Ardea 19.11.2011 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2011 My przed przeprowadzką, bo mąż chce się przeprowadzic niemal na gotowe, a przeprowadzkę planujemy mniej więcej za równy rok:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 20.11.2011 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Ardeo a propos zaliczkowania materiałów na przyszły rok - zdecydowaliśmy się zamówić wszsytkie drzwi wewn. jeszcze przed końcem roku, odbierzemy jakoś w marcu pewnie ale nie będziemy czekać, idzie podwyżka zarówno na zewn jak i wewn. także szybkie decyzje będą teraz zapadały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.11.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Widzę, że szał zakupów trwa;) My kupilismy dziś pierwsze płytki (do kotłowni), ale szału nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 20.11.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Agalind a gdzie kupowaliście? bym chciała coś taniego znaleźć i się zastanawiam czy jednak czegoś nie poszukać już teraz, chociaż z kasą krucho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.11.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Kupiliśmy w Praktikerze. Priorytetem była cena, bo nie miała być wyższa niż 20zł/m2 no i w miare jasne, żeby nie zrobić ciemnej nory, bo okna tam nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 20.11.2011 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Zakupu drzwi wewnętrznych w tym roku nie mieliśmy w planach, nawet nie wiem jakie bym chciała, oprócz tego że fornirowane dębem natural i proste.Płytki do kotłowni i garażu mąż chyba;) wybrał, oczywiście z Tubądzina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.11.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 (edytowane) Kupiliśmy Opoczno za całe 17zł/m2, więc cena ok. Niestety są lekko beżowe, ale ni było żadnych jasnych szarych. Mówiłam już M, że nie bedę tam chodzić Edytowane 20 Listopada 2011 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 20.11.2011 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Nasze podobno białe, ale w nazwie mają crema, więc pewnie ciepłe ecru... na podłogę jakiś maziajowaty grafit - nawet ich nie widziałam, cena po sasiedzku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 20.11.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Mi w sumie nawet nie zależy na kolorze konkretnym, jedynie żeby tanio było. Ardea ja mam nadzieję, że w tym tygodniu pójdą te wylewki w końcu. Jak się w razie coś "omsknie" to już po naszym zaliczkowaniu paneli i drzwi. A i jeszcze dzisiaj zmieniliśmy zdanie co do drzwi zewn., niestety te które chcieliśmy kolega nam zdecydowanie odradził (zbyt dużo reklamacji mieli) no i wychodzi na to że weźmiemy Gerdę, która nam się niezbyt podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 20.11.2011 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Ja mam Gerdę (wewnątrzklatkową) teraz i nie narzekam na jakośc. My wylewki odkładamy do wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 20.11.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Teraz mamy Deltę i też jesteśmy bardzo zadowoleni tyle, że na domowe zewn. są ponoć za "cienkie" pod wieloma względami. No ale na gerdę nie dość, że cenę dostaniemy dobrą to jeszcze będą w ciągu 3dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 20.11.2011 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Pumpaluna, a jest szansa, że pokażesz jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 20.11.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 o takie, szybka z refleksem cze jak to się zwie (widać od wewn nie widać z podwórka) http://image.ceneo.pl/data/products/8570312/f-gerda-antywlamaniowe-gtt-max-werona-1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 20.11.2011 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Gdyby nie ten łuczek na górze byłyby idealne, a tak są w porzadku:) Moje stalówki też szału nie robią, ale są tanie i niebrzydkie i podobno nie przemarzają a to przy stalowych drzwiach ważne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 20.11.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 no mi się ten łuk też nie podoba, była opcja żebyśmy takie wzięli ale wybiłam to z głowy co niektórym http://images.okazje.info.pl/p/dom-i-ogrod/1779/gerda-gerda-drzwi-antywlamaniowe-gtt-barcelona-i-werona1.jpg a no i jeszcze namawiano mnie na te ale te jajo w środku totalnie mi nie leży http://www.gerda-drzwi.pl/images/gtt/d04.jpg Ardea pokaż swoje koniecznie. Zobaczyć chociaż bo wybór z pewnych względów mamy ograniczony do 3 firm a właściwie to kmt i delta jak odpadły to tylko gerda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 20.11.2011 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Moje które? Te z kmt to są w dzienniku, a dlaczego u Ciebie odpadły - nie podobały Ci się? bo cenę mają świetną i opinię też nieposzlakowaną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.11.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Mi Gerdę odradzali, bo podobno okleina kolor zmienia pod wpływem słońca, a u mnie zadaszenia nie ma i do tego strona zachodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 20.11.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Ardea a długa historia i nie dla publiki u nas drzwi są praktycznie niewidoczne, jedynie jak się będzie stało bezpośrednio przy furtce to troszkę będzie widać, są całkowicie zacienione, pod tarasem :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 20.11.2011 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 (edytowane) Moje zdanie na temat okien pcv i drzwi stalowych znacie;) Okna muszą udawac drewno ze względu na nasz spokój o wypaczanie i rozsychanie, a inny kolor nie pasuje mi do koncepcji;) Drzwi też stalowe z podobnych względów. I jak je porównuję z innymi stalowymi to jestem z nich dumna, muszę przyznac, ze to nie był zły wybór, ale oczywiscie pod względem estetycznym nie dorównują drewnianym, ale też nie podkreślają sztuczności okien, bo same sa sztuczne;);) Wpisując się w forumową nomenklaturę: mam drzwi inspirowane (drewnem) Edytowane 20 Listopada 2011 przez Ardea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 20.11.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Ja mam tylko nadzieję, że w rzeczywistości te drzwi gerdy wyglądają lepiej niż w katalogu, lada dzień polecę je obejrzeć ale mam zapewnienia że wyglądają ładnie i pasują zarówno do bramy garażowej jak i okien. No nic, pożyjemy zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts