pumpaluna 08.12.2011 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Wiem, wiem ale mam nadzieję, że w sobotę wybrańcom pokaże i bramę i drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 08.12.2011 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Mam nadzieję ze należę do grona wybrańców:) A Ty widziałaś swoje drzwi na zywo? Jaki efekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 08.12.2011 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 No właśnie ja ich nie widziałam na żywo i stąd moje obawy. Mamy taki model w domu ale w kolorze ciemniejszym i zupełnie gładkie, złoty dąb widziałam w tłoczeniach ale innych niż my wybraliśmy (te tłoczenia co widzieliśmy miały inny kolor) no i normalnie inne szybki są dostępne a my wybraliśmy wycięcie na zamówienie zupełnie z innego modelu i szkło weneckie a nie to co w standardzie. Także te nasze drzwi to wielka niewiadoma. Wykonawca mówi że fajne, kolega u którego braliśmy że ładnie się prezentują także mam nadzieję, że nie będę płakała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 09.12.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 za dużo to tej bramy nie widać ładna struktura drewna to jest złoty dąb...? z tego kawałka co widać, tynki wyszły bardzo ładnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 09.12.2011 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Znasz to powiedzonko - Nie pomoże sprzętu kupa, gdy fotograf..., a tym razem nawet sprzętu nie było;) Brama w kolorze okiennym, czyli złoty dąb. Miałam gdzieś ujęcie, na którym widac i profil okienny i bramę, ale nie nadawało się do publikacji. Wrzucę takie przy okazji prezentacji wylewek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 09.12.2011 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 coś działacie na budowie w weekend..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 09.12.2011 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Wszystko już gotowe czeka na wylewkarzy, umówiliśmy się tylko z szefem ociepleniowców, by dogadac szczegóły i umówic się na czerwiec. A Ty pewnie ostro działasz na poddaszu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 09.12.2011 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 ssz w pełni osiągnięty. gratuluję !!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 09.12.2011 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Wszystko już gotowe czeka na wylewkarzy, umówiliśmy się tylko z szefem ociepleniowców, by dogadac szczegóły i umówic się na czerwiec. A Ty pewnie ostro działasz na poddaszu? mam zamiar skończyć sznurkowanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.12.2011 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Ardea Gratulacje!!!! Brama cudna:) A taras jaki duży planujecie?? Bo wygląda na spory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 10.12.2011 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Dziękuję za uznanie dla bramy:) (czy przed budową zwracał ktoś z Was uwagę na bramy?!) Esiak, powodzenia z tym sznurkowaniem:) Lukarna, mnie się nasz taras wcale nie wydaje duży, i w realu i na fotkach raczej wygląda na mały... Będzie miał 25m, wiec chyba średni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.12.2011 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Dziękuję za uznanie dla bramy:) (czy przed budową zwracał ktoś z Was uwagę na bramy?!) Esiak, powodzenia z tym sznurkowaniem:) Lukarna, mnie się nasz taras wcale nie wydaje duży, i w realu i na fotkach raczej wygląda na mały... Będzie miał 25m, wiec chyba średni... 25m2?????????? I Ty mówisz że średni????????? Duży będzie:D Jaki będzie długi/szeroki? Nasz będzie miał 3*6 i już wydaje mi się duży:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 10.12.2011 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 W domku letniskowym mamy 18m i jakoś mało nam;) Twój przynajmniej będzie w pełni zadaszony:) Taras ma mieć 3,5x7. Myślałam, że nic nas dziś nie czeka na działce, ale trzeba było uprzątnąć przód, bo transport piasku do wylewek przyjechał. Pan od elewacji przełożył spotkanie na przyszłą sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.12.2011 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Sama bym chętnie pojechała coś popracować na działce... zamiast mycia okien w domu np:) U nas zadaszone będzie 3 x 4 (tak plus minus:)) reszta będzie słoneczna w myśl zasady dla każdego coś miłego:) Nasz taras jest juz intensywnie uzytkowany, panowie murarze maja tam jadalnię Postawili tam ławkę szkolną, zrobili ławki z desek i pustaków i jest super:) Aż ostatnio sobie zrobiłam fotkę na pamiatkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 10.12.2011 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Nic mi nie mów o porządkach przedświątecznych;) Myślę, że taki letniskowy taras jest takim centrum, więc dlatego jest potrzeba, zeby był duży, a przydomowy to wystarczy. Nasz miał mieć 20, ale musiał się zgrać z końcówką okna trójskrzydłowego i mamy 25m:) I Ty Lukarna już w zasadzie masz taras, a ja ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.12.2011 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 No mam:) Zawsze jak jestem na budowie to sobie wychodzę na niego posiedzieć trochę A wracając do tematu bramy: zanim nie zaczęliśmy się budować to zupełnie nie zwracałam uwagi na domy innych:) Teraz patrzę na wszytsko co mi wpadnie w oko:) Na bramy też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 10.12.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Spędziłam na działce prawie 4godziny, przemarzłam ale przynajmniej jest zrobione co trzeba. Szkoda, ze sama muszę się cieszyć postępami ale z tej radochy to aż odpuszczę dietę i drinka wypiję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 10.12.2011 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Spędziłam na działce prawie 4godziny, przemarzłam ale przynajmniej jest zrobione co trzeba. Szkoda, ze sama muszę się cieszyć postępami ale z tej radochy to aż odpuszczę dietę i drinka wypiję i co zrobione..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 10.12.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Brama zamontowana, drzwi i tynki pooglądane za dnia, a i z drzwiami wewn. decyzje podjęte (w sensie jak się będą otwierały). Udało mi się jeszcze umówić panów od pomiaru paneli. Oczywiście dalej decyzja nie podjęta czy tniemy koszty i bierzemy te cieńsze quickstep czy jednak bierzemy droższe z v-fugą (tu nie mam przekonania do sprzątania i czy warto 15zł na metrze płacić drożej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 10.12.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Brama zamontowana, drzwi i tynki pooglądane za dnia, a i z drzwiami wewn. decyzje podjęte (w sensie jak się będą otwierały). Udało mi się jeszcze umówić panów od pomiaru paneli. Oczywiście dalej decyzja nie podjęta czy tniemy koszty i bierzemy te cieńsze quickstep czy jednak bierzemy droższe z v-fugą (tu nie mam przekonania do sprzątania i czy warto 15zł na metrze płacić drożej) a fotki porobiłaś...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts