pumpaluna 08.11.2011 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 A wolałabym teraz, bo będzie miejsce do trzymania różnych sprzętów, które zamierzamy kupić przed podwyżką vatu. jaka znowu podwyżka vatu??? nic nie słyszałam że jest w ogóle coś takiego planowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 08.11.2011 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 (edytowane) A to szykują kolejną podwyżkę vatu? Edytowane 8 Listopada 2011 przez klaudiuszozo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.11.2011 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Od nowego roku na prawie wszystko zapowiadają politycy;) budowlanka, elektronika itp. Mąż czytał i słucha czasami tych gadających głów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 08.11.2011 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Bo z tego co wiem, to dług musiałby przekrocazyć 55% a to chyba nie będzie tak wcześnie. Poza tym podwyżka vatu nic nie da, bo co z tego że będzie estymacja na poziomie wzrostu kilkuprocentowego jak ludzie nie będą mieli pieniędzy żeby coś kupić bo będzie droższe... Ach Ci politycy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 08.11.2011 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 o podwyżkach słyszałam ale nie o zmianie vatu, dzwoniłam przed sekundą do kolegi który sprzedaje okna i drzwi i mówi że też nic nie wie, ma się podpytać księgowej jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.11.2011 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Taniej nie będzie na pewno, a na własnym portfelu wolę nie sprawdzać czy będzie drożej;) wiele już nieprzemyślanych decyzji podjęli nasi politycy... Zresztą zimą często są promocje, bo to nie sezon na remonty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 08.11.2011 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Ale jak by tak Kim Dzong Il powładał nami przez 30 lat to też byśmy mieli tempo wzrostu jak Chiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.11.2011 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Ja poza możliwością oglądania biegusa łyżkodziobego niczego Chińczykom nie zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 08.11.2011 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Wczoraj miałem wykresy wzrostu gospodarczego na świecie. Chiny i Indie po prostu zrobiły niewiarygodny postęp. Za kilkanaście lat mogą prześcignąć Stany Zjednoczone. Np. Nigeria nie zmieniła się od lat 70 ubiegłego wieku, a nawet zacofała jeszcze. A Polska jak to Polska - falowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 08.11.2011 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 my się zastanawialiśmy nawet jak rozegrać sprawę z ostatnią transzą kredytu ale płacić 2miesiące więcej zabójczych odsetek nam się nie usmiecha :/ Prawdopodobnie jednak transzę ruszymy w lutym a w grudniu jedynie "pozaliczkujemy" panele. Z tego co mówi kolega polskone od stycznia nie przewiduje podwyżki na sempre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.11.2011 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 To drzwi już wybrane? Który model sempre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.11.2011 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Słyszałam, ze mają wzrosnąc ceny elektroniki, bo przez różnicę PLN/EURO są wyższe koszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.11.2011 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Nowego telewizora nie będzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 08.11.2011 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Jeśli będzie tak jak mówicie, a ja powinnam o tym jednak coś wiedzieć, w końcu w pracy zajmuję się Vat-em i podatkami, a nie wiem, bo wiadomości nie czytam/oglądam, to zaczynam się bać, czy jednak jakiś mały kredyt nas nie ominie może na jakieś meble albo sprzęt do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.11.2011 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Vat raczej nie wzrośnie. Drożeć zaczną produkty sprowadzane, bo euro drogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.11.2011 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 To są tylko info od gadających głów, które zarzekają sie że wyższy vat uzdrowi gospodarkę ale może zostanie skutecznie zablokowany ten pomysł i drastycznych podwyżek nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 08.11.2011 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Nie oglądanie i nie słuchanie wiadomości to był jednak dobry pomysł po co się stresować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.11.2011 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Gdyby vat wzrósł to by wywieźli na taczkach tych nowozaprzysiężonych mądrali z Wiejskiej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.11.2011 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Myślisz, ze straszą tylko? Gdy mąz wróci to dopytam kto się odgraża tym wyższym vatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.11.2011 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Przeszukałam różne strony w necie i nigdzie nie ma takiej informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts