agalind 06.11.2011 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Popieram Ardeę, można wybrać podobne lampy ale nie identyczne. Możesz dać wiszące z tej samej kolekcji a stojącą inna ale w podobnym stylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 06.11.2011 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 http://www.meble.it/allegro/azzardo/torinodesign/BRUNO%20ST/Bruno.jpg Ta jest ladna lampa tylko się zastanawiam w jaki sposób jest zasilana... Pewnie bezprzewodowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.11.2011 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 To się nazywa magia fotek reklamowych;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 06.11.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 No tak, tylko że tutaj to ewidentnie przesadzili. Ta lampa chyba lewituje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.11.2011 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Wiadomo, są lepsi i gorsi graficy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.11.2011 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 A moze chodziło o to żebyśmy sie zastanawaili nad tą lampą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 06.11.2011 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 No to im się to udało. Hehehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 06.11.2011 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 no na tą serię Klaudiuszu stać nas nie będzie ale baaardzo bym chciała Agalind ta podłogowa miała być taka trzy lub pięcio żarówkowa jak ta ASTRO ale... no właśnie, też zabija ceną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.11.2011 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 A może zrobic tylko sufitowe, a podłogową jakąś starą na razie, a potem dokupic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 06.11.2011 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Podłogowa będzie pewnie i tak z czasem, najpierw kupimy tylko to co najpotrzebniejsze. Z tego mieszkania nie bardzo mamy co zabrać. U dzieci wiszą takie już dość wiekowe i tylko ejdna się nadaje do zabrania (trafi do wiatrołapu), a ta którą mamy obecnie w salonie jako że ma kinkiet pójdzie na schody i górny hall. W kuchni i przedpokoju teraz mamy halogeny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.11.2011 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Z lampami nie ma sie co spieszyć. Na początek gołe żarówki będą bardzo stylowe;) Pomieszkacie i zobaczysz co by Ci pasowało. Z tym że nie zwlekaj za długo. Prawie 2 lata kupowałam lampę nad stół do mieszkania. Jak ją kupiłam to jeszcze 2 miesiące leżała w pudełku, bo przyzwyczaiłam sie do żarówki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.11.2011 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Ja wszystkimi z obecnego mieszkania obstawię spiżarnię, pralnię, kotłownię, garderobę mam takie chromowane reflektorki, więc będzie jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.11.2011 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Zmykam na dziś. Dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 06.11.2011 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 No wy macie fajnie, bo możecie coś wynieść ze swoich mieszkań. Ja niestety jestem goły i wesoły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 06.11.2011 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Ja znowuż się obawiam, że jak nie kupimy czegoś przed przeprowadzką to później może już być tak krucho z kasą, że zostaniemy na prowizorkach na długie lata. No nic, ja też uciekam, mam sporo do przemyśliwania odnośnie budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.11.2011 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 06.11.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 I ja tez zmykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 07.11.2011 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Miałam napisać wcześniej, ale ja to przecież skleroza chodząca jestem - jest 20% rabatu na wszystkie zakupy w sklepach PRAKTIKER, oferta ważna do 13listopada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.11.2011 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Kupujesz już coś niebudowlanego, poza serwisem? Czy nadal tylko wełna i styropian? My czekamy na wylewki, żeby było gdzie magazynować towary i chyba zaczniemy gromadzić... Na początek pewnie baterie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 07.11.2011 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Tylko serwis kupiliśmy ale to korzystając z okazji, w sumie to jest prezent na dziesiątą rocznicę ślubu Na razie musimy uważać z kasą, żeby na wełnę nam starczyło bo na wykończeniówkę mamy mieć transzę dopiero po nowym roku. Liczę, że w tym tygodniu wpadnie nam kasa za sprzedaż stempli, ryg i desek szalunkowych. Jak już pójdą wylewki, piec i grzejniki no i kupimy wełnę to mam zamiar rozliczyć vat budowlany i wtedy z tej kasy zacząć zakupy typu biała ceramika czy baterie. W sumie pewnie trochę się uzbiera bo wszystko oprócz okien mieliśmy na 23% brane. Na szczęście mamy gdzie wszystkie zakupy trzymać bo moja siostra ma jedno piętro niewykorzystane i nam na przechowalnię oddała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts