Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

bardzo mi się ta lampa podoba! jest taka ... inna

u mnie będzie problem z lampami bo mąż się wtrącą za bardzo :/ raz, że powiedział, że chce coś zwykłego a nie odlotowego, a dwa koszty koszty koszty, jednak nie zdzierżyłam jak ostatnio w Praktikerze stwierdził że TAKA mogłaby być i był gotów kupić a mi jednak o coś innego by chodziło :/

Podejrzewam, że pewnie i tak na czymś takim stanie bo wszystkie które mi się podobają nie są na naszą kieszonkę. Bardzo mi się TA podoba ale sama stojąca w tym stylu kosztuje tysiąc a my się musimy zamknąć do tej kwoty z salonowymi i kuchenną

A propos wykończenia, mniej więcej wiem co chcę, wiem co mi się podoba ALE boję się jak to wszystko będzie razem wyglądało, żeby nie przedobrzyć i żeby nie było wizualnych niedoróbek .

Podejrzewam, że pewnie i tak na czymś takim stanie bo wszystkie które mi się podobają nie są na naszą kieszonkę. Bardzo mi się TA podoba ale sama stojąca w tym stylu kosztuje tysiąc a my się musimy zamknąć do tej kwoty z salonowymi i kuchenną

A propos wykończenia, mniej więcej wiem co chcę, wiem co mi się podoba ALE boję się jak to wszystko będzie razem wyglądało, żeby nie przedobrzyć i żeby nie było wizualnych niedoróbek .

A lampy koniecznie muszą byc z tej samej kolekcji?

bardzo mi się ta lampa podoba! jest taka ... inna

u mnie będzie problem z lampami bo mąż się wtrącą za bardzo :/ raz, że powiedział, że chce coś zwykłego a nie odlotowego, a dwa koszty koszty koszty, jednak nie zdzierżyłam jak ostatnio w Praktikerze stwierdził że TAKA mogłaby być i był gotów kupić a mi jednak o coś innego by chodziło :/

"Źródło światła: 3 x E27 max 40W - nie w komplecie."Tylko nie kupujcie Italuxów z żarówkami halogenowymi, ani to dobrego światła nie daje ani tanie w utrzymaniu nie jest. Mam u siebie w domu trzy żyrandole na 40W. Wszystkie mają po 5 żarówek. Razem wychodzi 600W na dół. A światła nie ma wcale dobrego. Do tego dochodzi fakt, że żarówki trzeba wymieniać bardzo często. A ich nóżki łamią się na potęgę. Polecam za to żyrandole z gniazdami na zwykłe żarowki bo można wkręcić energooszczędne.

Ardea tą wiszącą znalazłam najtaniej za 715zł, myślę że dziwnie by wyglądało gdyby trzy lampy były z różnych "parafii". W sumie nasze pomieszczenie to ok 26m a musi być i stojąca i wisząca nad kanapę i wisząca nad stołem

A w ogóle to podobają mi się lampy azzardo ale ceny to już niekoniecznie ;)