Ardea 12.11.2011 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Mnie teściowa stawia w takich sytuacjach, kupując mi ubrania:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 12.11.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Moi znajomi nigdy się za prawde i przysłowiowe szczekanie nie obrazili, wiedzą że u mnie co na myśli to na języku i że do bólu szczera jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 12.11.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 a ja ochrzaniłam i to konkretnie !!! Męża koeżanki , który kładł nam gres w mieszkaniu. No i nie odzywa sie do dzis Ale ja z tym problemu nie mam ! Gdyby zrobił za darmo.... Ale zapłaciłam! Przeciez nie mówił, że jak taniej bo po znajomości to = gorzej, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.11.2011 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Mój mąż nawet się mnie boi, twierdzi, że wiele rzeczy chciałby sam zrobić, ale jeśli mu nie wyjdzie idealnie to będę zła;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.11.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Niestety niekótrym się wydaje, że jak mają okazję zarobić u kogoś znajomego to mogą trochę sie poobijać a potem jeszcze nikt nie ma prawa sprzeciwu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.11.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Mój mąż nawet się mnie boi, twierdzi, że wiele rzeczy chciałby sam zrobić, ale jeśli mu nie wyjdzie idealnie to będę zła;) To jak u mnie. Czasami mówi, że woli zatrudnić kogoś, bo jakby coś posżło nie tak to przynajmniej on nie oberwie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 12.11.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 To jak u mnie. Czasami mówi, że woli zatrudnić kogoś, bo jakby coś posżło nie tak to przynajmniej on nie oberwie;) jakbym słyszała swojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 12.11.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 To mój podobnie, ale już postanowione że płytki w kotłowni i garażu sam układa no i ten nieszczęsny dach ocieplał będzie. Dzisiaj rozmawialiśmy z facetem od wełny, będzie jednak supermata, pomacałam próbkę - różnica w dotyku samym kolosalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 12.11.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Mój tez chce kłaść płytki w kotłowni bo w garażu chyba będzie posadzka przemysłowa czy coś w takiego nie pamiętam tymi pomieszczeniami zajmuje sie mąż ja sie nie wtrącam, żeby nie powiedział, że na nic nie miał wpływu a płytki będą szaro-czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 12.11.2011 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Mnie teściowa stawia w takich sytuacjach, kupując mi ubrania:( współczuję, bo sama byłam kilkakrotnie w podobnej sytuacji - kaliber ciężki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.11.2011 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 My w kotłowni i garażu robimy podłoge przemysłową, żeby płytek nie musiał kłaść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.11.2011 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 To widzę, ze nasi męzowie będą królami garażo-kotłowni;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 12.11.2011 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Agalind a masz już wycenę tej podłogi przemysłowej? Jestem ciakawa jak to wychodzi cenowo, najtańszy gres znaleźliśmy po 15zł/m2 a przecież trzeba jeszcze klej i fugę dokupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 12.11.2011 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Agalind a masz już wycenę tej podłogi przemysłowej? Jestem ciakawa jak to wychodzi cenowo, najtańszy gres znaleźliśmy po 15zł/m2 a przecież trzeba jeszcze klej i fugę dokupić ja tez jestem ciekawa i czy trzeba wcześniej robić wylewki, bo gdzies czytałam, że chyba nie albo coś mieszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.11.2011 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Nie trzeba robić wczesniej wylewek. Wymaga tylko więcej pracy. Bylam tez u ludzi, ktorzy ja maja i sa zachwyceni, bo bardzo latwo sie czysci. Ustalislismy cenę 60zł/m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 12.11.2011 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Nie trzeba robić wczesniej wylewek. Wymaga tylko więcej pracy. Bylam tez u ludzi, ktorzy ja maja i sa zachwyceni, bo bardzo latwo sie czysci. Ustalislismy cenę 60zł/m2. to jeśli odejmie się koszty wylewek, kleju, plytek, fugi, to w sumie chyba całkiem nieźle wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.11.2011 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Mój mąż nawet nie chce o tym słyszeć, więc niech sobie kładzie płytki - w końcu on tam rządzi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.11.2011 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 to jeśli odejmie się koszty wylewek, kleju, plytek, fugi, to w sumie chyba całkiem nieźle wychodzi Dlatego sie zdecydowalismy, bo w takiej cenie byloby ciezko plytki klasc. Tym bardziej, ze mąż nie chce sam, bo jeszcze krzywo bedzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 12.11.2011 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 No to u nas wylewki będą w garażu na bank. Mamy bramę garażową przecież pod ten wymiar zamówioną. Mój mąż ma wprawę w płytkach podłogowych - w tym mieszkaniu położył wszystkie sam i nawet jak na pierwszy raz mu to tragicznie nie wyszło (kładł w karo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.11.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Pampaluna, U nas tez beda wylewki w garazu. Podloge przmyslowa robi sie jednocześnie z wylewkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts