agalind 28.10.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 (edytowane) Ardea, chodzi Ci o Grohe cubic? Edytowane 28 Października 2011 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 28.10.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Aż obejrzałam te przyciski i mnie grohe i tylko grohe. Wannę planujemy roca, miskę wc też, ale z umywalką będzie problem... pasuje mi bardzo Symfonia cersanitu, a z Roca jakoś żadna:( porównaj biele tych armatur... bo niestety czasem bardzo się różnią od siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 28.10.2011 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Agalind no właśnie mi się też ten przycisk podoba bo z nano by nam się nieźle zgrywał, ale z grohe biorę pod uwagę takie: http://www.sklepkati.pl/galerie/g/grohe-skate-przycisk-uru_18151_m.jpg http://image.ceneo.pl/data/products/2075025/f-grohe-nova-cosmopolitan-38765.jpg Ardea a daleko umywalka będzie od wanny i miski? Cersanit ma biały biały taki że aż po oczach wali, jak to określił pan w sklepie "z wybielaczem". Roca się gryzie z kołem i cersanitem strasznie. Widziałam jedynie przystawione bidety ale różnica kolosalna. pokaż ten przycisk Grohe, który ci się najbardziej podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 28.10.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 grohe ma promocje 5w1 co niestety kilka elementów w gebericie trzeba dokupić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.10.2011 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Nie pokażę, bo mi się zdjęcia nie wgrywają, już z lampami próbowała:confused: Grohe skate chyba się nazywa... To może przerzucę sie całkowicie na cersanit, bo lubię taką biel, ale zobaczę jakie mają wanny... A odległości sprzętów od siebie spore, bo łazienka 12m, ale i tak wolę żeby były takie same. Aga o co chodzi z tymi bateriami pasującymi do przycisków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 28.10.2011 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 A ja się tak na roca gap naczepiłam, że jak w końcu udało mi się ten model w sklepie zobaczyć to cieszyłam się jak dzieciak. Wizualnie to jeszcze koło preciosa i roca element ale to nie na naszą kieszonkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.10.2011 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Aga o co chodzi z tymi bateriami pasującymi do przycisków? Wiem, że to głupie, bo zachowuję sie jakbym wybierała auto w salonie na podstwie koloru (gdybym nie byla czarna pomyslalabym żem blon...) Przy tych bateriach żaden inny przycisk mi nie pasuje:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 28.10.2011 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 roca, ogólnie się bardzo spieprzyła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.10.2011 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Nie chodzi o odcień tworzywa tylko tak ogólnie...? Ty chyba mówiłaś coś o tej symfonii cersanitu i jak ona się komponuje z innymi sprzętami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 28.10.2011 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Ardea obydwa przyciski które pokazałam to grohe skate, te skate dzieli się na cosmopolitan (prostokątne przyciski) i air (okrągłe i owalne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 28.10.2011 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 roca, ogólnie się bardzo spieprzyła... bo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.10.2011 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Nie no jasne, że moje muszą być kanciaste, więc cosmopolitan:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 28.10.2011 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Ardea to u mnie kanciaste na górze a okrągłe na dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 28.10.2011 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 bo?? no tak słyszałem w kilku hurtowniach, które handlują od lat rocą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.10.2011 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 To ja po najmniejszej linii oporu, na dole i na górze niemal to samo, tylko do wc mniejsza umywalka i naszafkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.10.2011 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Widzialam na wystawie lazienke z kanciatymi sprzetami (typu symfonia) i baterie podobne do moich. Okragly przycisk geberitu pasowal idealnie. Tworzywo przycisku na szczescie mozna dobrac, bo sa rozne i wybor spory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.10.2011 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Aga, a jak Ci się podobała biel Symfonii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 28.10.2011 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Wszytsko bylo z tej samej kolekcji, wiec biel byla idealna. Nie wiem co by było gdyby porównać z innymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 28.10.2011 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Esiak może zależy od tego na co mają w tej chwili promocję (i.e. za sprzedaż czego dostają największe prowizje), nam akurat sąsiad męża z czasów kawalerskich podpowiadał żeby nie wchodzić w koło a brać roca i np że nie warto brać ferro żadnego poza kuchennymi itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.10.2011 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Ale jakaś wybielaczowa, bo Pumpaluna mówiła, że cersanit ma dziwny odcień... ja nie kojarzę ich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts