pumpaluna 07.11.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Moją córę obkupowała moja siostra, a jej chrzestna późniejsza, wszystko w różu. Taka landryna z niej do roku była, że szok. Teraz mimo że starsza to pokoik obowiązkowo różowy musiał być chociaż w międzyczasie miała fascynację ostrą zielenią i pomarańczem i takiż oczojebny pokoik posiadała przez 2 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.11.2011 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 A teraz jaki planuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 07.11.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 ja sie tak nie bawię - żadnych powiadomień nie dostałam o tak interesującej dyskusji na szczęście częściowo już nadrobiłam i dzięki temu wiem, że gaciowa zieleń i pudrowy róż są teraz trendy w kotłowni. A ja głupia chciałam kupić jasnoszare płytki i szary gres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.11.2011 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Koniecznie z morelową fugą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 07.11.2011 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 moja ośmioletnia córka lubi różowy, ale nie ma jakiegoś specjalnego skrzywienia.Natomiast siedmiolatka nie cierpi wręcz rózowego i bawi się chłopięcymi zabawkami - nigdy lalkami - cóż, mamy nadzieję, że to nic groźnego .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 07.11.2011 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Teraz w grę wchodzi fiolet chyba, że tatuś będzie chciał się pobawić i córki marzenie spełnić o fioletowo-niebiesko-białych paskach a reszta biała, meble na bank białe ,w ikei już sobie upatrzyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.11.2011 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 My też idziemy w białą Ikeę. Nasza z jednej strony auta, z drugiej - kosmetyki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 07.11.2011 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 A łóżko też będzie białe? My niedawno kupiliśmy porządny tapczan no i szkoda nam go zmieniać. Meble będą białe ale tyliki tapczanu są jasny buk i tego nie przeskoczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.11.2011 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Jasny buk jest naprawdę jasny, więc będzie pasował, poza tym nie wszystko musi byc z tej samej serii. Moje maleństwo usiadło na Hemnes (chyba, bo nie znam się na Ikea) i stwierdziła, ze chce to łóżko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 07.11.2011 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 moja niby nie jest mocno wymagająca, podoba się jej seria MALM ale... no właśnie najbardziej wzdycha do birkeland czy jakoś tak a ta już dwa razy droższa :\ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.11.2011 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Ja bym chciała coś na czym można wygodnie spac, nawet, gdy wpadnie koleżanka na noc i jednocześnie można siedziec opierając się, wiec ta leżanka hemnes nie jest zła, ale zobaczymy , może w ogóle kupimy jej rozkładaną kanapę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 07.11.2011 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 aaa no mi chodziło o komody z wyżej wspomnianych serii, my w obecnym mieszkaniu z braku miejsca mieliśmy tapczan taki 90x190 i tenże zabieramy raz że jest zgrabny i pokoiku nie zagraci a dwa sporo kasy kosztował i jest pojemny (duża komora pod) i jak się koleżanka na noc zjawi to trudno ale na materacu będzie spała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.11.2011 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 My chyba wszystko będziemy miec z innej parafii i szafę i komodę - jedynie kolor będzie zbliżony;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.11.2011 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Widzę, że pokoje dla dzieci dzieci zaplanowały sobie same:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.11.2011 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 No niech ktoś spróbuje mojej 4,5- latce coś narzucić Ja jednak mocno rozbielę jej kolor ścian i z niebieskiego wyjdzie jaśniutki błękit;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.11.2011 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Elektryk skończy dziś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.11.2011 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Przy naszym elektryku to nic nie wiadomo, będziemy mieć najdokładniej położone kable na swiecie, bo układa je z takim namaszczeniem jakby operację na otwartym sercu robił a jak zadam mu jakieś pytanie to mam półgodzinny wykład;) taki typ - ale twierdzi, że skończy, hydraulik też ma skończyć do soboty... I pytanie - robić wylewki w tym roku czy dopiero wiosną? Dziś mąż dzwoni do wylewkarzy zapytać co o tym sądzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.11.2011 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Jak zrobicie wiosną to będziecie musieli czekać aż porządnie wyschną a czas będzie płynął (Pinacolada robiła w maju i jeszcze nie jest idealnie). Jak zrobicie teraz to będziecie musieli trochę grzać w domu. Przez zimę i tak nie planujecie nic robić to moze lepiej wylac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.11.2011 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Grzać i tak zamierzamy, żeby mury nie przemarzły, ale tak lekko kozą budowlaną... zobaczymy co powiedzą fachowcy, boję się zeby mi to nie popękało.A wolałabym teraz, bo będzie miejsce do trzymania różnych sprzętów, które zamierzamy kupić przed podwyżką vatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 08.11.2011 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Agalind są różne szkoły z tym grzaniem, nasi znajomi mieli i tynki i wylewki późną jesienią i nie ogrzewali domu, my byśmy chieli piec uruchomić po nowym roku żeby od marca można było z panelami i płytkami ruszyć Ardea my wylewki będziemy mieli pewnie za jakieś 2tyg robione, Hydraulik w tym tygodniu rozkłada podłogówkę i rurki do CO, jeszcze muszą przełączyć dojście wody na dom (bo do altany było) i dopiero wtedy pójdą wylewki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts