1976pinacolada 17.11.2011 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Dobra, serdecznie zapraszam:) Czego się napijecie? Wiem, ze pinacolada za mdła dla Pinacolady Wino? Białe, czerwone, wytrawne, deserowe? I w realu jeszcze mam malibu i martini bianco:) Dla Esiaka, wiem - piwo:) Na listopadowe słoty to ten krupnik nie jest zły... A dla Karoli - soczek:) Dla karoli ja proponuje dzis - dla odmiany - bawarkę Niech ma !!! A co!!! Pokarmu jej najwyżej przybędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.11.2011 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Może być bawarka, ja akurat lubię, ale podobno może alergizować. Już za 6 dni Karola nie będzie miała czasu nawet na wirtualne imprezy... ale odchowa Lenkę i wtedy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.11.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Lukarna cóż to za imprezka sie szykuje? Ja poproszę malibu bo jeszcze nigdy nie piłam:) A impreza?? Firmowa:) Szaf zaprasza na kręgle, potem na obiad i wieczorem robimy ognisko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.11.2011 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Czyli impreza bez Ministra? Już myślałam, że znów zarządziłaś imprezę i zniknęłaś Malibu piłaś na pewno, najpopularniejsza wersja z mlekiem. To spróbujesz u mnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.11.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Nie piłam, serio:) Ja z prowincji jestem:):) Karola Was pozdrawia, niestety FM jej nie chodzi:( I za bawarkę dziękuje bo nie znosi:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.11.2011 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Lukarna to pozdrów ją od nas i powiedz, że pijemy ich zdrowie:) Ty z prowincji, a ja to niby skąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 17.11.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 to ja też wpadam się napić, z krwawą Mańką w dłoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 17.11.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 (edytowane) no to zdrowie gospodyni dzisiejszej imprezy Edytowane 17 Listopada 2011 przez Esiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 17.11.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 (edytowane) Edytowane 17 Listopada 2011 przez Esiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 17.11.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 no, juz jestem młoda wykąpana, "przeczytana" i położona dziś padło na mnie bo tatuś uczy się historii ze starszą Ardea - a czego Ty uczysz jesli mogę spytać ? J.pol? Ja juz po pierwszym kieliszku krupniku (ups, dziecko kapałam pod wpływem ) i zaraz leję drugi... Malibu piłam choc i ja z prowincji A czy pinacolada nie jest czasem na bazie malibu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 17.11.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 17.11.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 coś cichutka ta imprezka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.11.2011 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Ja na chwilę zniknęłam opowiedziec bajkę o pająku:p Muza fajna, jak zwykle zresztą Pinacolada, dobrze wytypowałaś, a malibu rzeczywiście trochę smakuje jak pinacolada, ale ne jest kokosowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 17.11.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 To ja mniej imprezowo a bardziej mieszkaniowo, dzisiaj facio od mebli kuchennych podrzucił mi model zlewu, którego powinniśmy poszukiwać; cena zwaliła mnie z nóg Na zlew 1,5 komorowy liczyłam tak z 700zł a tu tysiąc nie starczy ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 17.11.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 a piłyście kiedyś Absinth..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.11.2011 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Absynt? Wiem co to, ale nie piłam. Pumpaluna, co to za zlew i dlaczego on Wam podrzuca? Mnie tylko powiedział, ze powinnam miec wybrany przed meblami, co rozumie się samo przez się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 17.11.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 absynt, absynt z piołunem nalewając, przelewa się go przez specjalną łyżeczkę z cukrem... http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/e2/Absinthe-glass.jpg/200px-Absinthe-glass.jpg wódka mocna bo ma 70%, ale smak niesamowity... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 17.11.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Pinacolada, dobrze wytypowałaś, . nie masz czasami pożyczyć Mitów rzymskich w komiksie ( Parker steve, West david) ? Moja Julka zakwalifikowała się do kolejnego etapu konkursu humanistycznego i musi to przeczytac (jeszcze "przygody meliklesa greka" - ale to znalazłam na allgro ) a NIGDZIE tego nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.11.2011 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Słyszałam pod nazwą piołunówka. To był kultowy alkohol młodopolskiej bohemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.11.2011 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Mitów niestety nie mam, ale gratuluje Julce sukcesu w konkursie i życzę powodzenia w kolejnym etapie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts