Ardea 29.11.2011 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Zgrałam va banque powiedziałam w mojej hurtowni za ile opłaca mi się sprowadzic tynk z Poznania i w związku z tym rezygnuję (zanim dodzwoniłam się do EL bau) Panu nagle przyszedł do głowy fajny rabat i wyszłam na tyle, że nie muszę sprowadzac towaru z daleka:yes: co prawda mam trochę drożej niż Ty, ale to już nie 170 czy 190 jak było na początku. Negocjacje znów się udały (pierwszy raz tak zrobiłam w sprawie bramy, teraz drugi- jak dotąd skutkuje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 29.11.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 no to gratuluje! w dzisiejszych czasach trzeba po prostu kombinować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 29.11.2011 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 No, ale nie było to nieuczciwe, mogłam stracic, a pan wcale nie musiał dac mi rabatu;) Bardzo się cieszę, że tak wyszło, bo trochę się obawiałam transportowania tynku z daleka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 29.11.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 transport w niczym by nie zaszkodził...ja nawet nie wiem gdzie jest centrala czy najbliższa fabryka caparola, więc też nie wiadomo skąd ten tynk jedzie np do El-Bau... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 29.11.2011 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 A gdzie Ci zmieszają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 29.11.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 no to jest pytanie...musiałbym sprawdzić na opakowaniu od gruntu, bo tam była naklejka caparola z nr i nazwą koloru, naklejona na inne naklejki caparola... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 29.11.2011 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Ardea, zawsze moższ wypożyczyć busa i wysłać męża do Caparola;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 29.11.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 po 600kg tynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.11.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Gratulacje:) Ja niestety nie opanowałam jeszcze trudnej sztuki negocjacji...No po prostu nie umiem:/jedynie co potrafię to sprawdzić gdzie mu oferują towar najtaniej ale bez żadnych kombinacji:/ może do końca budowy się nauczę:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 29.11.2011 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Pewnie by pojechał, bo on woli wszystko zobaczyc zanim kupi;) cieszę sie bo ta hurtownia jako jedna z niewielu ma farby na których mi zależy i przy dużym zakupie liczę na upusty:p Po prostu dziś rozmawiałam z innym panem i było genialnie, więc liczę na owocną współpracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 29.11.2011 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Lukarna, ja też nie negocjuję - gram va banque - to nie są klasyczne negocjacje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 29.11.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Gratulacje:) Ja niestety nie opanowałam jeszcze trudnej sztuki negocjacji... No po prostu nie umiem:/ jedynie co potrafię to sprawdzić gdzie mu oferują towar najtaniej ale bez żadnych kombinacji:/ może do końca budowy się nauczę:/ a tyle razy Ci tłumaczyłem jak należy postępować gdy się jest klientem... WYMAGAĆ, WYMAGAĆ i jeszcze raz WYMAGAĆ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 29.11.2011 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 po 600kg tynku a skąd wiedziałeś, ze dokładnie tyle tynku potrzebuję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 29.11.2011 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 bo tyle wypada na 200m2 elewacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 29.11.2011 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Podobno przy baranku 1,5 jest mniejsze zużycie materiału, a metrów elewacji nie liczyłam ja, bo wyniki mogłyby byc kosmiczne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 29.11.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Muszę się od Ciebie nauczyć pewności dogrywania cen, ja tak nie potrafię i jak mówią, że się nei da to już wymiękam i nie próbuję dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 29.11.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 a tyle razy Ci tłumaczyłem jak należy postępować gdy się jest klientem... WYMAGAĆ, WYMAGAĆ i jeszcze raz WYMAGAĆ!!! No wiem wiem... Wiem to teraz, a w kontakcie fejs tu fejs moja pewność siebie idzie precz:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 29.11.2011 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Tak długo mnie zapewniali, ze się nie da taniej, że prawie uwierzyłam... a jednak się dało i to sporo nizej, może zależy też od sprzedawcy, bo ten był inny niż Ci, z którymi rozmawiałam do tej pory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 29.11.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 ja ostatnio jak usłyszałem w sklepie cenę mugatów vives'a to gościowi prosto w twarz wypaliłem, że mają 2x drożej niż można kupić (w internecie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 29.11.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 Esiak a co to są te mugaty?Mi doradzili, żeby do niektórych tutejszych sklepów podejść ze stroną wydrukowaną z netu, idzie sporo zbić lokalną cenę (ponoć) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts