agalind 13.07.2011 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Kominy, lukarna, zaraz dekarze wejdą... No proszę wysuwacie się na prowadzenie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 13.07.2011 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Już jesienią wypadniemy z "wyścigu zbrojeń";) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.07.2011 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Kto tu mówi o "wyścigu zbrojeń"? To raczej mobilizująca do działania rywalizacja;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 13.07.2011 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 To prawda, że trochę mobilizuje, patrzenie na to, jak cudnie jest mieszkać w swoim domku, ale też może frustrować, bo czasami pewnych rzeczy nie można przyspieszyć... My na przykład zimową przerwę w budowie robimy całkiem świadomie, żeby ściany wyschły a budynek choć trochę osiadł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.07.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Frustruje zwłaszcza gdy u innych prace się posuwają a u mnie nie. Niestety - blaski i cienie budowania. Najważniejsze, że na końcu czeka przeprowadzka i z niepowodzen bedziemy sie śmiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 13.07.2011 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 (edytowane) Frustruje zwłaszcza gdy u innych prace się posuwają a u mnie nie. Dlatego najlepiej się do nikogo nie porównywać, bo zawsze znajdzie się grupa, która ma lepiej od nas i grupa, która ma gorzej od nas;) Gdyby nie moja pewność, co do podjętych decyzji to już dawno byłabym sfrustrowana np. pytaniami w stylu dlaczego tak tradycyjna bryła? po co mi lukarny? czy zlikwiduję balkony? Edytowane 13 Lipca 2011 przez Ardea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 13.07.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 Jeden balkon musi być! ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 13.07.2011 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2011 No musi, z szacunku dla Szekspira;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.07.2011 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Chociaz to dosyć miłe uczucie, że gdzieś w Polsce ktoś robi to sami co ja i podobnie to przeżywa.A co do decyzji to oczywiście trzeba być zdecydowanym i nie zmieniać ich pod wpływem chwili, bo jeśli coś gdzieś pasuje nie znaczy, że u mnie też będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 14.07.2011 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Pewnie, że wspólne przeżycia bardzo łączą... Pamiętam, gdy miałam ciężki dzień na budowie (ściana kolankowa a połać dachu) i przeglądając dzienniki trafiłam do Ciebie i Ty też miałaś problem wiatrołapowy, poza tym byłyśmy na tym samym etapie budowy - od razu poczułam potrzebę napisania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 14.07.2011 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 widzę, że nasze budowy znajdują się na podobnym etapie, my też czekamy na ekipę od dachu, niestety pewnie zjawią się dopiero w poniedziałek, bo w piątek podobno nie zaczyna się roboty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 14.07.2011 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 dobry pomysł z urlopem - będziecie mogli trochę odetchnąć od budowania, a po powrocie - jaka miła niespodzianka - czapeczka na domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.07.2011 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Pewnie, że wspólne przeżycia bardzo łączą... Pamiętam, gdy miałam ciężki dzień na budowie (ściana kolankowa a połać dachu) i przeglądając dzienniki trafiłam do Ciebie i Ty też miałaś problem wiatrołapowy, poza tym byłyśmy na tym samym etapie budowy - od razu poczułam potrzebę napisania:) I po to tu jesteśmy:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 14.07.2011 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Z wakacji postanowiliśmy nie rezygnować, chociaż ciężko zostawić budowę... Nasi dekarze wejdą pewnie w środku tygodnia. A co planujecie robić po dachu? agalind - dzięki wielkie i liczę na dalszą wymianę komentarzy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 14.07.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 My po dachu chcemy " zaprosić" hydraulika, potem montaż okien i elektryka - to plan do końca sierpnia. We wrześniu jesteśmy umówieni na tynki wewnętrzne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 14.07.2011 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Bardzo ambitne plany - tak trzymać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 14.07.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Eh, jeśli następni wykonawcy będą się opóźniać, to nie wiem, czy ten plan wypali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 14.07.2011 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2011 Dacie radę, w każdym razie trzymamy kciuki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.07.2011 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 Po powrocie z urlopu domu nie poznacie - takie zmiany będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.07.2011 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2011 "Noc polarna" - fajna nazwa dla płytek klinkierowych. U nas będzie"martrix" - oby tylko nie taki jak w filmie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts