1976pinacolada 17.11.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Mitów niestety nie mam, ale gratuluje Julce sukcesu w konkursie i życzę powodzenia w kolejnym etapie:) dzięki ale jak tego nie zdobędę to będzie doopa blada a nie sukces Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 17.11.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Zlewu w konkretnym kształcie mamy szukać a wszystko przez to, że będzie narożny i pod taką szafkę narożną jaką my bierzemy (ścinaną) pasuje ten typ. Polecał nam franke albo teka, także będę szperała w necie może na jakąś promocję trafię tylko muszę być pewna, że weźmiemy ten betonowy blat. zlew franke 1,5komory kolor grafit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 17.11.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Pinacolada a sprawdziłaś na chomikuj.pl ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.11.2011 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Zaproponował firmy, które są dobre, teraz mam franke, a bedę miała tekę Betonowy blat będzie piękny, tylko dobrze zaimpregnujcie, bo czytałam, że lubi pic wodę, ale cudo taki blacik, też o takim myślałam i kto wie czy jeszcze w łazience się na niego nie skuszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 17.11.2011 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Kurcze znaczy to nie będzie blat z betonu tylko blat Eggera o nazwie beton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.11.2011 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Czyli praktyczniejszy;) i nie ma problemu z wyborem tańszego zlewu narożnego, bo to przecież laminat. Ja mam i laminat i zlew narożny Franke, ale stalowy i dużo tańszy. Ja się trochę boję tego prawdziwego betonu, ale jeszcze go nie wykluczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 17.11.2011 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 (edytowane) Sprawdziłam właśnie zlewozmywaki teka i niestety jeszcze drożej w graficie wychodzą niż franke. Kurcze nie sądziłam, że to aż taki koszt. Naiwna jestem z moim myśleniem, że za 700 będzie porządny zlew A powiedz, ten stalowy nie ma pogłosu? Ja teraz mam właśnie stalowy zlew i niestety nie dość, że taki beznadziejny dźwięk jest to jeszcze trzeba go po każdym myciu dobrze dowycierać bo inaczej zacieki i placki :/ a ktoś z was wie cokolwiek o zlewozmywakach DEANTE? różnica kolosalna Edytowane 17 Listopada 2011 przez pumpaluna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.11.2011 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Ta teka, którą ja chcę - poniżej tysiaka, ale jest zwykła, nienarożna, mnie jest niewygodnie przy narożnych sprzętach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 17.11.2011 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 U mojej koleżanki jest zlew narożny przy szafce z zachowanym kątem prostym, faktycznie ciężko się przy takim układzie zmywa, za to u mojej kuzynki jest właśnie taka ścięta narożna szafka i już było ok, można było się oprzeć brzuchem i zmywać. A przewidujesz jakieś systemy do szafki narożnej? Nam pan pokazał różne cuda ale z cud ceną pierwsze 1500 i to drugie coś ponad 1200 netto, obydwie nie do przyjęcia cenowo http://img.projektoskop.pl/001szafkanarozna.jpg http://img.projektoskop.pl/002szafkanarozna.jpg ps. jakby Cię drażniły obrazki to daj znać, usunę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.11.2011 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Pogłos w stalowym zlewie pewnie jest, ale nie zwróciłam uwagi, mam taki z powłoką len i nie trzeba specjalnie czyścic, bo nie ma zacieków. Do szafki narożnej liczyłam magic corner bluma, ale wycenę mam całościową od stolarza. Z deante mam tylko baterie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 17.11.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Na mnie już pora, jutro ciężki dzień i niestety weekend pewnie nie lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.11.2011 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Miłej nocki i łagodnego weekendu:) Ja mam kolejne szkolenie, więc też nie będzie lekko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 17.11.2011 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 nie masz czasami pożyczyć Mitów rzymskich w komiksie ( Parker steve, West david) ? Moja Julka zakwalifikowała się do kolejnego etapu konkursu humanistycznego i musi to przeczytac (jeszcze "przygody meliklesa greka" - ale to znalazłam na allgro ) a NIGDZIE tego nie ma allegro wydawnictwo ibis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 18.11.2011 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 ibis[/url] Esiak - jesteś WIELKI :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 18.11.2011 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 nie ma sprawy, książkę pokazują jako dostępna, więc zamawiaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 18.11.2011 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 nie ma sprawy, książkę pokazują jako dostępna, więc zamawiaj... od razu kliknęłam, zapłaciłam i mam nadzieję, że szybko wyślą.... Dzis wróciła ze szkoły z wiadomościa, że potrzebuje kolejne 2 pozycje . Ja zwariuję!!! Ale zajmę się tym dopiero późnym wieczorem - a jak sobie nie poradzę to znów poproszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.11.2011 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Uporaliśmy się dziś z zamówieniem materiałów na elewację. Do ocieplenia dachu idzie supermata Isovera 15 i 10 jednak (taka ostateczna decyzja), mamy też styropian (Termoorganika gold fasada 15 o współczynniku 0,038 - wiec tak średnio) i udało mi sie zobaczyć Basalt18 Caparola na gotowej już elewacji, co prawda w listopadowym słońcu, ale i tak wiem, że go chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 18.11.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 Ardea nie wiem czy mnie nie zdopingujesz do zamówienia styro na elewacje, a powiedz kiedy planujecie ją układać? No i czy tylko zaliczkowaliście czy już od razu kupiliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.11.2011 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 O styro napisałam w prywatnej wiadomości, za resztę daliśmy zaliczki, w poniedziałek ostateczna wycena tynku zewnętrznego i przyjazd kozy:) Układamy późną wiosną, kiedy Ty już będziesz się przeprowadzała:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 18.11.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 no my elewację pewnie też już po przeprowadzce zrobimy, wcześniej może nie starczyć ani kasy ani czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts