Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

Moją córę obkupowała moja siostra, a jej chrzestna późniejsza, wszystko w różu. Taka landryna z niej do roku była, że szok. Teraz mimo że starsza to pokoik obowiązkowo różowy musiał być chociaż w międzyczasie miała fascynację ostrą zielenią i pomarańczem i takiż oczojebny pokoik posiadała przez 2 lata.

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

aaa no mi chodziło o komody z wyżej wspomnianych serii, my w obecnym mieszkaniu z braku miejsca mieliśmy tapczan taki 90x190 i tenże zabieramy raz że jest zgrabny i pokoiku nie zagraci a dwa sporo kasy kosztował i jest pojemny (duża komora pod) i jak się koleżanka na noc zjawi to trudno ale na materacu będzie spała ;)

Przy naszym elektryku to nic nie wiadomo, będziemy mieć najdokładniej położone kable na swiecie, bo układa je z takim namaszczeniem jakby operację na otwartym sercu robił;) a jak zadam mu jakieś pytanie to mam półgodzinny wykład;) taki typ - ale twierdzi, że skończy, hydraulik też ma skończyć do soboty... I pytanie - robić wylewki w tym roku czy dopiero wiosną? Dziś mąż dzwoni do wylewkarzy zapytać co o tym sądzą...

Jak zrobicie wiosną to będziecie musieli czekać aż porządnie wyschną a czas będzie płynął (Pinacolada robiła w maju i jeszcze nie jest idealnie). Jak zrobicie teraz to będziecie musieli trochę grzać w domu. Przez zimę i tak nie planujecie nic robić to moze lepiej wylac?

Agalind są różne szkoły z tym grzaniem, nasi znajomi mieli i tynki i wylewki późną jesienią i nie ogrzewali domu, my byśmy chieli piec uruchomić po nowym roku żeby od marca można było z panelami i płytkami ruszyć

Ardea my wylewki będziemy mieli pewnie za jakieś 2tyg robione, Hydraulik w tym tygodniu rozkłada podłogówkę i rurki do CO, jeszcze muszą przełączyć dojście wody na dom (bo do altany było) i dopiero wtedy pójdą wylewki.