agalind 14.11.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 A moje wypowiedzi mało kto rozumie. Przeważnie musze 2 razy tłumaczyć "co autor miał na myśli";) Na doradzaniu sie nie znam. Piszę tylko jak ja to widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 14.11.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Ardea, wracając do tynku, jeżeli chcesz już teraz kupić tynk, to dowiedz się czy później Ci go zabarwią, ponieważ jeśli teraz kupisz tynk już barwiony, będzie on otwarty i nie będzie maił już takiej żywotności jak oryginalnie zapakowany... zabarwiony będziesz musiała dokładnie zamknąć i włożyć wiaderka w szczelne worki foliowe, aby nie miał dostępu powietrza, w innym przypadku na wiosnę możesz mieć nici nie tynk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 14.11.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Odnośnie tynku to koniecznie zapytajcie obok stacji Bliska. Chyba u Kowalskiego. On jest specjalistą w Ozorkowie od Caparola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 14.11.2011 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Aga, ja przeważnie Cię rozumiem, a jak nie to i tak wiem, ze chciałaś powiedziec coś fajnego;) Esiak, dzięki - u mnie to są takie pozorne zakupy;) płacę za gwarancję obecnie wynegocjowanej ceny, a rzeczywisty towar dostaję dopiero, gdy mi jest potrzebny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 14.11.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Ardea to my też tak będziemy brać pewne rzeczy tyle, że nie płacimy za całość tylko zaliczkujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 14.11.2011 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Pumpaluno to dobry sposób, bo taniej raczej nie będzie. My za częśc płacimy, za częsc zaliczkujemy, częsc dostajemy w prezencie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 14.11.2011 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Zapomniałam zapytac co już kupiliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.11.2011 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Aga, ja przeważnie Cię rozumiem, a jak nie to i tak wiem, ze chciałaś powiedziec coś fajnego Wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 14.11.2011 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Jak robisz to pogrubienie w cytatach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.11.2011 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Wybieram "Odpowiedź z cytatem" i wtedy zaznaczam tekst, któy chcę pogrubić i klikam na B (bold). Dobrze wytłumaczyłam, czy trzeba się domyślać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 14.11.2011 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Wybieram "Odpowiedź z cytatem" i wtedy zaznaczam tekst, któy chcę pogrubić i klikam na B (bold). Dobrze wytłumaczyłam, czy trzeba się domyślać? Jeżeli mi się udało to znaczy, że dobrze, a jeśli się nie udało tzn. że tylko fajnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.11.2011 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Jeżeli mi się udało to znaczy, że dobrze, a jeśli się nie udało tzn. że tylko fajnie;) Sorry, nie moglam się powstrzymać Patrzcie, całe zycie się człowiek uczy.... Może jeszcze wiecie jak ludzie robią że cytuja klikawypowiedzi w jednym poście?? I jeszcze swoje uwagi tam daja:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 14.11.2011 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Nie wiem, ale chciałabym wiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.11.2011 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Jeżeli mi się udało to znaczy, że dobrze, a jeśli się nie udało tzn. że tylko fajnie;) Już wiem dlaczego nie uczę w szkole: byłoby dobrze, albo fajnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 14.11.2011 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Ja naiwnie wierzę, ze jest dobrze i fajnie, przynajmniej czasami - ja w każdym razie dobrze się bawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.11.2011 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Może jeszcze wiecie jak ludzie robią że cytuja klikawypowiedzi w jednym poście?? I jeszcze swoje uwagi tam daja Nie wiem, ale chciałabym wiedziec Wedle życzenia: Kopiuję jakąś wypowiedź, np: "Nie wiem, ale chciałabym wiedziec", wklejam w pole 'Szybka odpowiedź', zaznaczam to zdanie i klikam na "chmurkę" (dolny pasek, 4 od lewej). Tak samo można dodać kolejne wypowiedzi a pomiędzy swoje uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.11.2011 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Ja naiwnie wierzę, ze jest dobrze i fajnie, przynajmniej czasami - ja w każdym razie dobrze się bawię Oj, tak. Dobrze i fajnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 14.11.2011 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 na razie jeszcze nic nie kupiliśmy, czekamy na wycenę wełny, jak pójdą wylewki zaliczkujemy panele, jak zostanie jakaś kasa bierzemy białą ceramikę i pokombinujemy z płytkami; do tynków przekonani nie jesteśmy ani jakie ani gdzie więc to zostawiam na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 14.11.2011 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Pumpaluna, pytam, bo zastanawiam się co jeszcze mogę kupic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.11.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Idę spać, dziewczęta. Jutro ciężki dzień, jak to zwykle bywa przed wyjazdem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts