pumpaluna 04.12.2011 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Słuchajcie dzisiaj stanęłam przed dylematem piekarnikowym - ten który miałam na oku okazało się, że ma prześwitującą szybę i widać wnętrze. Oglądałyście już może piekarniki i widziałyście jakieś gdzie przez szybę środka nie widać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.12.2011 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Wczoraj byłam na "Listach do M." i na pogaduszkach u przyjaciółki:) ale dziś już jestem z Wami:) Obejrzałam kilkadziesiąt piekarników w kilku sklepach i 90% nie miało prześwitującej szyby, w jaki w takim razie celowałaś? Ja przed niektórymi padałam na kolana, wkładałam niemal głowę do środka, wysuwałam prowadnice - po prostu bardzo intensywnie oglądałam;) i naprawdę mało który miał prześwitującą szybę. Ja o swoim sprzęcie napiszę, gdy już będzie, bo też popłynęłam strasznie i bedę musiała zmienić koncepcję kuchni - masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.12.2011 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Ardea rozwiń tą myśl:) Intryguje mnie ta Twoja kuchnia bo tajemnicza jesteś ps. a jak film?? warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.12.2011 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Ardea jak zawsze tajemnicza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 05.12.2011 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Ardea patrzyłam na bosha bo tego mam za przysłowiowe grosze tak jak płytę i zmywarkę. No i niestety będę musiała chyba piekarnik kupić bo mimo że ten ma teleskopy i wygląda ok to nie wyobrażam sobie żeby idąc do salonu akurat w piekarnik się patrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.12.2011 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Film godny polecenia, w sumie wyjątkowo, bo ostatnio poza "Salą samobójców" niczego fajnego po polsku nie widziałam.Wieczór z kumpelą przy smażonych krewetkach i dobrym winku - niezastąpiony:) Mój piekarnikowy problem Was nie dotyczy, bo chcecie mieć zabudowę w słupku, a ja wcale nie jestem perfekcjonistką przegapiłam ważny szczegół aż wstyd się przyznać, powiem, gdy sprzęt dotrze i upewnię się, ze można to jakoś ograć. I jeszcze taka konkluzja, bardzo trudno jest zgrać sprzęty do zabudowy równoległej, te firmy to chyba w ogóle nie myślą, coraz wiecej ludzi tak projektuje zabudowę, bo jest wygodniejsza, a oni z jednej linii sprzętów nie potrafią sensownie zaprojektować. Ja ostatecznie postawiłam na funkcje a nie na wygląd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.12.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Film godny polecenia, w sumie wyjątkowo, bo ostatnio poza "Salą samobójców" niczego fajnego po polsku nie widziałam. Też widziałam "Listy do M" i mam podobne odczucia. Dawno już sie tak nie uśmiałam w kinie na polskim filmie. Chociaz łezka też może sie zakręcić w oku. PS. "Sala.." wcisnęłą mnie w fotel. Nadal jestem pod wrażeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.12.2011 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Też widziałam "Listy do M" i mam podobne odczucia. Dawno już sie tak nie uśmiałam w kinie na polskim filmie. Chociaz łezka też może sie zakręcić w oku. PS. "Sala.." wcisnęłą mnie w fotel. Nadal jestem pod wrażeniem. Czyli gusty filmowe też mamy podobne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.12.2011 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Mój piekarnikowy problem Was nie dotyczy, bo chcecie mieć zabudowę w słupku, a ja wcale nie jestem perfekcjonistką przegapiłam ważny szczegół aż wstyd się przyznać, powiem, gdy sprzęt dotrze i upewnię się, ze można to jakoś ograć. I jeszcze taka konkluzja, bardzo trudno jest zgrać sprzęty do zabudowy równoległej, te firmy to chyba w ogóle nie myślą, coraz wiecej ludzi tak projektuje zabudowę, bo jest wygodniejsza, a oni z jednej linii sprzętów nie potrafią sensownie zaprojektować. Ja ostatecznie postawiłam na funkcje a nie na wygląd. To jak to u Ciebie będzie z piekarnikiem? Myslalam, ze ma byc w słupku? powiem, gdy sprzęt dotrze i upewnię się, ze można to jakoś ograć. To Ty juz kupiłaś sprzęt? Nie pochwaliłaś się chyba, albo coś mi umknęło. I jeszcze taka konkluzja, bardzo trudno jest zgrać sprzęty do zabudowy równoległej, te firmy to chyba w ogóle nie myślą, coraz wiecej ludzi tak projektuje zabudowę, bo jest wygodniejsza, a oni z jednej linii sprzętów nie potrafią sensownie zaprojektować. Ja ostatecznie postawiłam na funkcje a nie na wygląd Dzisiaj mam problemy z kojarzeniem, więc proszę o wytłumaczenie co to "zabudowa równoległa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.12.