pumpaluna 05.11.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Nietypowa ta lampka, no i bardzo klimatyczna. Napiszesz coś więcej o tym górskim klimacie? Jakieś bale, skóry czy coś innego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.11.2011 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Sypialnia będzie urządzana z myślą o mężu;) jest pasjonatem gór... Będzie lekko, nie chcę żywcem przenosić schroniska trochę surowych dech, lniana haftowana makatka, malowany kufer i rzeźby bieszczadzkich aniołów - tyle:) + oczywiście fotki z naszych niezapomnianych wypraw:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 05.11.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 a kufer już sobie upatrzyliście czy na zamówienie zrobicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.11.2011 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Mam nadzieję, ze wyłudzimy od pewnej gaździny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 05.11.2011 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Jak potrzebujecie to znam faceta od wykończeniówki. Nazwisko to Wymysłowski. Od a do z. Ceny ma przystępne, ale terminy długie. Umawiając się w lutym trzeba czekać do czerwca. Robił u mnie całą łazienkę bezfugowo, montował wanny, hydraulikę, wbudowane Geberity oraz inne. Płytki położone równiutko, bez konieczności wzywania drugi raz. Na ściany nakładał gładź, na sufit płyty i zrobił piękne zaokrąglenia. U Remka montował prostował ściany w blokach, zrobił całą łazienkę z niemożliwym jak to inni nazywali niskim brodzikiem w płycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.11.2011 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Jeszcze nie potrzebujemy, bo nie mamy czego wykańczac - elektryk nie chce jeszcze skończyc;) ale po niedzieli i tak zaczynamy hydraulikę. Facet od wszystkiego się przyda nie wcześniej niż późną wiosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.11.2011 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Urocza lampa:) Już się nie mogę doczekać kiedy pokażesz zdjęcia z realizacji, bo pomysł przedni. Pociągiem jeździłam już jako kilkulatka i zawsze lubiłam klimat dworców, a najbardziej tych wiejskich stacyjek. Szkoda, że jest ich coraz mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.11.2011 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Z wiatrołapem jest ten kłopot, że to miejsce pierwszego wrażenia;) a jednocześnie mała przestrzeń i taka oczywista - szafa, siedzisko, lustro;) Mnie problem z aranżacyjnym ogarnięciem tego pomieszczenia odpadł Ponieważ całośc będzie taka trochę prosta i surowa, w tej samej kolorystyce to wiatrołap będzie współgrał z resztą domu, a ta dworcowa stylizacja naprawdę nie będzie nachalna, mam nadzieję, że wyjdzie dobrze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.11.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Nie obawiam się o efekt końcowy w wiatrołapie, bo widzę, że masz jasno sprecyzowaną wizję tego pomieszczenia. I nie tylko tego:) Szkoda, ze my będziemy wykańczać przed Tobą, bo coś czuję, ze miałabym co podpatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.11.2011 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Za to ja będę się mogła uczyc od najlepszych:) chociaż ja już wszystko wymyśliłam, ale przy wyborze baterii, sprzętów i lamp pewnie mi pomożecie;) Lampa, która miała byc w salonie chyba odpada, bo nie ma swobodnego dostępu do żarówek:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.11.2011 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Oczywiście nie byłabym sobą, gdybym nie miała wersji zastępczej;) zaraz wstawię to ocenicie:) I coś mi się wydaje, że mnie przeceniasz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.11.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Oj, chyba nie przeceniam. Ja z kolei niby mam swoje wyobrażenie o tych pomieszczeniach, ale boję sie trochę efektu finalnego. Czy będzie napewno tak jak to sobie wymarzyłam i wyobraziłam? Czy bedzie miało duszę, choć wiem, ze akurat to od nas będzie zależało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.11.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Dzisiaj znów przeglądalam dzienniki Majkiego i Mazo i sobie powzdychałam do zdjeć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.11.2011 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Ja się boję niedoróbek, partactwa panów od wykończeniówk... kiedyś jeszcze dochodził lęk o sprzeciwy męża, ale teraz dał mi wolną rękę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.11.2011 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Dzisiaj znów przeglądalam dzienniki Majkiego i Mazo i sobie powzdychałam do zdjeć... Podobają nam się podobne klimaty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.11.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Boję się jeszcze tego, czy siły nam wystarczy, żeby nadać ostatecznego sznytu. Powoli zaczynam odczuwać zmęczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.11.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Podobają nam się podobne klimaty:) Tak myślałam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.11.2011 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 http://imageshack.us/http://img265.imageshack.us/img265/7879/lampa5.jpg To jest alternatywa dla tej Ball do salonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.11.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Mi sie lepiej widzi, ale nie wiem dokładnie jak będzie salon wyglądał. Światło będzie dawała jasniejsze. Duży jest ten klosz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.11.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Jeśli wnętrza mają być w stylu Majki/Mazo, to chyba ta lampa będzi lepsza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts