Ardea 06.11.2011 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Klosz 50cm średnicy, a doświetli lepiej. Trudno stwierdzic, myślę że będzie bardziej zwyczajnie niż u nich... i bez kolorowych akcentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.11.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 To spora, fajnie, bo salon będzie duzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.11.2011 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Sam salon to jakieś 27 -28 m, wiec nie jest wielki, ale jak na 3 meble to wystarczy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.11.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Ale jest otwarty na jadalnie, wiec większy:) Przynajmniej na wizualkach tak wyglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.11.2011 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 z jadalnią wychodzi 36m i jest taki w sam raz dla nas:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 06.11.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 bardzo mi się ta lampa podoba! jest taka ... innau mnie będzie problem z lampami bo mąż się wtrącą za bardzo :/ raz, że powiedział, że chce coś zwykłego a nie odlotowego, a dwa koszty koszty koszty, jednak nie zdzierżyłam jak ostatnio w Praktikerze stwierdził że TAKA mogłaby być i był gotów kupić a mi jednak o coś innego by chodziło :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.11.2011 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Pumpaluna, italux to niezła firma:) Mój nawet nie potrafi powiedziec co mu się podoba, ale za to gdy mu się coś nie podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.11.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 z jadalnią wychodzi 36m i jest taki w sam raz dla nas:) Ja też myśle, że odpowiednia wielkość. Tym bardziej, ze moda na ogromne meblościanki minęła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.11.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Mój nawet nie potrafi powiedziec co mu się podoba, ale za to gdy mu się coś nie podoba... I skąd ja to znam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 06.11.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Podejrzewam, że pewnie i tak na czymś takim stanie bo wszystkie które mi się podobają nie są na naszą kieszonkę. Bardzo mi się TA podoba ale sama stojąca w tym stylu kosztuje tysiąc a my się musimy zamknąć do tej kwoty z salonowymi i kuchenną A propos wykończenia, mniej więcej wiem co chcę, wiem co mi się podoba ALE boję się jak to wszystko będzie razem wyglądało, żeby nie przedobrzyć i żeby nie było wizualnych niedoróbek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.11.2011 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Wierzę, że mam już tak wyrobiony gust, że nawet gdy wróci moda na meblościanki, podziały z k-g, ciężkie zasłony i takie tam to ja będę szczęsliwa w swoim Bławim;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.11.2011 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Pumpaluna tą widziałam i nawet rozważałam, ta wiszaca nie kosztuje tysiaka na pewno, a jest bardzo ładna:) Ja tam zakładam, że coś pójdzie nie tak - takie założenie oszczędzi mi frustracji;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.11.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Podejrzewam, że pewnie i tak na czymś takim stanie bo wszystkie które mi się podobają nie są na naszą kieszonkę. Bardzo mi się TA podoba ale sama stojąca w tym stylu kosztuje tysiąc a my się musimy zamknąć do tej kwoty z salonowymi i kuchenną A propos wykończenia, mniej więcej wiem co chcę, wiem co mi się podoba ALE boję się jak to wszystko będzie razem wyglądało, żeby nie przedobrzyć i żeby nie było wizualnych niedoróbek . A lampy koniecznie muszą byc z tej samej kolekcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.11.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Wierzę, że mam już tak wyrobiony gust, że nawet gdy wróci moda na meblościanki, podziały z k-g, ciężkie zasłony i takie tam to ja będę szczęsliwa w swoim Bławim;) Meblościanka sie zmieści na pewno, bo przecież w blokowych klitkach stały;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 06.11.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 a co rozumiesz przez ciężkie zasłony? mi się podobają z takiego dość grubego materiału ale jednocześnie takie dość surowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.11.2011 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Z pluszu, flauszu, aksamitu z podszewką fajne, ale pałacowe i cięzkie własnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 06.11.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 bardzo mi się ta lampa podoba! jest taka ... inna u mnie będzie problem z lampami bo mąż się wtrącą za bardzo :/ raz, że powiedział, że chce coś zwykłego a nie odlotowego, a dwa koszty koszty koszty, jednak nie zdzierżyłam jak ostatnio w Praktikerze stwierdził że TAKA mogłaby być i był gotów kupić a mi jednak o coś innego by chodziło :/ "Źródło światła: 3 x E27 max 40W - nie w komplecie."Tylko nie kupujcie Italuxów z żarówkami halogenowymi, ani to dobrego światła nie daje ani tanie w utrzymaniu nie jest. Mam u siebie w domu trzy żyrandole na 40W. Wszystkie mają po 5 żarówek. Razem wychodzi 600W na dół. A światła nie ma wcale dobrego. Do tego dochodzi fakt, że żarówki trzeba wymieniać bardzo często. A ich nóżki łamią się na potęgę. Polecam za to żyrandole z gniazdami na zwykłe żarowki bo można wkręcić energooszczędne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 06.11.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Ardea tą wiszącą znalazłam najtaniej za 715zł, myślę że dziwnie by wyglądało gdyby trzy lampy były z różnych "parafii". W sumie nasze pomieszczenie to ok 26m a musi być i stojąca i wisząca nad kanapę i wisząca nad stołem A w ogóle to podobają mi się lampy azzardo ale ceny to już niekoniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 06.11.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Z pluszu, flauszu, aksamitu z podszewką fajne, ale pałacowe i cięzkie własnie no tak, takie to faktycznie ciężkie, to moje pojęcie ciężkości to coś bardziej w tym stylu: http://urodaizdrowie.pl/wp-content/uploads/2010/12/deko_racja_zaslony_a_4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.11.2011 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Ta Twoja z 3 żarówkami dobrze wyglądałaby z taką Comą (nie mam fotki pod reką) cena jakieś 300zł, a stojąca może byc z innej parafii, ale pasowac stylem - wg mnie, ale ja zawsze jestem gaszona gdy wyskoczę z jakąś propozycją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts