Esiak 23.11.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Bilety poza tym 16 kwietnia wydają nową płytę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 23.11.2011 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Agalind miały być vivida ale tu będziemy przemyśliwać sprawę, wolałabym taką kolekcję gdzie będą płytki podłogowe inne niż białe :/ a w ogóle to się pochwalę, w piątek robią nam wylewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 23.11.2011 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Fajnie, ze robicie wylewki, my wymiękliśmy, ale też planujemy późniejszą przeprowadzkę... Pokaż, gdy zrobią - gdy na dworze jest zimno to wylewki też się podlewa?U mnie jutro tynkują i czekam na kozę oraz dorabiamy wentylację na strychu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 23.11.2011 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Esiak, dzięki wielkie. Ledwie ich odkryłam, a już jadą do mnie z koncertem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 23.11.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Esiak, dzięki wielkie. Ledwie ich odkryłam, a już jadą do mnie z koncertem:) okolice Krakowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 23.11.2011 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Nie no nie aż tak do mnie, bo koncertu w Łodzi nie planują, ale ja do nich dojadę ten kawałek:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 23.11.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 nie mam pojęcia jak jest z podlewaniem, ale zapytam wykonawcę. Wiem, że u kilkorga znajomych robili bez polewania a u jednych czymś przykrywali żeby za szybko nie wysychało, u innych bez niczego (robione wczesną wiosną bądź późną jesienią). Do tej pory to my nic nie musieliśmy podlewać jeszcze - nawet stropu bo co było zalewane to deszcz zaraz przez kilka dni lał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.11.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Ardea, wiesz że Anathema będzie koncertować w Polsce w kwietniu...????????? Kraków i Poznań... gdzie masz bliżej..? Chociaz pytanie nei było skierowane do mnie, warto pomysleć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 23.11.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Nie no nie aż tak do mnie, bo koncertu w Łodzi nie planują, ale ja do nich dojadę ten kawałek:D no to do mnie do Poznania masz najbliżej.... zapraszam serdecznie Aga też jesteś chętna na koncert...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.11.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 nie mam pojęcia jak jest z podlewaniem, ale zapytam wykonawcę. Wiem, że u kilkorga znajomych robili bez polewania a u jednych czymś przykrywali żeby za szybko nie wysychało, u innych bez niczego (robione wczesną wiosną bądź późną jesienią). Do tej pory to my nic nie musieliśmy podlewać jeszcze - nawet stropu bo co było zalewane to deszcz zaraz przez kilka dni lał Wylewek nie polewaliśmy ani nie przykrywaliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 23.11.2011 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Zróbmy forumowy zlot na Anathemie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.11.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 no to do mnie do Poznania masz najbliżej.... zapraszam serdecznie Aga też jesteś chętna na koncert...? Propozycja warta przemyślenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.11.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Zróbmy forumowy zlot na Anathemie:) Byłaby świetna okazj,a tym bardziej, ze Anathemą nie pogardzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 23.11.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 (edytowane) to też Anathema, ten sam utwór w dwóch wersjach z dwóch rożnych płyt: http://www.youtube.com/watch?v=cSfWkmZO9Lc Edytowane 23 Listopada 2011 przez Esiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.11.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Esiak, rzucasz tymi kawałkami jak z rękawa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 23.11.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Esiak, rzucasz tymi kawałkami jak z rękawa:) a jak ale nie są złe, prawda..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.11.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Oczywiście, że nie:) Nie wpraszałabym się na koncert gdyby było inaczej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 23.11.2011 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 To moja miłośc roku, ale podzielę się Aga z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 23.11.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 proponuje do końca tygodnia się zastanowić i kupić sobie bilety, bo np w Poznaniu klub Eskulap nie jest za duży i bilety mogą się szybko rozejść... no i w kwietniu spotykamy się w Poznaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 23.11.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 To moja miłośc roku, ale podzielę się Aga z Tobą W pierwszej chwili przeczytałam, ze chcesz się Esiakiem dzielic i pomyslałam co na to nasi mężowi i jego żona;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts