pumpaluna 28.10.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Pokażesz jaką masz? a jeszcze lepiej jakbyś już pokazała jaką planujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 28.10.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 no to ja nic nie powiem już o ogrodzeniach bo mnie wygonicie skoro mamy tylko 12,5metra od frontu, boków (po 36) i tyłu na razie nie będziemy robić, zwłaszcza taką drogą opcją jak front, może z czasem coś wymienimy na jakieś zwyklaki o ile sąsiedzi się zrzucą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.10.2011 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 My dookoła mamy siatkę i takie panele - no nic specjalnego, ale i tak zamierzam to pozakrywać roślinkami;) Teraz mam panel deante, hmmm brzydki i nie powiem jaki, ale się sprawdza super:P a chcę wszystko mieć z serii Cubic czy jakoś tak się to pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 28.10.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 my cubic chcemy na górze, tam będzie bardziej kanciasto (chociaż seria roca gap jest mniej kanciasta niż ta o której myślałam a na którą nas nie stać); na dole wszystko na okrągło bo i kabina półokrągła i ceramika cersanit nano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.10.2011 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 To będziemy miały podobnie, bo ja też roca gap i też cubic:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 28.10.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 A które stelaże bierzesz? My się będziemy wahali między grohe a geberit, chociaż w geberitach mi się chyba przyciski bardziej podobają No i znowu pytanie, czy ktoś z Was zdecydował się na takie standardowe znaczy niemetalowe przyciski spłukujące? u mnie w rodzinie jest ciśnienie na metalowe ale 400zł za przycisk to dla mnie trochę dużo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.10.2011 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Z tym nie pomogę, bo jeszcze się nie zdecydowałam. Zobacz u Esiaka, on wybrał i pokazuje w dzienniku lub w komentarzach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 28.10.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Widziałam, że Esiak wybrał ze względu na przycisk ;D on ma tworzywo sztucznepatrząc na cenę to na zestawie grohe a geberit wychodzi różnica ponad 300zł, nam potrzeba 3szt więc nie wiem jaka decyzja zapadnie zwłaszcza że z tego co mówią to jakość porównywalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.10.2011 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Też słyszałam, ze jakość porównywalna, a przyciski jak dla mnie też w obydwu ok., więc wzięłaby oczywiście tańszy, a który jest tańszy, bo nawet nie wiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 28.10.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Grohe za całość z przyciskiem było 680 a za geberit 1030, jak dla mnie kosmiczna różnica przy potrzebie zakupu kilku sztuk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.10.2011 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 No ja potrzebuję dwa, ale różnica zauważalna tylko w cenie, bo w jakości podobno nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 28.10.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 ja kupując trzy sztuki oszczędzam tyle co kupienie miski i bidetu także jak na mój gust to już dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.10.2011 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 A umywalkę też bierzesz z Gap, bo mnie się nie podobają i chyba wezmę zupełnie inną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.10.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Podobnie jak Esiak wybierzemy geberita, właśnie ze względu na przycisk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.10.2011 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 To który przycisk zrobił na Was takie wrażenie? Mnie się jeden grohe bardzo podoba, więc jeżeli będzie taniej niż geberit to się zdecydujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 28.10.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Agalind a pokaż jaki przycisk chcecie? mi się podobają te dwa kółka geberitowe ale dla samego przycisku szkoda mi tyle kasy przepłacić Ardea z umywalką pewnie stanie przy roca gap bo mężowi się podoba chociaż ja bym wolała żeby nie była zwężana ku dołowi. Jeśli będę jednak wybierała umywalkę białą to zostanę przy dobieraniu z Roca ze względu na ten konkretny odcień bieli. W sumie to ja bym chciała mieć czerwoną umywalkę, ale w kolorze to same okrągłe widziałąm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.10.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Pampaluna to chyba ten sam się nam podoba. W dolnej łazience bedę miała baterie, ktore idealnie do niego pasują (albo odwrotnie), więc póki co cały czas rozważam ten stelaż. No chyba, że rzecywistość mnie zwryfikuje.http://p.alejka.pl/i2/p_new/37/29/geberit-sigma-20-chrom-blyszczacy-chrom-matowy-przycisk-uruchamiajacy-up320-115-778-kh-1_0_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.10.2011 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Aż obejrzałam te przyciski i mnie grohe i tylko grohe. Wannę planujemy roca, miskę wc też, ale z umywalką będzie problem... pasuje mi bardzo Symfonia cersanitu, a z Roca jakoś żadna:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.10.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Ma pasować do http://www.opal24.pl/images/paffoni_stick_bat_umywalkowa_podtynkowa_sk006cr_min.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 28.10.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 dziewczyny, wpierw wybieramy przyciski, a później stelaże do nich...to co ja pokazałem to przyciski, które są i plastikowe i metalowe, różnica koło 100-150zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts