Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja mam Ardea u Ciebie znowu jakieś zaległości:)

Przede wszystkim również czekam na bramę z niecierpliwością:)

Nie, kolejność jeszcze nie ta:)

Przede wszystkim przede wszystkim przyłączę się do wyznań koleżanek ale to już wiesz;)

To może kinowo-filmowo:

Z polskich komedii widziałam w kinie Lejdis, Och Karol i To nie tak jak myslisz...

I dla mnie zdecydowanym faworytem jest ten ostatni:):)

Jak jedziemy ze znajomymi do kina to jedynie na polski film bo kolega nie lubi filmów z napisami;)

Pumpaluna Wyjazd... podobno kiepski

A na Listy do M się wybiorę po Waszych rekomendacjach - tylko nie wiem kiedy:)

Co do Sali samobójców - Najstarsza moja była i mówiła że film wciskający w fotel i powodujący wielki bałagan w głowie i sercu. Była pod wielkim wrażeniem.

ps. czy myślicie że Pippi Pończoszanka to dobra lektura dla samotnej ośmiolatki??

Szukam książki która byłaby fajna, wciągająca, zabawna ale której akcja nie rozgrywałaby się w szczęśliwej, kochającej się rodzinie:(

Czytam, że wylewki u Ciebie w planie w przyszłym tygodniu, a ja już myślałam że to na wiosnę dopiero. Poczytaj o tych temperaturach jeszcze bo nasz wykonawca mówił że jak wylewki są wylewane to powinno być jakieś +5 i przez 2 czy 3 doby nie powinno być mrozów w nocy.

Przyszłam sobie postękać, facet z którym mieliśmy się z wełną dogadać zwinął interes, no i wełny nie zamówiliśmy. Ale może to i dobrze bo kasa nam się mocno ukurczyła po zamówieniu całej hydrauliki i nie bardzo mamy jak zamrozić resztę w wełnie skoro i tak nie starczy na profile i płyty. Chyba jednak przyspieszymy transzę i zamiast w lutym weźmiemy na początku stycznia i całe zakupy konkretne wtedy poczynimy. Z tego co mi powiedzieli w 2 hurtowniach to mają spore zapasy i cena będzie obowiązywała do ich wyczerpania (tyle że po ok 1pln drożej na metrze niż u tamtego gościa). Nie sądziłam, że materiały do hydrauliki i CO, pociągną ponad 20tys :(

Lukarna a z książek to jeszcze Ania z Zielonego Wzgórza, moja ukochana seria z dzieciństwa :)

Ciemność to jest dopiero na fotkach które zrobił mój mąż wczoraj na naszej budowie:D

Czekam grzecznie zatem na bramę:)

ps. Pumpaluna mówisz że Ania z ... byłaby dobra dla 8-latki? Chyba poczekam do następnych okazji...Ona na dodatek niestety nie czyta płynnie jeszcze:(

ps. Ale zapisuję w pamięci bo faktycznie seria przepiękna...