Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jak ją planujecie postawić ? na środku pomieszczenia czy "przy ścianie" ?

Jest GENIALNA !!! Jak patrzę na takie cuda to żałuję że zdecydowałam się tylko na kominek.....

Nawet tak nie mów, bo grzeszysz, masz przepiękny kominek, ponadczasowy i dający ciepło:) a to jest tylko taka latarenka. Będzie stała na tle ściany z wielkich tafli łupka vento nero

Edytowane przez Ardea

a to jest tylko taka latarenka. Będzie stała na tle ściany z wielkich tafli łupka vento nero

no ładna mi latarenka ....

Podłączycie ją do "sufitu" tak jak na zdjęciu czy do ściny przy której będzie stała ?

PIĘKNA JEST, PO PROSTU ZAJ...STA :D

Ja muszę miec jakąś, jakąkolwiek koncepcję, żeby ewentualnie móc ją zmienic, ale najbardziej nie lubię nie wiedziec nic, nie mogę sobie wtedy miejsca znaleźc;);)

Gust mam na tyle niezmienny, że rewolucji żadnych nie będzie, najwyżej drobne korekty. A i pan od płytek uzależnia cenę od formatów, dekorów, sposobu ułożenia - ten nasz ma pozajmowane terminy do maja, wiec musieliśmy już zarezerwowac termin.

Podłaczona będzie niestety do ściany, ale najwyżej jak się da, tak mamy przyłącze do komina, wiem że to już nie to samo co do sufitu, ale inaczej się u nas nie da. Bardzo się cieszę, że Ci się podoba - bo jesteś posiadaczką rewelacyjnego gustu i właścicielką wszystkiego co mi się podoba:)