Esiak 01.12.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 My natomiast robimy wszystko żeby się chociaż zmieścić w planach:D Ale i tak wiem że zabraknie na pewno np schodów na poddasze (swoją drogą to nie wiem jak ja tam wejdę) a jak wchodziłaś u mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.12.2011 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Ja teraz na nasz użytkowo graciarniany stryszek wchodzę po drabinie nad przepaścią klatki schodowej, wszyscy fachowcy podobnie tylko że jeszcze ze sprzętem, wiec adrenalina skacze:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 01.12.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Ardea...U Ciebie też się robi domowo...ogrzeanie juz jest, tynki piszesz,że też się robią. Super. Najważniejsze,że wszystko idzie z planem i do przodu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.12.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Ardea, masz ogrzewanie...?czy coś pominąłem..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.12.2011 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Ogrzewanie mam;) rozłożone i kozę budowlaną, a i halogeniki 500W mocno grzeją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 01.12.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 tyle to wiem, po tym wpisie fulka myślałem, że masz już instalację uruchomioną.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.12.2011 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 tyle to wiem, po tym wpisie fulka myślałem, że masz już instalację uruchomioną.... Ciężko to zrobic bez pieca;);) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.12.2011 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 a jak wchodziłaś u mnie? Ale u Ciebie drabina była postawiona na podłodze parteru a ja w tym miejscu mam przepaść do piwnicy jeszcze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.12.2011 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Wpadłam na chwilę, żeby poinformowac co będzie w następnym odcinku sensacji;) i od razu zostałam przywitana moją muzyczną fascynacją Tynkarze się sprawdzają bez zarzutu (a właściwie z zarzutem;):D) brama umówiona na czwartkowy poranek, ekipa wylewa pod śmietnik i elementy betonowe tarasu (koncepcja się nie zmieniła nadal taras ma byc drewniany), zabezpieczyli ogrodzenie, bo przęsła jednak montujemy wiosną (na przęsła czekamy już chyba ponad 2miesiące!!! i nadal ich nie ma) Teraz nie będę już drżeniem serca zaglądać do Twojego dziennika;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 02.12.2011 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Teraz nie będę już drżeniem serca zaglądać do Twojego dziennika;) W topowych sensacjach zawsze są zajawki;) Dotarła blacha na komin i w przyszłym tygodniu się położy na właściwym miejscu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.12.2011 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Dotarła blacha na komin i w przyszłym tygodniu się położy na właściwym miejscu:) I to jest dopiero news!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.12.2011 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 W topowych sensacjach zawsze są zajawki;) Tylko tam na koniec odcinka, a nie po kilku dniach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 02.12.2011 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Czekamy zatem na kolejny "blaszany" daszek Będzie też taka płaska jak u agi czy dachówkopodobna ??? I w jakim kolorze ? Ps. to tak w ramach zapowiedzi kolejnego odcinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.12.2011 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Czekamy zatem na kolejny "blaszany" daszek Będzie też taka płaska jak u agi czy dachówkopodobna ??? I w jakim kolorze ? Ardea, będzie miała blache na kominie, bo na dachu ma już dachówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 02.12.2011 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Zrywam płytkę klinkierową (lub zakrywam) i kładę blachę - zwroty akcji jak w telenoweli latino:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 02.12.2011 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Ardea, będzie miała blache na kominie, bo na dachu ma już dachówkę no proszę jaka ja niedoinformowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 02.12.2011 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Ja też wolę śledzić wykończeniówkę niż podziwiać kabelki lub zachwycać się rurkami;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 02.12.2011 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Nadrobiłam braki i już wiem co u koleżanki w trawie tfu na budowie piszczy Fajnie, że jesteś zadowolona z tynkarzy, przynajmniej masz pewność że i w domu później się spiszą chłopaki. A powiedz, na nidę się ostatecznie zdecydowaliście czy jednak nie? U nas montaż i bramy i drzwi przewidziany na środę 7 grudnia, jestem ciekawa czy mi się moje drzwi spodobają no i przeokrutnie jestem ciekawa wylewek. Na razie nie możemy wchodzić bo jeszcze miękkie, ale zaglądając oknem czy przez uchylone drzwi obiecująco się zapowiadają. Piec zamówiony, ale niestety płytek nie damy rady machnąć teraz w kotłowni więc później będzie przestawianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 02.12.2011 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Witaj Pumpalunko:) To prawie w jednym czasie będą nam montować bramy - u nas 8.12. Mam nadzieję, że się pochwalisz, bo też jestem ciekawa tych drzwi:) W garażu zdecydowaliśmy sie na Nidę, tym bardziej, że przebąkują coś że Adler się popsuł, jeżeli będzie ok. to damy ją wszedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 02.12.2011 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 Powiem tak, będę liczyła na foty od wykonawcy który ma przypilnować ekipy. Ja nie jestem zmotoryzowana a mój mąż wybywa na dłużej :/ Mam tylko nadzieję, że w niedzielę uda mi się wylewki chociaż dobrze obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts