Ardea 11.11.2011 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 chyba dobrze wytłumaczyłam, bo będzie tak jak piszesz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.11.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Esiak, czasami trzeba pobyć z rodziną i dla odmiany poświęcić czas im a nie FM Taaa zależy która część rodziny:) Bo jak ta z która masz ochotę się spotkać to super, ale jak ta z którą nie masz ochoty to jest duże poświęcenie:D:D ps. jak ja dzisiaj np:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.11.2011 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Lukarna, czyli spotkanie z teściem było;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.11.2011 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Esiak i dobrze będę miała te wylewki, bo w końcu nie skomentowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.11.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Lukarna, czyli spotkanie z teściem było;) Nie nie ja to chyba wredna jestem bo mam więcej takich osobników z którymi nie lubię się spotykać I dlatego nie piszę u siebie tego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.11.2011 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 czasami trzeba się spotykac z nielubianymi osobnikami, ale ja to ograniczam do minimum i nawet nie wiem czy niektórzy zdają sobie sprawę z tego, że ich unikam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.11.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Spoko ja się 1 listopada jakos wymiksowałam od spotkania dlatego dzisiaj musiałam:) I widzę nowe fotki w dzienniku, proszę proszę A te kable i rurki to macie tak równiuteńko położone że olaboga:D A brzozy cudne - to na Waszej działce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.11.2011 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Mam prywatne brzozy, świerczki, jarzębiny i dębczaka, a i orzecha. Obecnośc drzew była koniecznym kryterium przy wyborze działki:) Naprawdę kocham to miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.11.2011 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 I tak ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.11.2011 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Ciekawe czy to nie powszednieje, gdy już się zamieszka... Na razie jestem oczarowana tym miejscem:) Chyba jakieś przeznaczenie, bo niedawno znaleźliśmy z mężem zdjęcia ze spacerów z wózkiem właśnie z okolic gdzie teraz stoi Bławatek, a wtedy tam była tylko bujna łąka porośnięta nieco brzózkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 11.11.2011 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Esiak i dobrze będę miała te wylewki, bo w końcu nie skomentowałeś? ja miałem styro 10cm w dwóch warstwach po 5cm, na jednej z warstw ułożone były wszystkie rurki i całość przykryta drugą 5cm, oczywiście tam gdzie szły rurki styropian był powycinany, ale sumarycznie wszędzie wylewka miała co najmniej 6cm... rurka w otulinie idealnie się licowała z drugą warstwą styro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.11.2011 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 To my kombinujemy podobnie, tylko na rurkach będzie trochę więcej wylewki - to źle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.11.2011 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Ciekawe czy to nie powszednieje, gdy już się zamieszka... Na razie jestem oczarowana tym miejscem:) Chyba jakieś przeznaczenie, bo niedawno znaleźliśmy z mężem zdjęcia ze spacerów z wózkiem właśnie z okolic gdzie teraz stoi Bławatek, a wtedy tam była tylko bujna łąka porośnięta nieco brzózkami Jakie koło potrafi zatoczyć życie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 11.11.2011 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 To my kombinujemy podobnie, tylko na rurkach będzie trochę więcej wylewki - to źle? nie... bardzo dobrze, na pewno nie popęka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.11.2011 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 Esiak jesteś niezastąpiony:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 11.11.2011 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2011 tak się mówi, że popękanie wylewki to nic takiego... przecież na to idą płytki... ale jak masz ułożone na niej już płytki, niestety zdarza się tak, że poprzeczne pęknięcie wylewki powoduje pęknięcie kilku płytek... a to już dobrze nie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.11.2011 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Widzisz Esiak i dlatego dumamy nad każdym rozwiązaniem, podpytujemy i liczymy na Waszą pomoc:)Na razie udaje się bez wpadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 12.11.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Widzisz Esiak i dlatego dumamy nad każdym rozwiązaniem, podpytujemy i liczymy na Waszą pomoc:) Na razie udaje się bez wpadek. Moge Wam tylko pozazdrościć u mnie ciągle jakieś zonki. Teraz dostaję zgryzoty z powodu podłogówki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.11.2011 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 No dobra, komin był porażką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.11.2011 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Ewanz, czytałam o podłogówce, ale co ja mogę Ci doradzić - nie znam się, opisałam u Agi jak będzie u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts