Ardea 10.12.2011 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Ja biorę na pewno z v-fugą (raczej 4stronną), bo tak mi się podoba. Sprząta się normalnie. Drink oczywiście Ci się należy:)Lukarna, bo już myślałam, ze jestem do reszty nienormalna, patrzę na bramy, drzwi, okna, płoty, dachy i oczywiscie kominy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 10.12.2011 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Te pierwsze, szary dąb, wydają sie ładniejsze w odcieniu i usłojeniu, ale v-fuga daje fajny efekt... Widziałaś je na żywo, obok siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.12.2011 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 (edytowane) Gratuluję SSZ!!! Okna są, drzwi są, brama jest, czyli DOM:) Ludzie, którzy mają go tworzyć tez już są Teraz zostają tylko jakieś "drobiazgi" Edytowane 10 Grudnia 2011 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 10.12.2011 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Widziałam kilka już razy i to obydwa bo od dawna tylko ten jasnoszary dąb w grę wchodził. Powiem Ci szczerze, że na wzorniku na odległość różnica jest minimalna. Dopiero jak podejść i się przyglądać to faktycznie znać różnicę, ale chyba nawet nie tyle się ta v-fuga rzuca w oczy co wielkość paneli. Gdyby mi ktoś pokazał je bez ceny to pewnie miałabym problem z rozpoznaniem No i wszyscy mi mówią, że ten kolor będzie zimny szczególnie przy sypialniach, z drugiej strony jak my nie planujemy mebli w odcieniach brązu to jakoś mi inne panele nie leżą. Na bank chcę wizualnie coś co przypomina usłojenie dębu nie orzecha i nie ma sęków ani nie jest zbyt ciemne. Niby różnica w cenie nie jest kolosalna bo po rabacie przy montażu sklepu wychodzi nam 75zł/m2 (nie wiem jaki dadzą nam rabat na tańsze, nie zapytałam o konkretną cenę) ale tak czy siak te 15zł/m2 to minimalna różnica co przy stu metrach podłóg jest już odczuwalne (pralkę np w to miejsce można kupić czy kanapę do salonu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 10.12.2011 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 To chyba już sama sobie odpowiedziałaś na pytanie;) Róznica w cenie - to koszt kanapy, a na pierwszy rzut oka nie widac różnicy w wyglądzie... Mnie się ten kolor bardzo podoba, ale ja kocham zimne kolory:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 10.12.2011 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Gratuluję SSZ!!! Okna są, drzwi są, brama jest, czyli DOM:) Ludzie, którzy mają go tworzyć tez już są Teraz zostają tylko jakieś "drobiazgi" I płonie ogień w środku:) Tylko jeszcze te drobiazgi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.12.2011 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Te panele Pumpaluny na aranżacjach firmowych wyglądają prawie identycznie. Jeżeli nie zależy Ci na v-fudze to bierz tańsze i tyle. Tym bardziej że jak rozmawiałyśmy: inne parametry są identyczne!A może uda Ci się te tańsze utargować na jeszcze niżej to na jakis mały BRĄZOWY dywanik pod nogi wystarczy aby ocieplic to zimne wnętrze:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.12.2011 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Tylko jeszcze te drobiazgi... Ardea parę drobiazgów i mieszkasz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 11.12.2011 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Lukarna żeś pojechała teraz z tym brązem wiesz zołzo, że ja brązów mam po dziurki w nosie bo opatrzyłam się na nie z musu w obecnym mieszkaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.12.2011 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Lukarna w marzeniach to ja już mieszkam:) Czuję dotyk drewna pod palcami i biorę kąpiel z widokiem na kwitnące śliwy;) Ja brązy lubię, moje dziecko ma całe mnóstwo brązowych ciuszków:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 11.12.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Poza zimowymi kurtkami, które dzieciaki odziedziczyły u nas brązów w szafie nie uświadczysz. Mąż ma w prawdzie jeden sweter ale tylko dlatego że jest na nim sporo turkusowego i kremowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.12.2011 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 To u mnie na jednej szali brązy i beże a na drugiej czernie i szarości, poza tym trochę bieli i granatu i ...koniec;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 11.12.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Ja ubraniowo z żywych kolorów to błękity, turkusy, czerwienie i fiolety, plus białe czarne granatowe i szare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.12.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Lukarna w marzeniach to ja już mieszkam:) Czuję dotyk drewna pod palcami i biorę kąpiel z widokiem na kwitnące śliwy;) Mam podobnie. Coraz ciężej mi wyjechac z działki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.12.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Brązy w garderobie lubię bardzo. W mieszkaniu troszkę mi sie opatrzyły i potrzebuję odmiany:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.12.2011 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 To pierwsza noc w domu - w czerwcu, czy wcześniej? Po tynkach i wylewkach to jakoś tak bardziej domowo się robi, u mnie jeszcze daleka droga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.12.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Pierwsza pewnie tak jakos na poczatku wakacji, choć staram się nie określać terminu, w razie gdyby miało sie coś przesunąć. Juz sie nie mogę doczekać Wczoraj bylismy u znajomych, którzy na przełomie stycznia i lutego będą sie przeprowadzać. Ostatni raz bylismy u nich w domu gdy byli na tym etapie co my teraz. Różnica kolosalna:jawdrop: Po pierwsze: ciepło które wita po wejściu - niesamowite uczucie:). Wszedzie juz 1 raz wymalowane, łazienki częsciowo już w kaflach, za ok. 2 tyg. kładą panele, drzwi wewn. W styczniu schody i kuchnia. Jak tylko to bedzie to sie przenoszą. Dzieciom meble juz wybrali a sami kupia sobie materac. Aż gdzies mnie zakuło, że my tez niedługo (mam nadzieję) będziemy to robić. Och, rozmarzyłam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.12.2011 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 To nawet soboty podobnie spędzamy;) My też byliśmy u kumpeli z pracy, która ma sie przeprowadzac na Wielkanoc. Kominek ma piękny i dotykałam affrony - piękne (ja nadal obstawiam jednak taranto), ma fajny domek taki w literę L i duuuży, dopiero u niej widzę ile pracy przed nami. Oni wszędzie zrobili gładzie i nawet mi się u nich podobało, może oswoję się z tą myślą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.12.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Moi też mają gładzie i całkiem nienajgorzej to wygląda;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.12.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Łazienki z kolei to kolorowy odjazd. Nawet mój mąż stwierdzil, że on już woli te moje szaro-betonowe:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts