agalind 22.11.2011 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Reklamują Affrona jako gres szkliwiony, więc nie trzeba impregnować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 23.11.2011 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Affron, był w kolejce zaraz po Arkesi, ale on nie daje efektu lustra dlatego trochę o nim zapomniałam, a teraz znów wygrywa, tym że nie trzeba go impregnować, a ciągle przypomina podłogę metra;) Mam słabość do Paradyża, chociaż kocham ceramikę hiszpańską, ale bez wzajemności (przy reżimie finansowym jaki sobie narzuciliśmy) Dzięki Aga, na Ciebie zawsze można liczyć Pumpaluna i na Ciebie oczywiście też, dzięki za uczulenie mnie na ten poler do impregnacji, niby wcześniej o tym czytałam, ale dopiero teraz czuję się oczytana:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 23.11.2011 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Elektryka skończona, hydraulika przeniosła się na poddasze, tynkarze zagruntowali przed tynkowaniem, wzmacniamy podłogę na stryszku, który jednak w części środkowej będzie użytkowy, a tylko w skrajnych trójkątach będzie graciarnia. Czekamy na montaż bramy i przyjazd kozy oraz przęseł, których chyba już w tym roku nie założymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.11.2011 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Nie masz za co dziękować. Sama dopiero kilka dni temu o tym przeczytałam i mądrale zgrywam;) Elektryke macie tak ładnie zrobioną, że aż Ci zazdroszczę. U nas trochę na wariata była riobiona, bo elektryk czuł na plecach oddech hydraulika, ktory chciał zaczynać. Z tego co pamiętam tynkujecie tylko garaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 23.11.2011 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Tynkujemy garaż i kotłownię, a elektryki i tak nie będzie widać, więc nie musi być od linijki, ale nasz pasjonat zaszalał Na zewnątrz też powyprowadzał jakieś drogie kable, bo zwykłe ziemne były za zwykłe;) Namierzyłam salon, w którym są wszystkie interesujące mnie płytki i w sobotę jadę oglądać, może uda mi się przekonać męża, że nie Tubądzin w kotłowni wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.11.2011 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Elektryki widać nie bedzie, ale pewnie w razie ewentualnej awarii bez oglądania zdjeć znajdziecie intuicyjnie wszytskie kable;) Też planowałam wybrać się pooglądać płytki, ale chyba w ten weekend mi się nie uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 23.11.2011 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 To Ty nie jesteś zdecydowana na Nową Galę wszędzie? Ją też mam nadzieję zobaczyć i porównać Signum z Orientale i jeszcze Mistral Paradyża wydaje się fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.11.2011 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Niby jestem zdecydowana, ale co chwila widzę coś ładnego w necie i chciałam obejrzeć na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.11.2011 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Poza tym szukam jeszcze czeoś do górnej łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 23.11.2011 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Poza tym szukam jeszcze czeoś do górnej łazienki. Też szarego? bo coś czuję, ze w górnej chcesz pójść w inną stylistykę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.11.2011 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Kompletnie nie jestem zdecydowana. Wiem tylko, że ma być jasna. Nie chce żeby była taka jak dolna, dlatego muszę dobrze poszukać. Póki co nic opróccz szarości mi sie nie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 23.11.2011 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 U mnie dolna klitka miała być biała, ale biel tylko z białymi fugami, a tych nie chcę na podłodze, nawet epoksydowych. Obie będą więc szare i z drewnem i bardzo podobne, chociaż płytki oraz dodatki będą inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.11.2011 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Mój mąż cały czas wierci mi dziurę, żeby dolną łazienkę zrobić białą lub chociaż biało-szarą, bo okna nie ma i może być ciemnawo. I weź tu chłopu tłumacz?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 23.11.2011 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Ja go rozumiem, biel jest ładna. Machnę w wc sufit i część ścian na biało - farbą + biała armatura i lampa, a tylko płytki jaśniutko szare. Wilk syty i owca cała:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.11.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Jeśli zrobiłabym łazienkę w Signum, to białe ściany odpadają - za duży kontrast. Dlatego myślę, żeby poszukać jakiś jaśniejszych płytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 23.11.2011 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 No właśnie, u mnie też opcja albo jaśniutkoszare płytki i czysta biel farby, albo złamana szarościa biel ścian i średnioszare płytki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.11.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Ale zawsze jasnoszare płytki, Signum SG12 takie nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 23.11.2011 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Ja szczerze powiem, ze jeszcze nie widziałam ładnych takich naprawdę jasnoszarych..., rozejrzę się w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.11.2011 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Białe łazienki mi się podobają, ale już widzę moje czarne włosy na podłodze. Dlatego myślę, żeby może zrobić szarą podłoge a ściany jaśniejsze, nie jak w wizualizacji - wszystko w Signum SG12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.11.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Ja szczerze powiem, ze jeszcze nie widziałam ładnych takich naprawdę jasnoszarych..., rozejrzę się w sobotę No właśnie i tu jest problem, bo ja od kilku dni szukam w sieci i póki co nic mnie nie powaliło. Już nawet na białe patrzyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts