agalind 07.11.2011 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Już się nie mogę doczekać tych zakupów. Chociaż na pierwszy rzut idą płytki na ściany do kotłowni, a to jakoś najmniej mi pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.11.2011 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Zawsze lepiej wybierać płytki niż wełnę czy pustaki;) Ja do kotłowni i garażu się nie wtrącam, niech mąż zaszaleje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.11.2011 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Kupimy jakieś nierażące po oczach i tanie - trzeba mieć wymagania;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.11.2011 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Ja wiem, że nasze też jedno z tych wymagań muszą spełnić - tanie;) Mam nadzieję że będą gładkie i szare;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.11.2011 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Mam nadzieję że będą gładkie i szare;) Też na to liczę, chociaż niby nie mam się wtrącać do tego pomieszczenia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 07.11.2011 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 W jakimś markecie budowlanym widziałam płytki za całe 13zł, właśnie szarawe i śliskie czyli łatwe w utrzymaniu ale mąż stwierdził, że jeszcze jest czas. On ciągle ma się zapytać znajomego mechanika o jakąś farbę techniczną którą ponoć myje się jeszcze lepiej niż płytki. Wasi mężowie też planują sami garaż i kotłownię wykładać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 07.11.2011 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Te płytki za niecałe 13 zł to w każdym markecie są. Np. w Leroy Merlin. Ale na ścianę dobry też będzie gres techniczny za 10zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.11.2011 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Płytki na pewno będą z marketu. Żadnych salonów w kotłowni nie będzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 07.11.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 my do najbliższego marketu to mamy ponad 100km ale planujemy że pożyczymy od znajomych auto dostawcze i pojedziemy do marketu po płytki a do innego sklepu od razu odebrać ceramikę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 07.11.2011 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Znajomi kupili płytki do pomieszczeń gospodarczych po 7 zł za m2 - szaleństwo:D:DAle cudnej urody nie były: gaciowa zieleń w maziaje:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.11.2011 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Gaciowa zieleń w stylu "masarnianym" to już burżujstwo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 07.11.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Z morelowa fugą pod kolor maziajów:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.11.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Nie kuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 07.11.2011 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Aga ja nie mogę mojemu mężowi takich pokazywać w ogóle bo jeszcze by mi takie do kuchni zamówił:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.11.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 ALe byś miała niespodziankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 07.11.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 No mówię Ci strach się bać - mam nadzieję że do czasu wykończeniówki mój teść stanie się domatorem i przestanie być naszym najlepszym projektantem i doradcą bo w innym wypadku każda przysłowiowa lampa inna niz za 50 zł będzie burżujstwem:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.11.2011 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Ja obiecałam mężowi lokalną wierność czyli skazałam się na Tubądzin;) będziemy mieszkać jakieś 2km od magazynów i fabryki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.11.2011 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 To Teść a nie mąż załatwi Ci gaciowe kafle z morelową fugą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.11.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Ja obiecałam mężowi lokalną wierność czyli skazałam się na Tubądzin;) będziemy mieszkać jakieś 2km od magazynów i fabryki Za to transport bedzie gratis:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 07.11.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Ardea a Tubądzin fajne ma płytki więc nie będzie trudno ulec mężowi;) Aga powiem tak: strach się bać:/Mam nadzieję że będzie jak przy remoncie mieszkania: Piotr wszystkich słuchał, kiwał głową a wybieralismy te które mi się podobały. I tego się trzymajmy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts