Ardea 29.10.2011 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 My teraz mieszkamy na trasie przelotu gawronów z noclegowiska na żerowisko - o świcie jest wesoło;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 31.10.2011 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Cześć Wam, jak wygląda sprawa pana Piotrka? Odbiera telefony? Ode mnie odebrał dwa tygodnie temu i cisza... Jaka blachę planujecie kupić do obróbki komina? Gładką czy trapezową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 31.10.2011 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Cześc Ci:) Spróbuj dzwonic w godzinach, gdy nie jest na dachu, chociaż nam najłatwiej było się dodzwonic w czasie przerwy śniadaniowej;) Pan Piotr to solidna firma i nie powinien Was wystawic. Co do blachy to jaka jest różnica między nimi, poza wizualną? Mnie w zasadzie wszystko jedno, więc będziemy polegac na zdaniu pana Piotra. Co tam u Sadybci słychac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 01.11.2011 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Sadybcia się ciągle sprząta Teraz wpakowaliśmy stemple pod dach, żeby gdy je będziemy oddawać nie były ani mokre ani zbutwiałe. Będąc u Niewiarka mówił mi, że na komin lepiej trapezową ponieważ nie widać załamań jak się ją przykręca. Ale ja wolę raczej gładką.. Ja do niego dzwonię tylko i wyłącznie wieczorami. Jak się do soboty nie dodzwonię to jadę do niego w niedzielę, ponieważ już mi każą zabierać drewno ze składu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.11.2011 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 A ja czekam aż zabiorą od nas dechy z podwórka. Facet powiedział, że kupuje ale nie ma jak wpaść pozabierać i na razie wszystko zalega . Chciałabym już móc otoczenie domu ogarnąć a nie ciągle plac budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.11.2011 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Klaudiusz, to fajnie, że już wkrótce się zadaszacie:) ja chcę skłaniam się ku takiej blaszce kominowej jaką widziałam na jednym z mijanych w drodze do Bławatka dachów, ale nie wiem jaki to typ, trochę jak trapezowa, ale jednak inna;) Podobno się dziś mijaliśmy w okolicach cmentarza, ale ja chodzę z głową w chmurach i nie zauważyłam, mąż mi mówił, że nawet nie zagadałam, a ja naprawdę nie widziałam Was:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.11.2011 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Ardea, co u Was na budowie słychać? Jakie macie plany przed zimą? No chyba, że zdecydowaliście nie robić zimowej przerwy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.11.2011 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Przerwa jak najbardziej będzie:) jeszcze przed końcem listopada chcemy otynkowac garaż, zrobic wylewki i zamknąc sezon 2011 bramą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.11.2011 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 A hydraulikę i podłogówkę już robicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.11.2011 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Zaczynamy w tym tygodniu rozkładanie styro, no chyba, że alarmiarze się nie wyrobią to w przyszłym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.11.2011 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 A komin kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.11.2011 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Kiedy panu dekarzowi będzie po drodze, bo ekipa miała sporo km do nas i taką pierdółkę to nam machną, gdy będą u Klaudiusza, czyli pewnie w połowie listopada, na razie nie patrzę w górę z dwóch powodów;) drugi zostanie usunięty przy ocieplaniu budynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.11.2011 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 (edytowane) Czyżby grot? EDIT: Czyżby ostre zakończenie drzewca? Edytowane 1 Listopada 2011 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.11.2011 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Specjalnie nie napisałam tego strasznego słowa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.11.2011 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Zaraz edytuję tylko muszę wymyślić jakie odpowiednie okreslenie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.11.2011 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Bardzo jestem ciekawa jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.11.2011 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Teraz lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.11.2011 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Lepiej, ja czasami to nazywam "fantazją cieśli", a mój mąż motywem góralskim;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.11.2011 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Mogłam napisać "wkurzająca twórczość cieśli";) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.11.2011 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 No coś Ty, on był z tego dumny, zrobił nam to gratis;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts