klaudiuszozo 30.07.2011 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 (edytowane) A na gwiazdy i tak lepiej patrzeć bez szyb, czyli np z tarasu;) Szczególnie przy minus 20 Ale z drugiej strony kapanie podczas deszczu na Veluxa to koszmar :/ Jak Cię nie obudzi odgłos wody to obudzi Cię błysk pioruna. Ja mam u siebie lukarnę i mam dużo światła. Brat ma natomiast lukarnę i połaciówkę i również sobie chwali. Macie jeszcze te stemple? Będę je potrzebował niedługo, a muszę ich zebrać około 200... Zapomniałem dodać na końcu magiczne: bardzo ładnie proszę Edytowane 30 Lipca 2011 przez klaudiuszozo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 30.07.2011 23:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Stemple leżą i czekają - są do wzięcia:) Kapanie na Veluxa nam nie grozi, bo mamy Fakro:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 30.07.2011 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Aaaaa no chyba, że tak A tak plus - minus ile jest tych stempli? Mógłbym je jakoś w poniedziałek odebrać, akurat będę miał busa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 30.07.2011 23:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Nie mam pojęcia ile mam stempli:jawdrop: Są różne, część długa świeżo kupiona, część poskracana, - wybierzesz sobie... Na budowie od rana będzie ekipa budowała działówki na poddaszu, ale jak zadzwonisz to Naczelny Inwestor też może podjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 30.07.2011 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2011 Ja raczej tak po południu jeśli można, ponieważ na 7 mam piasek odebrać a o 10 muszę być w Warszawie. Ale jeśli to Wam w jakikolwiek sposób koliduje to będziemy rozmawiać dalej o logistyce BTW. Miałem czkawkę od 23 do 00. Teraz znowu mnie złapała! Wrrrr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 31.07.2011 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Czyżby budowa się już czkawką odbijała;) Zadzwoń do Naczelnego to się umówicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 31.07.2011 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Stemple leżą i czekają - są do wzięcia:) Kapanie na Veluxa nam nie grozi, bo mamy Fakro:P Ale się uśmiałam:) ps. będę zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 31.07.2011 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Zapraszam, podglądaj, radź, komentuj i dawa kopa jak trzeba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 31.07.2011 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Słuchaj Ardea, a może się kawy napijemy, co?? Bo taaaaka senna jestem, że zaraz padnę na klawiaturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 31.07.2011 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Ja właśnie piję Takie espresso, że ataku serca chyba dostanę A kawki wspólnie to my się na pewno w nowych salonach napijemy... Będziemy jeździć po Posce i pić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 31.07.2011 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 Wyobraziłam sobie taki wesoły autobus co to jeździ po salonach forumowych:)Dobra to idę też sobie zrobic:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.08.2011 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 To ja też się piszę na ten autobus! Nie ma to jak dobra kawa w dobrym towarzystwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.08.2011 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Kto pierwszy wybuduje, ten zaprasza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 01.08.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Helllooołłł! Tych stempli wyszło trochę więcej niż obliczyłem na prędko O jakieś 7-8. Pewnie się jeszcze trochę pomyliłem w obliczeniach Jaki macie komin? Murowany czy systemowy? I dlaczego wybraliście właśnie taki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.08.2011 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Ja w obliczeniach pomyliłam się kiedyś o 50tys. więc 7-8 nie jest źle;) Komin systemowy (Leier więc żaden wypas, ale sąsiad ma i nam gorąco polecał), bo zajmuje mniej miejsca, a u nas każdy cm na wagę złota i właściwie nie można go schrzanić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 01.08.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 A można na takim kominie stawiać cegły klinkierowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.08.2011 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Można, tylko zabiera to trochę więcej miejsca, dlatego mamy płytkę, ale teraz to bym komin blachą obłożyła (ja z tych wyjątków, co nie lubią klinkieru) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 01.08.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Można, tylko zabiera to trochę więcej miejsca, dlatego mamy płytkę, ale teraz to bym komin blachą obłożyła (ja z tych wyjątków, co nie lubią klinkieru) Wiem, wiem Grzesiek jeszcze bardziej nie lubi od Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 04.08.2011 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Gratuluję etapu SSO - chyba jesteście tak samo szczęśliwi jak my ..?! Ścianka kolankowa super wygodna - przy tej wysokości pomieszczenia nie muszą być duże " po podłodze". Sądzę, ze dużo "niedogodności" jest przez nas po prostu wyimaginowanych. W Waszym przypadku ani zabiegowe schody, ani zamknięta kuchnia nie są zapewne w stanie pomniejszyć radości płynącej z przechadzania się po własnym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.08.2011 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Gratuluję SSO! Teraz będziesz mogła zabrać się za przyjemniejsze rzeczy - urządzanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts