pumpaluna 27.11.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 My mamy zaklepaną wykończeniówkę "płytkową" od początku marca ale i tak płytek na razie nie ma za co kupić więc daję sobie czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 27.11.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Podłaczona będzie niestety do ściany, ale najwyżej jak się da, tak mamy przyłącze do komina, wiem że to już nie to samo co do sufitu, ale inaczej się u nas nie da. Bardzo się cieszę, że Ci się podoba - bo jesteś posiadaczką rewelacyjnego gustu i właścicielką wszystkiego co mi się podoba:) Jejku, aż się zaczerwieniłam Dziękuję "Koza" a raczej piecyk jest tak boski że jak dla mnie może byc wcale niepodłączony I tak mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 27.11.2011 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Pumpaluna przecież coś wspominałaś o płytkach z takim kwiatowymi dekorami, nie pamiętam co to było, wydawało mi się że miałaś jakąś koncepcję... Pinacolada robi się z nas towarzystwo wzajemnej adoracji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 27.11.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Problem w tym, że koncepcja się rozwiała ze względu na białe płytki podłogowe - taka opcja w grę nie wchodzi górna łazienka miała być biało-szara ale na dole chcemy dać takie same płytki w przedpokoju kuchni i łazience więc tam fiolet nijak nie pasuje i musimy przenieść szarość na dół i góra stoi pod znakiem zapytania. Na bank nie chcę brązowej żadnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 27.11.2011 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Ja wszystko załatwiam jedną serią, urozmaicam tylko formatami i polero-matami;) Co do bieli to takie miało byc wc, ale mnie fugi białe zniechęciły, a innych do bieli nie chcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 27.11.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 No więc właśnie, ja sobie też nie wyobrażam białych fug na podłodze i przez to muszę teraz kombinować. Mąż na dwie szare łazienki się nie zgodzi więc jedna będzie kolorowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 27.11.2011 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 A jakie szare wybrałaś? Po ostatniej rozmowie z mężem to sobie pomyślałam, ze mam silny charakter, bo on już zaczyna mówic jak ja;) i zaczął uważac, ze szrosc jest szlachetna:yes: Wczoraj w wracając z Cermagu weszliśmy do Castoramy i tam były takie fajne płytki Volcano z literkami (ale są bardzo charakterystyczne i mogą sie znudzic) mąż stwierdził, ze położy je w naszej sali cwiczeń na stryszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 27.11.2011 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Pumpaluna już w marcu płytki???Ale fajnie... Ardea koza taka przeciętna W ogóle to juz Pumpalunie pisałam że wiecie czego wam najbardziej zazdroszczę??Nie tego że się wprowadzicie wcześniej niż ja.Nie tego że macie prace bardziej zaawansowane.Tylko tego że juz cokolwiek wiecie...Podejmujecie jakieś decyzje... a ja?? Ja nie wiem zupełnie nic!! Tzn wiem że dolna łazienka ma być szaro-biała. Zwykła, najzwyklejsza na swiecie, skromna, praktyczna bo bólu i tania.A reszta?? Cholernie się boję wykonczeniówki:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 27.11.2011 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Lukarna, ja właśnie tak kombinuję żeby wszystko było zwykłe, przeciętne, proste, bezstylowe:) I tu też przydałby się Pinokio - ta co nie wie jaką będzie miała sypialnię, pokoje dzieci, czy salon;) Ja nie mogę sie doczekac wykończeniówki:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 27.11.2011 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Ardea cieszę się że Was mam, serio.I mam nadzieję że jak juz zamieszkacie to będziecie tu wpadać i mnie dopingować... ps. i mam wielką nadzieję na spotkanie wiosenne...tylko cholera ten basen i silownia:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 27.11.2011 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 O cholera!!!!!!!!!!!Uprałam pen-driva... Myślicie że żyje jeszcze??Bo to pamięć męża:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 27.11.2011 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Pewnie będziemy wykańczac nasze domki wspólnie i w jednym czasie. Nie martw się my byki wiemy czego nie chcemy i co chcemy:) Ciesz się, że wystarcza basen i siłownia, a nie botoks i silikon;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 27.11.2011 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 O cholera!!!!!!!!!!! Uprałam pen-driva... Myślicie że żyje jeszcze?? Bo to pamięć męża:/ O cholerka:eek::eek: wysusz może bedzie działał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 27.11.2011 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Pewnie będziemy wykańczac nasze domki wspólnie i w jednym czasie. Nie martw się my byki wiemy czego nie chcemy i co chcemy:) Ciesz się, że wystarcza basen i siłownia, a nie botoks i silikon;) teraz się dopiero Piotr zastanawia dlaczego się śmieję do kompa:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 27.11.2011 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Mam gorącą nadzieję że do spotkania dojdzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 27.11.2011 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Ja też... Ja już powiedziałam Piotrowi że wiosna na koncert jadę i jak chce to może ze mną A gdyby się na koncercie nie udało to będziemy myśleć dalej:) Chociaż liczę na to że się uda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 27.11.2011 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Zrobiłam witraże na plastykę (dobrze że sobie w ogóle przypomniała że ma zadanie ) i idę spać a raczej czuwać przy młodszej. Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 27.11.2011 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Pamiętam Twoje bombki i wiem, ze masz talent plastyczny, wiec witraze to dla Ciebie pestka:) Spokojnej nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 27.11.2011 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 Ja ostatnio robiłam kotylion na Dzień Niepodległosci;) Ech te prace ręczne;D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 27.11.2011 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 może wpierw kupcie bilety...? później będziecie pewne, że na koncert pojedziecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts