Ardea 23.11.2011 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Z białymi jest problem z odcieniem i tymi fugami. Też takie chciałam, myślałam o mugatach i Picalidy Zienia, a na podłogę drewno, ale przy takiej klitce to nie mogę szalec z różnorodnoscią. Zamawiam drewno teakowe na stryszek, więc gdyby zostało to myślałam aby dac w wc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.11.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 (edytowane) Na podłodze na pewno bedą szare, białe może na ścianę jak nie znajdę nic jasnoszarego. Aparici ma fajne, ale nie wiem jak wyglądają na żywo, bo na ekranie są jakby jasno-szare, ale w nazwie mają BIANCO, więc dopóki nie zobaczę, nie bedę wiedzieć. http://www.modnalazienka.pl/images/aparici_blanco_trace.jpg No i na stronie producenta napisane, ze matowe, ale chyba jednak sie błyszczą. Edytowane 23 Listopada 2011 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 23.11.2011 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Ja brałam pod uwagę jeszcze Rako fashion (nie chce mi się znów wstawic zdjęcie:() wydają się bardzo jasne i są opisane jako matowe, może będą w tym salonie to zobaczę na zywo i zdam relację, Ty jeśli na coś trafisz to też proszę o namiar:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.11.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 One sa takie szarosrebrne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.11.2011 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Który kolor? Ten http://www.rako.cz/common/images/products/310/ddfse623_series.jpg czy ten http://www.rako.cz/common/images/products/118/dakse622_series.jpg? Bo te drugie całkiem białe chyba nie są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 23.11.2011 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Nie widziałam na żywo, ale mam nadzieję, że nie są, bo takie by mi nie pasowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.11.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Niestety Rako Fashion nie widizłam na żywo, ale te we wzór cegiełki by mi pasowały. Daj znać czy dobrze wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 23.11.2011 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Jeżeli będzie ten kolor, bo mają Rako fashion, ale info o kolorystyce nie jest podane. Widziałam na fotce jakiegoś gotowego wnętrza i te szare wydawały się takie mocno rozbielone, ale to tylko zdjęcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.11.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Nie widziałam na żywo, ale mam nadzieję, że nie są, bo takie by mi nie pasowały. Czyli chciałabyś te drugie pod warunkiem, ze nie sa białe tylko jasnoszare? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 23.11.2011 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Myślałam o tych paskowanych, które teraz wydają się bardziej szare niż na tamtej fotce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.11.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Światło robi swoje. Każda fotka inna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 23.11.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 (edytowane) Ardea, wiesz że Anathema będzie koncertować w Polsce w kwietniu...?????????Kraków i Poznań... gdzie masz bliżej..? Edytowane 23 Listopada 2011 przez Esiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 23.11.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 a ja nawet nie wiem o jakich firmach piszecie nic kompletnie mi te nazwy nie mówią :/ Co do łazienek to też bardzo chciałam jedną białą ale że dolna ma płytki takie jak na korytarzu to odpadłą tam biel i będzie szara (może kaleydos pilcha a może elegant natur) a na gorze pewnie zostanie z fioletem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.11.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Pampaluna, na górze będzie Vivida Paradyża? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.11.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Co chwila pojawiają sie jakies nowe nazwy płytek i kolekcji. Ucze się na bieżąco:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 23.11.2011 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Esiak, na przełomie marca i kwietnia jestem nad Biebrzą, ale resztę rezerwuję na Anathemę Po prostu dużo oglądam płytek to zapamiętuję nazwy i kolekcje, Pilcha też kojarzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 23.11.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Esiak, na przełomie marca i kwietnia jestem nad Biebrzą, ale resztę rezerwuję na Anathemę Po prostu dużo oglądam płytek to zapamiętuję nazwy i kolekcje, Pilcha też kojarzę koncerty są 21.04 Kraków i 22.04 Poznań... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 23.11.2011 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 jakby co to zapraszam do Poznania pójdziemy wspólnie na koncert i oczywiście zapraszam na moją budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 23.11.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Wiecznie przebudzony "Hipnotyczne szepty szkarłatnych pólSen woła mnie, moje sny są cudowneMoja rzeczywistość jest porzucona, kroczę od niej zdalaNie przejmuję się, jeśli mam się nigdy nie obudzić" http://www.youtube.com/watch?v=HsV2e2JIsZo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 23.11.2011 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Już szukam biletów w necie, potem przedstawię propozycję mężowi i mam nadzieję, że uda się pojechac - bardzo bym chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts