Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wpadłam na chwilę, żeby poinformowac co będzie w następnym odcinku sensacji;) i od razu zostałam przywitana moją muzyczną fascynacją:)

Tynkarze się sprawdzają bez zarzutu (a właściwie z zarzutem;);):D:D) brama umówiona na czwartkowy poranek, ekipa wylewa pod śmietnik i elementy betonowe tarasu (koncepcja się nie zmieniła nadal taras ma byc drewniany), zabezpieczyli ogrodzenie, bo przęsła jednak montujemy wiosną (na przęsła czekamy już chyba ponad 2miesiące!!! i nadal ich nie ma)

Teraz nie będę już drżeniem serca zaglądać do Twojego dziennika;)

Nadrobiłam braki i już wiem co u koleżanki w trawie tfu na budowie piszczy :) Fajnie, że jesteś zadowolona z tynkarzy, przynajmniej masz pewność że i w domu później się spiszą chłopaki. A powiedz, na nidę się ostatecznie zdecydowaliście czy jednak nie?

U nas montaż i bramy i drzwi przewidziany na środę 7 grudnia, jestem ciekawa czy mi się moje drzwi spodobają no i przeokrutnie jestem ciekawa wylewek. Na razie nie możemy wchodzić bo jeszcze miękkie, ale zaglądając oknem czy przez uchylone drzwi obiecująco się zapowiadają. Piec zamówiony, ale niestety płytek nie damy rady machnąć teraz w kotłowni więc później będzie przestawianie.

Witaj Pumpalunko:) To prawie w jednym czasie będą nam montować bramy - u nas 8.12.:) Mam nadzieję, że się pochwalisz, bo też jestem ciekawa tych drzwi:) W garażu zdecydowaliśmy sie na Nidę, tym bardziej, że przebąkują coś że Adler się popsuł, jeżeli będzie ok. to damy ją wszedzie