Ardea 11.12.2011 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Mój szwagier poszedł w limonkę z liściastymi dekorami w dwóch łazienkach i brązy z gałązkami w trzeciej. A kumpela ma stonowane szaro-beże i poza zabudową k-g wszystko mi się u niej podobało. A mój mąż też jakoś tak lepiej czuje mój styl;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.12.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Tam kolory sa bardzo zdecydowane, o żadnych stonowanych barwach nie ma mowy. Łazienka przy sypialni czerwono-granatowo-biała, łazienka synów niebiesko-turkusowo-srebrna a na parterze soczysta zieleń. Fakt, ze nie ma dekorów w kwiatowe motywy, ale różnej maści kółka, które sa bardzo wyraziste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.12.2011 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Ja lubię kolory u innych, ale zaplanowane, z pomysłem, a nie żeby nie było nudno to skoro w salonie bordo to w sypialni turkus;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.12.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 "Życie szare , to chociaz w wc kolorowo";) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.12.2011 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 "Życie szare , to chociaz w wc kolorowo";) Tekst tygodnia:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.12.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Tekst tygodnia:rotfl: Szkoda, ze tydzień się kończy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 11.12.2011 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 "Życie szare , to chociaz w wc kolorowo";) no to u nas nawet w wc bedzie szaro i nudno Kupie zatem kolorowy papier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 11.12.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 zdecydowaliśmy że poszukamy jednak foletu do jednej z łazienek i tak żeby podłogowe kafle były fioletowe i oczywiście wszystko i podłoga i ściany w prostokącie najlepiej, jak nie znajdziemy to jedna łazienka grafit i brąz płytek panelowych a druga szaro biało czerwona. Jak traficie na coś fioletowego z moich wymagań to dajcie cynk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 11.12.2011 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 pumpaluna, masz w końcu fotki drzwi i bramy...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.12.2011 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 no to u nas nawet w wc bedzie szaro i nudno Kupie zatem kolorowy papier A u mnie wszędzie i nawet dodatków ożywiających nie chcę;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 11.12.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 A u mnie wszędzie i nawet dodatków ożywiających nie chcę;) ja tez nie chcę - to był żart - zostanę przy białym - lubie ten z Rossmana- jest taki mięsisty i podczas czynności palec na drugą stronę mi nie przechodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.12.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 A u mnie wszędzie i nawet dodatków ożywiających nie chcę;) To moze jednak masz kolorową osobowość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 11.12.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 a propos łazienek to podliczylismy dzis budżet i zostało nam na dolną łazienkę. Zatem na dniach zamawiamy blat i obudowę geberitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.12.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 To jest wiadomość! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.12.2011 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Pinacolada, mam nadzieję, że u nas też tak będzie, że zamiast brakowac, będzie zostwac:) Czekamy na realizację Aga, dziś na ptakach dowiedziałam się jak to zawsze poprawiam humor innym i działam ożywczo na grupę, więc może jestem barwna i te niekolory w domu to dla równowagi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 11.12.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Świetnie Pinacolada!! Esiak nie ma czym się chwalić, standardowe drzwi delta i brama hormann w złotym dębie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 11.12.2011 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 jejku, przepraszam Was ze tak tylko wtrącam a nie uczestnicze w dyskusji ale moja Lena nadal chora. W środe skonczyła antybiotyk a w nocy z czwartku na piatek znów dostała 40st gorączki. Dostała kolejn antyb. ale nadal gorączkuje. I nadal nie spi Spadam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 11.12.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Ardea, a co z Anathemą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.12.2011 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 U nas ma być łazienka dolna biało-szara a górna beżowa...Broniłam się trochę przed tym beżem bo nijaki taki mi się wydawał ale jak mi Karola zrobiła wizualizację to go szczerze polubiłam:) I będę miała górną bezową z "drewnianymi" meblami:) Muszę iść na kompromis: mężowi nie za bardzo podoba się szara więc jedna musi być taka która jemu się spodoba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.12.2011 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Jest jedna beżowa łazienka, która tak mi utkwiła w głowie, że co jakiś czas pojawia się w zakamarkach pamięci;) A przecież beżom mówiłam NIE;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts