Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tam kolory sa bardzo zdecydowane, o żadnych stonowanych barwach nie ma mowy. Łazienka przy sypialni czerwono-granatowo-biała, łazienka synów niebiesko-turkusowo-srebrna a na parterze soczysta zieleń. Fakt, ze nie ma dekorów w kwiatowe motywy, ale różnej maści kółka, które sa bardzo wyraziste.

zdecydowaliśmy że poszukamy jednak foletu do jednej z łazienek i tak żeby podłogowe kafle były fioletowe i oczywiście wszystko i podłoga i ściany w prostokącie najlepiej, jak nie znajdziemy to jedna łazienka grafit i brąz płytek panelowych a druga szaro biało czerwona. Jak traficie na coś fioletowego z moich wymagań to dajcie cynk :)

Pinacolada, mam nadzieję, że u nas też tak będzie, że zamiast brakowac, będzie zostwac:) Czekamy na realizację:)

Aga, dziś na ptakach dowiedziałam się jak to zawsze poprawiam humor innym i działam ożywczo na grupę, więc może jestem barwna i te niekolory w domu to dla równowagi;):)

jejku, przepraszam Was ze tak tylko wtrącam a nie uczestnicze w dyskusji ale moja Lena nadal chora. W środe skonczyła antybiotyk a w nocy z czwartku na piatek znów dostała 40st gorączki. Dostała kolejn antyb. ale nadal gorączkuje. I nadal nie spi :( Spadam.....

U nas ma być łazienka dolna biało-szara a górna beżowa...

Broniłam się trochę przed tym beżem bo nijaki taki mi się wydawał ale jak mi Karola zrobiła wizualizację to go szczerze polubiłam:) I będę miała górną bezową z "drewnianymi" meblami:)

Muszę iść na kompromis: mężowi nie za bardzo podoba się szara więc jedna musi być taka która jemu się spodoba:)