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Czyli gusty filmowe też mamy podobne:) Już przestałam się temu dziwić Inna sprawa, ze nie chciałam iść do kina na "Listy..", obawiając sie tego co też nasz rodzimy przemysł filmowy tym razem wymyslił. Na szczescie pozytywnie mnie rozczarowali:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.12.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 To jak to u Ciebie będzie z piekarnikiem? Myslalam, ze ma byc w słupku? Chyba coś mi swita. U Ciebie chyba piekarnik i mikrofala bedą obok siebie. No chyba, że coś pokręciłam:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.12.2011 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Po pierwsze:) mówiłam, że 4 słupki planuję, a równoległa, że obok siebie a nie nad sobą czyli u mnie nie w słupku a w dwóch słupkach;) Po drugie - uprzedzałam o planach zakupowych przed czasem i sprzęt zamówiony i ma byc za 14dni, ale napiszę gdy przyjdzie i się okaże, że nie tak do końca dałam ciała;) Po trzecie - na listy też szłam nastawiona sceptycznie, ale miał byc wieczór z Karoliną to i tak sie cieszyłam, a film okazał się naprawdę fajny Po czwarte może jest odwrotnie - Ty dobrze kojarzysz, ale ja słabo tłumaczę. O sprzęcie napiszę gdy bedzie bezpieczny w magazynie kumpla, bo to co przeszłam dzięki niektóry życzliwym forumowiczom skłania mnie do zabezpieczeń wszelakich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 05.12.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 bo to co przeszłam dzięki niektóry życzliwym forumowiczom skłania mnie do zabezpieczeń wszelakich a co przeszłaś...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.12.2011 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 a co przeszłaś...? Nie nadaje się do upublicznienia, ale miałam zamiar zrezygnowac z życia forumowego, jednak pomyślałam, że w życiu nie można uciekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 05.12.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 cichy wielbiciel..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.12.2011 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 cichy wielbiciel..? ale produktywny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.12.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Po pierwsze:) mówiłam, że 4 słupki planuję, a równoległa, że obok siebie a nie nad sobą czyli u mnie nie w słupku a w dwóch słupkach;) Po drugie - uprzedzałam o planach zakupowych przed czasem i sprzęt zamówiony i ma byc za 14dni, ale napiszę gdy przyjdzie i się okaże, że nie tak do końca dałam ciała;) Po trzecie - na listy też szłam nastawiona sceptycznie, ale miał byc wieczór z Karoliną to i tak sie cieszyłam, a film okazał się naprawdę fajny Po czwarte może jest odwrotnie - Ty dobrze kojarzysz, ale ja słabo tłumaczę. O sprzęcie napiszę gdy bedzie bezpieczny w magazynie kumpla, bo to co przeszłam dzięki niektóry życzliwym forumowiczom skłania mnie do zabezpieczeń wszelakich Teraz to już mam kompletną jasność. Chyba muszę sobie miłorząb zakupić, bo lata leca i pamięć już nie ta sama;) O sprzęcie napiszę gdy bedzie bezpieczny w magazynie kumpla, bo to co przeszłam dzięki niektóry życzliwym forumowiczom skłania mnie do zabezpieczeń wszelakich Znowu jakieś akcje? Co tu sie dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.12.2011 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Mam nadzieję, że już wszystko opanowane, chociaż Kłopoty lubią zaskakiwac;) W realu była jazda, ale już o tym sza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.12.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Nie nadaje się do upublicznienia, ale miałam zamiar zrezygnowac z życia forumowego, jednak pomyślałam, że w życiu nie można uciekac Zgłaszam stanowcze weto dla takich ewentualnych przyszłych pomysłów!!! Mam nadzieję, ze więcej takich sutyacji nie bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.12.2011 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2011 Nie jestem tchórzem, a poza tym Was lubię, a może przede wszystkim Was lubię:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts