Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mi w sumie nawet nie zależy na kolorze konkretnym, jedynie żeby tanio było.

Ardea ja mam nadzieję, że w tym tygodniu pójdą te wylewki w końcu. Jak się w razie coś "omsknie" to już po naszym zaliczkowaniu paneli i drzwi.

A i jeszcze dzisiaj zmieniliśmy zdanie co do drzwi zewn., niestety te które chcieliśmy kolega nam zdecydowanie odradził (zbyt dużo reklamacji mieli) no i wychodzi na to że weźmiemy Gerdę, która nam się niezbyt podoba :(

no mi się ten łuk też nie podoba, była opcja żebyśmy takie wzięli ale wybiłam to z głowy co niektórym

http://images.okazje.info.pl/p/dom-i-ogrod/1779/gerda-gerda-drzwi-antywlamaniowe-gtt-barcelona-i-werona1.jpg

a no i jeszcze namawiano mnie na te ale te jajo w środku totalnie mi nie leży

http://www.gerda-drzwi.pl/images/gtt/d04.jpg

Ardea pokaż swoje koniecznie. Zobaczyć chociaż bo wybór z pewnych względów mamy ograniczony do 3 firm a właściwie to kmt i delta jak odpadły to tylko gerda :(

Moje zdanie na temat okien pcv i drzwi stalowych znacie;) Okna muszą udawac drewno ze względu na nasz spokój o wypaczanie i rozsychanie, a inny kolor nie pasuje mi do koncepcji;) Drzwi też stalowe z podobnych względów. I jak je porównuję z innymi stalowymi to jestem z nich dumna, muszę przyznac, ze to nie był zły wybór, ale oczywiscie pod względem estetycznym nie dorównują drewnianym, ale też nie podkreślają sztuczności okien, bo same sa sztuczne;);););)

Wpisując się w forumową nomenklaturę: mam drzwi inspirowane (drewnem)

Edytowane przez Ardea