agalind 04.11.2011 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Zrób im zdjęcie, żebyśmy też mogli zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 04.11.2011 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Zegar dworcowy bedzie w salonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 04.11.2011 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Muszę mieć dystans, bo ciągle słyszę - fajna ta działka, miło u was, ale za blisko torów, ale pociągi będą wam przeszkadzać...ale... to my będziemy tam mieszkać I taki żarcik na wstępie myślę, ze wiele wyjaśni, a mnie rozwiązało problem pt. co zrobić żeby wiatrołap nie był nijaki (jak bryła domu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 04.11.2011 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Zegar dworcowy bedzie w salonie? Poza tapetą, lampą i tabliczką PKP nigdzie nie będzie już nawiązań do dworca. Nawet to siedzisko uszłoby za zwyczajne, gdyby nie reszta klimatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.11.2011 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Mimo że nie pojadę za bardzo;) z dworcową stylizacją to i tak liczę na efekt zaskoczenia:P szczególnie wyraz twarzy kumpeli od tego zartu mnie ciekawi Ale mam nadzieję że ona dostępu do FM nie ma i nie przeczyta tego wcześniej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 04.11.2011 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Rozmawiałem z dekarzem. Obiecał być do 20.11. Potem ma do Was zajrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 04.11.2011 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 kumpela to mieszczuch i blokers:p o budowie nie ma mowy, więc i FM to dla niej nuda;) Może nawet parapetówkę zrobię tematyczną Klaudiusz nam się nie spieszy, mógłby tylko nam powiedzieć ile czego kupić, oby pogoda była ładna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 04.11.2011 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Pogadajcie z Marcinem. Blachę możecie wziąć w większej ilości, tylko musi wrócić w dziewiczym stanie do niego. Widziałem dzisiaj Grześka u mnie na wsi, ale chyba mnie nie poznał, albo poznał i... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 04.11.2011 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Zdziwiłabym się bardzo gdyby był u Was??? Może to nie był on? Teraz nie mogę go zapytać, bo jestem na uczelni, ale zrobię to wieczorem... Czyżbym o czymś nie wiedziała;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 04.11.2011 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 O kurdę, chyba go wrobiłem... Bo to był na 100% on, w okolicach autostrady A2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 04.11.2011 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Klaudiusz, ja nie chcę nic mówić, ale najpierw wysledziłeś Ardeę, teraz jej męża. Oj coś się dzieje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 04.11.2011 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Klaudiusz, ja nie chcę nic mówić, ale najpierw wysledziłeś Ardeę, teraz jej męża. Oj coś się dzieje.... Klaudiusz, z Marcinem to my codziennie rozmawiamy;) Chyba będzie gościem honorowym na naszej parapetówce;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 04.11.2011 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Klaudiusz, ja nie chcę nic mówić, ale najpierw wysledziłeś Ardeę, teraz jej męża. Oj coś się dzieje.... Albo to on mnie wyśledził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 04.11.2011 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Fajnie sie bawicie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 04.11.2011 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Jak nie strzelał to pewnie nie widział Żartuję oczywiście:P Teraz wchodzę tłumaczyć się z każdego słowa i każdego przecinka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.11.2011 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 I jak poszło tłumaczenie?? Czy jeszcze nie idzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 04.11.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 04.11.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Podoba mi się ten Twój dystans do kolejowych przytyków znajomych. U nas wszyscy mówili, że na naszą działkę to my co najwyżej możemy kupić kuszetkę i warsa więc stąd dom nosi przydomek "wagonik" ale w życiu by mi do głowy nie przyszło, żeby gdziekolwiek cokolwiek kolejowego wrzucić. Zresztą ja na dworcu PKP byłam kilka razy w życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.11.2011 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 http://imageshack.us/http://img846.imageshack.us/img846/3674/p7270189.jpg To jest właśnie kropla wiatrołapowego klimatu;) Zdjęcie z tel. więc jakość kiepska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.11.2011 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Lukarna, mój promotor nosi to miano czysto funkcyjnie, konsultacje są zawsze pro forma;) Pumpaluna, ja pierwszy raz w życiu jechałam pociągiem, gdy miałam 14lat, na dworcach byłam mniej niż 10 razy, ale klimat maleńkich stacyjek czuję i lubię To właściwie będzie jedyne lekko stylizowane pomieszczenie, no jeszcze w sypialni pojawi się motyw gór... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts