Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Podłaczona będzie niestety do ściany, ale najwyżej jak się da, tak mamy przyłącze do komina, wiem że to już nie to samo co do sufitu, ale inaczej się u nas nie da. Bardzo się cieszę, że Ci się podoba - bo jesteś posiadaczką rewelacyjnego gustu i właścicielką wszystkiego co mi się podoba:)

Jejku, aż się zaczerwieniłam :oops: Dziękuję :hug:

"Koza" a raczej piecyk jest tak boski że jak dla mnie może byc wcale niepodłączony ;) I tak mi sie podoba :lol2:

Problem w tym, że koncepcja się rozwiała ze względu na białe płytki podłogowe - taka opcja w grę nie wchodzi :( górna łazienka miała być biało-szara ale na dole chcemy dać takie same płytki w przedpokoju kuchni i łazience więc tam fiolet nijak nie pasuje i musimy przenieść szarość na dół i góra stoi pod znakiem zapytania. Na bank nie chcę brązowej żadnej.

A jakie szare wybrałaś? Po ostatniej rozmowie z mężem to sobie pomyślałam, ze mam silny charakter, bo on już zaczyna mówic jak ja;);) i zaczął uważac, ze szrosc jest szlachetna:yes: Wczoraj w wracając z Cermagu weszliśmy do Castoramy i tam były takie fajne płytki Volcano z literkami (ale są bardzo charakterystyczne i mogą sie znudzic) mąż stwierdził, ze położy je w naszej sali cwiczeń na stryszku

Pumpaluna już w marcu płytki???

Ale fajnie...

Ardea koza taka przeciętna

W ogóle to juz Pumpalunie pisałam że wiecie czego wam najbardziej zazdroszczę??

Nie tego że się wprowadzicie wcześniej niż ja.

Nie tego że macie prace bardziej zaawansowane.

Tylko tego że juz cokolwiek wiecie...

Podejmujecie jakieś decyzje... a ja?? Ja nie wiem zupełnie nic!!

Tzn wiem że dolna łazienka ma być szaro-biała. Zwykła, najzwyklejsza na swiecie, skromna, praktyczna bo bólu i tania.

A reszta??

Cholernie się boję wykonczeniówki:(

Pewnie będziemy wykańczac nasze domki wspólnie i w jednym czasie. Nie martw się my byki wiemy czego nie chcemy i co chcemy:)

Ciesz się, że wystarcza basen i siłownia, a nie botoks i silikon;);)

teraz się dopiero Piotr zastanawia dlaczego się śmieję do kompa:):):)