Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

Nie nazwałabym naszych poczynań, że idą pełną parą;) Miały przyjśc przęsła, a jeszcze ich nie ma, tynkarze zaczynają w przyszłym tygodniu, jedynie hydraulika się robi i brama czeka na odbiór.

Nie mam żadnych niezwykłych przecieków o podwyżkach, po prostu z roku na rok jest drożej i na rynkach europejskich też nie jest za ciekawie... Kupiliśmy maty na poddasze, płyty k-g wraz z całym osprzętem, zamówiliśmy kozę, mamy też styro, zaliczkowaliśmy tynki wewnętrzne, teraz kupujemy gres i przymierzamy się do AGD. Przez zimę chcemy jeszcze armaturę kupic i może płytki na ściany oraz panele.

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

eee... ale jakie maty na poddasze?

My kupujemy lada dzień piec i grzejniki, hydraulik skończył dzisiaj podłogówkę. W przyszłym tygodniu ma być cieplej więc pójdą wylewki. Wełnę i profile zamawiamy w tym miesiącu, zaliczkując płyty. Obawiam się jednak, że nie zostanie nam już tyle kasy żeby kupić w tym roku płytki, mooooże z ceramiką by się udało.

A no to ceny pewnie będą zupełnie inne, a mąż nie ma gdzieś w zanadrzu jakiegoś cennika? Ja porównywałam jedynie z cenami na folnet.pl i allegro

Jakiej grubości macie krokwie? U nas jest 16, nasłuchałam się jednak, że 25cm wełny to minimum dla supermaty a przy uni trzeba dawać grubiej jeszcze