agalind 27.11.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Taranto wygląda podobnie do Nowej Gali czy się mylę??? Nie widziałam tego na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 27.11.2011 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Koza jest w dzienniku - w wersji z netu:) Taranto chcę do kuchni, wiatrołapu i górnej łazienki, ale wszędzie będą inne formaty, a łazience dodatkowo mix matu z półpolerem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 27.11.2011 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Trochę podobne, zwłaszcza w macie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.11.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Kupiliśmy dziś kozę na budowę, ale zdecydowanie nie taką wypasioną jak Twoja. No i ciut tańszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 27.11.2011 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Taką ciut tańszą też mam i grzeje, ale ognia nie chce ładnie pokazac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.11.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Nasza tez nie pokaże, chyba, że zajrzymy do środka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 27.11.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 http://img855.imageshack.us/img855/5349/astro4cbp.jpg TAKIE CUDO KUPILIŚCIE ???????????????? :jawdrop::jawdrop: PRZEPIĘKNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 27.11.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Koleżanka to by może od razu wrzucała fotę wybranych płytek a nie googlować trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 27.11.2011 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Widziałam ją tylko przez chwilę w lekko uchylonym pudle, więc efektu nie było, mnie się w niej podoba to że z wielu stron widac ogień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.11.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 http://img855.imageshack.us/img855/5349/astro4cbp.jpg TAKIE CUDO KUPILIŚCIE ???????????????? :jawdrop::jawdrop: PRZEPIĘKNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Juz to pisałam, że jest obłędna. Aż trudno nazwać ją kozą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 27.11.2011 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Koleżanka to by może od razu wrzucała fotę wybranych płytek a nie googlować trzeba Kozy byłam pewna to wrzuciłam, a płytek jeszcze nie mam to po co robic zamieszanie, na stronie Paradyża są ładne aranżacje z Taranto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 27.11.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Jak ją planujecie postawić ? na środku pomieszczenia czy "przy ścianie" ?Jest GENIALNA !!! Jak patrzę na takie cuda to żałuję że zdecydowałam się tylko na kominek..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 27.11.2011 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Moje Dovre było najładniejsze w przedziale cenowym do 10tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 27.11.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Ale to już do nich jesteś pewna-pewna czy dajesz jeszcze sobie margines na zmianę decyzji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 27.11.2011 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 (edytowane) Jak ją planujecie postawić ? na środku pomieszczenia czy "przy ścianie" ? Jest GENIALNA !!! Jak patrzę na takie cuda to żałuję że zdecydowałam się tylko na kominek..... Nawet tak nie mów, bo grzeszysz, masz przepiękny kominek, ponadczasowy i dający ciepło:) a to jest tylko taka latarenka. Będzie stała na tle ściany z wielkich tafli łupka vento nero Edytowane 27 Listopada 2011 przez Ardea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 27.11.2011 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Ale to już do nich jesteś pewna-pewna czy dajesz jeszcze sobie margines na zmianę decyzji? Ładna koza w przystępnej cenie była jedna, a płytek jest więcej, więc... wszystko może sie zdarzyc na razie ułożenie płytek mam zaplanowane pod Taranto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 27.11.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Zazdroszczę tak ważnych i trudnych decyzji za sobą My mamy szybciej płytki układać a wiemy że nic nie wiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 27.11.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 a to jest tylko taka latarenka. Będzie stała na tle ściany z wielkich tafli łupka vento nero no ładna mi latarenka .... Podłączycie ją do "sufitu" tak jak na zdjęciu czy do ściny przy której będzie stała ? PIĘKNA JEST, PO PROSTU ZAJ...STA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 27.11.2011 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Ja muszę miec jakąś, jakąkolwiek koncepcję, żeby ewentualnie móc ją zmienic, ale najbardziej nie lubię nie wiedziec nic, nie mogę sobie wtedy miejsca znaleźc;) Gust mam na tyle niezmienny, że rewolucji żadnych nie będzie, najwyżej drobne korekty. A i pan od płytek uzależnia cenę od formatów, dekorów, sposobu ułożenia - ten nasz ma pozajmowane terminy do maja, wiec musieliśmy już zarezerwowac termin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 27.11.2011 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Podłaczona będzie niestety do ściany, ale najwyżej jak się da, tak mamy przyłącze do komina, wiem że to już nie to samo co do sufitu, ale inaczej się u nas nie da. Bardzo się cieszę, że Ci się podoba - bo jesteś posiadaczką rewelacyjnego gustu i właścicielką wszystkiego co mi się podoba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts