Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Agalind no właśnie mi się też ten przycisk podoba bo z nano by nam się nieźle zgrywał, ale z grohe biorę pod uwagę takie:

http://www.sklepkati.pl/galerie/g/grohe-skate-przycisk-uru_18151_m.jpg

http://image.ceneo.pl/data/products/2075025/f-grohe-nova-cosmopolitan-38765.jpg

Ardea a daleko umywalka będzie od wanny i miski? Cersanit ma biały biały taki że aż po oczach wali, jak to określił pan w sklepie "z wybielaczem". Roca się gryzie z kołem i cersanitem strasznie. Widziałam jedynie przystawione bidety ale różnica kolosalna.

pokaż ten przycisk Grohe, który ci się najbardziej podoba :)

Nie pokażę, bo mi się zdjęcia nie wgrywają, już z lampami próbowała:confused: Grohe skate chyba się nazywa...

To może przerzucę sie całkowicie na cersanit, bo lubię taką biel, ale zobaczę jakie mają wanny... A odległości sprzętów od siebie spore, bo łazienka 12m, ale i tak wolę żeby były takie same.

Aga o co chodzi z tymi bateriami pasującymi do przycisków?

Aga o co chodzi z tymi bateriami pasującymi do przycisków?

Wiem, że to głupie, bo zachowuję sie jakbym wybierała auto w salonie na podstwie koloru (gdybym nie byla czarna pomyslalabym żem blon...) :lol2: Przy tych bateriach żaden inny przycisk mi nie pasuje:oops: