Ardea 30.11.2011 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Ja przymierzałam sie do Braidów, ale na zywo to porażka, nawet mój mąż to zobaczył. Będzie Taranto:) Chyba że wygram w totka to wtedy Inox;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.11.2011 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Jak tynkowanie? Garaż gotowy do montażu bramy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 30.11.2011 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Włąśnie wyprodukowałam wpis w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.11.2011 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 No proszę, ale mam wyczucie! Dopiero zapytałam o postępy a tu aktualizacja w dzienniku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.11.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Pisałyśmy jednocześnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 30.11.2011 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Dużo podobieństw - Ania z Zielonego Wzgórza powiedziałaby, że - jesteśmy pokrewne dusze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 30.11.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Ardea dawkujesz te zdjęcia w formie serialu sensacyjnego.. trzeba tydzień czekać na kolejny odcinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.11.2011 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Ania z Zielonego Wzgórza powiedziałaby, że - jesteśmy pokrewne dusze "dopóki słońce i księzyc będą istnieć" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 30.11.2011 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Ardea dawkujesz te zdjęcia w formie serialu sensacyjnego.. trzeba tydzień czekać na kolejny odcinek Dobrze, ze nie horroru;) i na widok fot nie krzyczysz - O matko co oni tam zrobili!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 30.11.2011 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 "dopóki słońce i księzyc będą istnieć" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.11.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Dobrze, ze nie horroru;) i na widok fot nie krzyczysz - O matko co oni tam zrobili!! Istnieje ryzyko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 30.11.2011 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Istnieje ryzyko;) W sumie budowa pierwszego domu to trochę ruletka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.11.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 W sumie budowa pierwszego domu to trochę ruletka;) A tu jeszcze taka widownia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 30.11.2011 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Dzięki tej widowni mam szerszą bramę, fajne drzwi zewnętrzne i tańsze tynki:wiggle: WIDOWNIO - DZIĘKUJĘ:) i liczę na więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.12.2011 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 to już graliśmy..? http://www.youtube.com/watch?v=JUzizdYHl5U Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.12.2011 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Jest pięknie, nieważne czy już graliśmy, ważne, że teraz gramy:) Wpadłam na chwilę, żeby poinformowac co będzie w następnym odcinku sensacji;) i od razu zostałam przywitana moją muzyczną fascynacją Tynkarze się sprawdzają bez zarzutu (a właściwie z zarzutem;):D) brama umówiona na czwartkowy poranek, ekipa wylewa pod śmietnik i elementy betonowe tarasu (koncepcja się nie zmieniła nadal taras ma byc drewniany), zabezpieczyli ogrodzenie, bo przęsła jednak montujemy wiosną (na przęsła czekamy już chyba ponad 2miesiące!!! i nadal ich nie ma) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.12.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Świetnie Ardea Robota aż huczy:) Mam wrażenie że każdy z nas próbuje maksymalnie wykorzystać czas jaki nam podarowała Matka Natura tego roku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.12.2011 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Wcale nie huczy, przez celebrowanie elektryki(żelowych kabli sie zachciało elektrykowi) robimy mnie niż planowaliśmy:( Tak naprawdę to apetyt rośnie w miarę jedzenia, początkowo planowaliśmy zrobic tylko SSZ, a instalacje, ogrodzenie itp. w następnym sezonie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.12.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 My natomiast robimy wszystko żeby się chociaż zmieścić w planach:D Ale i tak wiem że zabraknie na pewno np schodów na poddasze (swoją drogą to nie wiem jak ja tam wejdę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.12.2011 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Po drabinie albo teśc jakieś skleci z desek (będzie miał misję) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts