Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Affron, był w kolejce zaraz po Arkesi, ale on nie daje efektu lustra dlatego trochę o nim zapomniałam, a teraz znów wygrywa, tym że nie trzeba go impregnować, a ciągle przypomina podłogę metra;) Mam słabość do Paradyża, chociaż kocham ceramikę hiszpańską, ale bez wzajemności (przy reżimie finansowym jaki sobie narzuciliśmy) Dzięki Aga, na Ciebie zawsze można liczyć:)

Pumpaluna i na Ciebie oczywiście też, dzięki za uczulenie mnie na ten poler do impregnacji, niby wcześniej o tym czytałam, ale dopiero teraz czuję się oczytana:)

Elektryka skończona, hydraulika przeniosła się na poddasze, tynkarze zagruntowali przed tynkowaniem, wzmacniamy podłogę na stryszku, który jednak w części środkowej będzie użytkowy, a tylko w skrajnych trójkątach będzie graciarnia. Czekamy na montaż bramy i przyjazd kozy oraz przęseł, których chyba już w tym roku nie założymy.

Nie masz za co dziękować. Sama dopiero kilka dni temu o tym przeczytałam :oops: i mądrale zgrywam;)

Elektryke macie tak ładnie zrobioną, że aż Ci zazdroszczę. U nas trochę na wariata była riobiona, bo elektryk czuł na plecach oddech hydraulika, ktory chciał zaczynać.:) Z tego co pamiętam tynkujecie tylko garaż?

Tynkujemy garaż i kotłownię, a elektryki i tak nie będzie widać, więc nie musi być od linijki, ale nasz pasjonat zaszalał;) Na zewnątrz też powyprowadzał jakieś drogie kable, bo zwykłe ziemne były za zwykłe;)

Namierzyłam salon, w którym są wszystkie interesujące mnie płytki i w sobotę jadę oglądać, może uda mi się przekonać męża, że nie Tubądzin w kotłowni wystarczy.