Ta seria Astro też do najłatwiejszych w myciu nie należy, ale jest ładna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 27.10.2011 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 I pewnie stąd ten sprzeciw, Ardeo. U nas to mój mąż odpowiada za działkę porządkową, ja gotowanie i logistykę przejęłam a on pranie ręczne, prasowanie i sprzątanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 27.10.2011 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 Ardea a pokaż jaka do łazienki wybrałaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 27.10.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 (edytowane) informuje, że Loreena McKennitt będzie miała 2 koncerty w Polsce: 25 i 26 marca 2012 (Warszawa, Zabrze)... edit: ja już bilety zakupiłem sala kongresowa godz. 18, bilety na eventim.pl Edytowane 27 Października 2011 przez Esiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 27.10.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 dla przypomnienia jak wyglądają i brzmią koncerty Loreenki http://www.youtube.com/watch?v=CM0ZWFzqx-Q Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.10.2011 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 (edytowane) Ja mam, awersję do szklanych transparentnych lamp. Mam teraz nad stołem potrójne zwisy (wyglądają jak jedna rurka włożona w drugą - razy 3). Wyglądają super jak są krystalicznie czyste, Chociaż lubię sprzątać, to ta jedna lampa mnie dobija. Widać na niej każdy pyłek kurzu już po minucie od umycia. Poza tym trzeba mieć na nią sposób, żeby odcisków placów nie było widać. Edytowane 28 Października 2011 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.10.2011 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Lukarno, ta łazienkowa to miała być Alano, jak ją pierwszy raz zobaczyłam to stwierdziłam, że jest stworzona do mojej łazienki;) ale teraz to już chyba zmieniła mi się koncepcja... Aga, ale ta Ball jest niby transparentna, ale z wypełnieniem, więc będzie łatwiejsza w utrzymaniu czystości:) Esiak, jeżeli to jedyne terminy koncertów to ja odpadam, bo wtedy jestem nad Biebrzą, więc z jednej strony ale z drugiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.10.2011 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Wiem, myślalam o tych lampach Astro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 28.10.2011 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 te astro mają taką siatkową, metalową powłokę więc tu doczyszczenie w ogóle może być "ciekawe"; znalazłam jedną okrągłą z metalową wstawką ale już w sklepie było widać, że jest koszmarna w utrzymaniu a mężowi aż tak życia umilała nie będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.10.2011 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 To u mnie chyba sporo będzie sprzątania, bo i żaluzje i niektóre lampy, dobrze, że domek mały;) Mój mąż też z tych sprzątających, nawet nie pamiętam kiedy ostatnio odkurzałam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.10.2011 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Może sie zdarzyc, że mąż sam wybierze lampy takie żeby nie mieć za dużo kłopotu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.10.2011 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Ardea, ale pierdółek nie bedziesz miała porozstawianych na póleczkach, wiec dacie radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 28.10.2011 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Jestem szczęściarą, mój mąż bez konsultacji nic poza słodkościami dla mnie nie kupuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.10.2011 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Ardea, ale pierdółek nie bedziesz miała porozstawianych na póleczkach, wiec dacie radę Nawet półeczek nie będzimy mieli;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 28.10.2011 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 oooo to tak jak my! Tylko u dzieci będą półeczki na zabawki i książki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.10.2011 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Mój mąż niby bardzo niezależny, a też mnie o wszystko pyta;) a te kilka półeczek to niech sobie dziecko samo sprząta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.10.2011 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Dziękuję Szanownym Koleżankom za pomysły lampowe:) Jak na razie skrzętnie zapisuję - mój komputer jest coraz mądrzejszy i co za tym idzie cenniejszy dla mnie;) ps. Ardea, łazienkowa - cudo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 28.10.2011 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 a którą ALANO bierzesz pod uwagę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.10.2011 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Alano widzę, ale w jakiś naprawdę wysokim pomieszczeniu albo na klatce schodowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.10.2011 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Alano ta, którą planuję do łazienki ma od sufitu do dolnej bańki 40cm, więc raczej krótka, chociaż będzie i tak co myć, teraz mam same reflektorki, ale gdy miałam taką przezroczystą kulę to myłam ją preparatem do kabin prysznicowych i nie było smug ani zacieków:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts