Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wczoraj byłam na "Listach do M." i na pogaduszkach u przyjaciółki:) ale dziś już jestem z Wami:)

Obejrzałam kilkadziesiąt piekarników w kilku sklepach i 90% nie miało prześwitującej szyby, w jaki w takim razie celowałaś? Ja przed niektórymi padałam na kolana, wkładałam niemal głowę do środka, wysuwałam prowadnice - po prostu bardzo intensywnie oglądałam;) i naprawdę mało który miał prześwitującą szybę.

Ja o swoim sprzęcie napiszę, gdy już będzie, bo też popłynęłam strasznie i bedę musiała zmienić koncepcję kuchni - masakra.

Film godny polecenia, w sumie wyjątkowo, bo ostatnio poza "Salą samobójców" niczego fajnego po polsku nie widziałam.

Wieczór z kumpelą przy smażonych krewetkach i dobrym winku - niezastąpiony:)

Mój piekarnikowy problem Was nie dotyczy, bo chcecie mieć zabudowę w słupku, a ja wcale nie jestem perfekcjonistką przegapiłam ważny szczegół aż wstyd się przyznać, powiem, gdy sprzęt dotrze i upewnię się, ze można to jakoś ograć.

I jeszcze taka konkluzja, bardzo trudno jest zgrać sprzęty do zabudowy równoległej, te firmy to chyba w ogóle nie myślą, coraz wiecej ludzi tak projektuje zabudowę, bo jest wygodniejsza, a oni z jednej linii sprzętów nie potrafią sensownie zaprojektować. Ja ostatecznie postawiłam na funkcje a nie na wygląd.

Film godny polecenia, w sumie wyjątkowo, bo ostatnio poza "Salą samobójców" niczego fajnego po polsku nie widziałam.

Też widziałam "Listy do M" i mam podobne odczucia. Dawno już sie tak nie uśmiałam w kinie na polskim filmie. Chociaz łezka też może sie zakręcić w oku.;)

PS. "Sala.." wcisnęłą mnie w fotel. Nadal jestem pod wrażeniem.

Mój piekarnikowy problem Was nie dotyczy, bo chcecie mieć zabudowę w słupku, a ja wcale nie jestem perfekcjonistką przegapiłam ważny szczegół aż wstyd się przyznać, powiem, gdy sprzęt dotrze i upewnię się, ze można to jakoś ograć.

I jeszcze taka konkluzja, bardzo trudno jest zgrać sprzęty do zabudowy równoległej, te firmy to chyba w ogóle nie myślą, coraz wiecej ludzi tak projektuje zabudowę, bo jest wygodniejsza, a oni z jednej linii sprzętów nie potrafią sensownie zaprojektować. Ja ostatecznie postawiłam na funkcje a nie na wygląd.

To jak to u Ciebie będzie z piekarnikiem? Myslalam, ze ma byc w słupku?

powiem, gdy sprzęt dotrze i upewnię się, ze można to jakoś ograć.

To Ty juz kupiłaś sprzęt? Nie pochwaliłaś się chyba, albo coś mi umknęło.

I jeszcze taka konkluzja, bardzo trudno jest zgrać sprzęty do zabudowy równoległej, te firmy to chyba w ogóle nie myślą, coraz wiecej ludzi tak projektuje zabudowę, bo jest wygodniejsza, a oni z jednej linii sprzętów nie potrafią sensownie zaprojektować. Ja ostatecznie postawiłam na funkcje a nie na wygląd

Dzisiaj mam problemy z kojarzeniem, więc proszę o wytłumaczenie co to "zabudowa równoległa"

Po pierwsze:) mówiłam, że 4 słupki planuję, a równoległa, że obok siebie a nie nad sobą;) czyli u mnie nie w słupku a w dwóch słupkach;)

Po drugie - uprzedzałam o planach zakupowych przed czasem i sprzęt zamówiony i ma byc za 14dni, ale napiszę gdy przyjdzie i się okaże, że nie tak do końca dałam ciała;)

Po trzecie - na listy też szłam nastawiona sceptycznie, ale miał byc wieczór z Karoliną to i tak sie cieszyłam, a film okazał się naprawdę fajny

Po czwarte może jest odwrotnie - Ty dobrze kojarzysz, ale ja słabo tłumaczę.

O sprzęcie napiszę gdy bedzie bezpieczny w magazynie kumpla, bo to co przeszłam dzięki niektóry życzliwym forumowiczom skłania mnie do zabezpieczeń wszelakich

Po pierwsze:) mówiłam, że 4 słupki planuję, a równoległa, że obok siebie a nie nad sobą;) czyli u mnie nie w słupku a w dwóch słupkach;)

Po drugie - uprzedzałam o planach zakupowych przed czasem i sprzęt zamówiony i ma byc za 14dni, ale napiszę gdy przyjdzie i się okaże, że nie tak do końca dałam ciała;)

Po trzecie - na listy też szłam nastawiona sceptycznie, ale miał byc wieczór z Karoliną to i tak sie cieszyłam, a film okazał się naprawdę fajny

Po czwarte może jest odwrotnie - Ty dobrze kojarzysz, ale ja słabo tłumaczę.

O sprzęcie napiszę gdy bedzie bezpieczny w magazynie kumpla, bo to co przeszłam dzięki niektóry życzliwym forumowiczom skłania mnie do zabezpieczeń wszelakich

Teraz to już mam kompletną jasność. Chyba muszę sobie miłorząb zakupić, bo lata leca i pamięć już nie ta sama;)

Znowu jakieś akcje? Co tu sie dzieje?

Nie nadaje się do upublicznienia, ale miałam zamiar zrezygnowac z życia forumowego, jednak pomyślałam, że w życiu nie można uciekac

Zgłaszam stanowcze weto dla takich ewentualnych przyszłych pomysłów!!! Mam nadzieję, ze więcej takich sutyacji nie bedzie.