Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zlewu w konkretnym kształcie mamy szukać a wszystko przez to, że będzie narożny i pod taką szafkę narożną jaką my bierzemy (ścinaną) pasuje ten typ. Polecał nam franke albo teka, także będę szperała w necie może na jakąś promocję trafię tylko muszę być pewna, że weźmiemy ten betonowy blat.

zlew franke 1,5komory kolor grafit

Sprawdziłam właśnie zlewozmywaki teka i niestety jeszcze drożej w graficie wychodzą niż franke. Kurcze nie sądziłam, że to aż taki koszt. Naiwna jestem z moim myśleniem, że za 700 będzie porządny zlew

A powiedz, ten stalowy nie ma pogłosu? Ja teraz mam właśnie stalowy zlew i niestety nie dość, że taki beznadziejny dźwięk jest to jeszcze trzeba go po każdym myciu dobrze dowycierać bo inaczej zacieki i placki :/

a ktoś z was wie cokolwiek o zlewozmywakach DEANTE? różnica kolosalna

Edytowane przez pumpaluna

U mojej koleżanki jest zlew narożny przy szafce z zachowanym kątem prostym, faktycznie ciężko się przy takim układzie zmywa, za to u mojej kuzynki jest właśnie taka ścięta narożna szafka i już było ok, można było się oprzeć brzuchem i zmywać.

A przewidujesz jakieś systemy do szafki narożnej? Nam pan pokazał różne cuda ale z cud ceną pierwsze 1500 i to drugie coś ponad 1200 netto, obydwie nie do przyjęcia cenowo

http://img.projektoskop.pl/001szafkanarozna.jpg

http://img.projektoskop.pl/002szafkanarozna.jpg

ps.

jakby Cię drażniły obrazki to daj znać, usunę

nie ma sprawy, książkę pokazują jako dostępna, więc zamawiaj... :)

od razu kliknęłam, zapłaciłam i mam nadzieję, że szybko wyślą....

Dzis wróciła ze szkoły z wiadomościa, że potrzebuje kolejne 2 pozycje . Ja zwariuję!!! Ale zajmę się tym dopiero późnym wieczorem - a jak sobie nie poradzę to znów poproszę o pomoc ;)

Uporaliśmy się dziś z zamówieniem materiałów na elewację. Do ocieplenia dachu idzie supermata Isovera 15 i 10 jednak (taka ostateczna decyzja), mamy też styropian (Termoorganika gold fasada 15 o współczynniku 0,038 - wiec tak średnio) i udało mi sie zobaczyć Basalt18 Caparola na gotowej już elewacji, co prawda w listopadowym słońcu, ale i tak wiem, że go chcę:)