pumpaluna 15.11.2011 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 U nas tylko na metry podają chociaż widziałam, że niektóre sklepy internetowe liczą za rolki. Tośmy się dogadały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 15.11.2011 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 a propos wełny, to facet który nas "towaruje" powiedział, że jego wycena jest ważna zawsze tylko do końca danego miesiąca i że chociażby w tym miesiącu cena w porównaniu z październikową jest już wyższa o kilkadziesiąt groszy na metrze a że zaczął się sezon na wykończeniówkę to będzie szła w górę aż do marca-kwietnia. Nasz wykonawca to potwierdził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.11.2011 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Sprawdź pocztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 15.11.2011 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 a propos wełny, to facet który nas "towaruje" powiedział, że jego wycena jest ważna zawsze tylko do końca danego miesiąca i że chociażby w tym miesiącu cena w porównaniu z październikową jest już wyższa o kilkadziesiąt groszy na metrze a że zaczął się sezon na wykończeniówkę to będzie szła w górę aż do marca-kwietnia. Nasz wykonawca to potwierdził. folnet ma super-mate...? na stronie tego nie widzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.11.2011 23:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Esiak, kto może usunąc link z moich komentarzy poza autorem postu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 15.11.2011 23:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Esiak zdawało mi się, że jakiś czas temu mieli albo przynajmniej mailowo (o ile to z nimi) kontaktowałam się co do dostępności. Wychodziło mi jednak tak do 50groszy na metrze drożej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 15.11.2011 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Esiak, kto może usunąc link z moich komentarzy poza autorem postu? nie jestem Esiakiem ale podpowiem - napisz do moderatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 16.11.2011 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Esiak, kto może usunąc link z moich komentarzy poza autorem postu? moderator... chodzi pewnie o ten link wstawiony przez klaudiusza...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 16.11.2011 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 (edytowane) Połacie dachu będą 23cm, ale my pod dachem jeszcze mam stryszek, który też będzie izolowany i dopiero pomieszczenia mieszkalne, mąż stwierdził, ze powinno byc dobrze. Nie obrazicie się jeśli napiszę, że: Izolację cieplną zakończ na jętkach. Nie ma żadnego merytorycznego uzasadnienia aby ciągnąć ją wyżej. Pozdrawiam. I jeszcze: Montaż tej izolacji nic nie daje gdyż strych nie jest ogrzewany. Wykonując to ocieplenie strych powinien być wentylowany. Wentylując świadomie wpuszczasz zimne powietrze. W przypadku gdy krycie wstępne jest wykonane papą na deskowaniu otwierając kalenicę masz doskonałą wentylację izolacji cieplnej i strychu. Względy ekonomiczne też są ale nie mają istotnego znaczenia. Edytowane 16 Listopada 2011 przez klaudiuszozo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.11.2011 23:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Oczywiście, że się nie obrazimy, ale myślę, że będziesz miał łatwiejszy dostęp do potrzebnych Ci informacji we własnym wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 17.11.2011 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 (edytowane) Pozwolę sobie na ostatni wpis za ktory serdecznie przepraszam z góry. Jeśli ja podając dane o wypadku w postaci małego tekstu i zdjęć do przejścia przez tory podałem Wasze dane to jak nazwać Waszą wypowiedź: klaudiuszozo, u Was to już nie na wsi, tylko na Kochanowskiego:P ? Ponadto sama pisałaś na jakiej ulicy mieszkasz i dlaczego tak się nazywa, a właściwie od czego jej nazwa pochodzi. Dlatego uważam, ze atak na moją osobę jest niepotrzebny. Jeśli jednak nie jesteście pewni czy tak napisaliście to poproszę o prywatną wiadomość do mnie, pokażę u kogo w komentarzach, podam numer strony oraz numer wiadomości. Pozdrawiam, i wiedzcie, że życzę Wam jak najlepiej, bo naprawdę bardzo Was lubię w życiu realnym. Chciałem Wam jako małżeństwu bardzo podziękować, bo Wasza pomoc zarówno ta merytoryczna jak i nie, okazała się bardzo potrzebna. Ja również w razie jakiś wątpliwości służę pomocą. Edytowane 17 Listopada 2011 przez klaudiuszozo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.11.2011 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Nigdy nie napisałam w jakiej miejscowości mieszkam, a ul.Akacjowych może być w woj. łódzkim wiele.... U Ciebie też nie ujawniłam niczego, czego Ty wcześniej sam już nie podałeś!!! Przypominam o obietnicy, kiedyś już złożonej, że to ostatni wpis w moich komentarzach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 17.11.2011 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 oj, ale jazda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.11.2011 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Esiak, Ty wiesz co jest dobre na każdą jazdę... Zapodaj więc coś łagodzącego obyczaje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 17.11.2011 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 17.11.2011 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 ale jaja... idę się napić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.11.2011 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Zawsze pijemy u mnie... To może dziś Ardea będzie gospodynią, co?? ps. Pinacolada dostanę dziś krupniku?? Muszę trenować bo jutro mam imprezę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 17.11.2011 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 ps. Pinacolada dostanę dziś krupniku?? Muszę trenować bo jutro mam imprezę no jasne !!! Z kieliszka czy łyżką ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.11.2011 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Dobra, serdecznie zapraszam:) Czego się napijecie? Wiem, ze pinacolada za mdła dla Pinacolady Wino? Białe, czerwone, wytrawne, deserowe? I w realu jeszcze mam malibu i martini bianco:) Dla Esiaka, wiem - piwo:) Na listopadowe słoty to ten krupnik nie jest zły... A dla Karoli - soczek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.11.2011 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Lukarna cóż to za imprezka sie szykuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts