Lukarna 12.12.2011 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Aga, starzejemy się to i gust się zmienia:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.12.2011 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Ale żeby w kierunku beżu?! Dla mnie to tylko mała ekstrawagancja;) Wieku nie będę w to mieszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.12.2011 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Esiak, Anathema pod kontrolę jak to mówi mój mąż i ucina temat;) Dlaczego nie widziałyśmy wizualki beżowej łazienki?! Nie ma koloru, w którym nie potrafiłabym sobie wyobrazić ładnego wnętrza, ale nie pragnę ich u siebie;) Mój mąż mówi, że on tak nie przywiązuje wagi do wystroju więc mam zrobić tak, abym to ja była zadowolona:) Veto tylko w sprawie plastikowych krzeseł i szafek klik klac;) Cudowny jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.12.2011 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Beżowe wnętrza mogą być ładne, choć ja mam do nich awersje po modzie sprzed ok. 3-4 lat, kiedy to we wszystkich nowych mieszkaniach były takie same beżowo-brązowe łazienki.(sic) Określił na początku co mu się nie podoba, więc przynajmniej wiesz na co możesz sobie pozwolić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.12.2011 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Sprawdziłam pogodę na najbliższy tydzień i jakoś nie mogę w to uwierzyć, za piękne, żeby było prawdziwe, ma być nawet w nocy i nad ranem powyżej 0??? Wyleweczki przybywajcie:):) Zamówiliśmy grzejniki. A mąż poprosił o wyjaśnienie terminu eklektyzm we wnętrzach;) Czyżby chciał mi pomagać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.12.2011 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Kto wie, kto wie. Na pewno chce być teoretycznie przygotowany;) U nas dziś rano -3st.C i skrobanie szyb zamiast porannej gimnastyki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.12.2011 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Beżowe wnętrza mogą być ładne, choć ja mam do nich awersje po modzie sprzed ok. 3-4 lat, kiedy to we wszystkich nowych mieszkaniach były takie same beżowo-brązowe łazienki.(sic) Określił na początku co mu się nie podoba, więc przynajmniej wiesz na co możesz sobie pozwolić Nawet nie chodzi o to, że mu sie nie podoba, tylko nie ma przekonania, ze to będzie wygodne. Gdy rozmawiamy o wystroju wnętrz to zdaje sobie sprawę, ze nie zna sie na pewnych sprawach (typu przekątne, style, odcienie, proporcje itp.) wiec stwierdza - niech każdy robi to co jest mu bliższe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.12.2011 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Nawet nie chodzi o to, że mu sie nie podoba, tylko nie ma przekonania, ze to będzie wygodne. Gdy rozmawiamy o wystroju wnętrz to zdaje sobie sprawę, ze nie zna sie na pewnych sprawach (typu przekątne, style, odcienie, proporcje itp.) wiec stwierdza - niech każdy robi to co jest mu bliższe Zna swoje niedoskonałości a to już dużo, bo nie idzie w zaparte, ze "nie, bo nie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.12.2011 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Zmienia sie z czasem budowy;) Wyruszam do pracy Pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 13.12.2011 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Dziś rano nawet nie trzeba było skrobać szyb, piękna jesienna aura, a pamiętacie majowy śnieg w niektórych rejonach Polski?Jutro wylewki:) Na stryszku została wzmocniona podłoga i podciągnięta trójfazówka oraz kanaliza, jeszcze schodki i zwiększy nam się przestrzeń użytkowa;) a schowki będą tylko pod trójkątami w szczytach budynku - po lewej na narty, ozdoby świąteczne itp., po prawej na bieżące i bardziej podręczne graty;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 13.12.2011 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 a po co na stryszku 3fazy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.12.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 U nas poranne powietrze było wiosenne. Aż zamarzył mi sie marzec;) Trzymam kciuki za wylewki i temperaturę dodatnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 13.12.2011 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 a po co na stryszku 3fazy? Ma tam być w jednej części sala do ćwiczeń, a w drugiej pewna ekstrawagancja, którą nazywam kroplą Skandynawii, ale zobaczymy jak kasy starczy, wiec wolę nie zapeszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 13.12.2011 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Aga, dzięki, mam nadzieję że mróz nagle jakoś mocno nie chwyci:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.12.2011 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Ma tam być w jednej części sala do ćwiczeń, a w drugiej pewna ekstrawagancja, którą nazywam kroplą Skandynawii, ale zobaczymy jak kasy starczy, wiec wolę nie zapeszać Macie tam tyle miejsca, ze sala do ćwiczeń i jeszcze coś? O schowkach na przydasie nie wspominam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 13.12.2011 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Też się zdziwiłam, ale sala ćwiczeń to takie szumne określenie - kącik do ćwiczeń będzie bardziej adekwatne;) Na odcinku 4,5m2 jest wysokość 2m, a na 5 wysokość 190 (już na gotowo) więc można to jakoś zagospodarować - reszta pod mocnymi skosami na przydasie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 13.12.2011 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 zaintrygowałaś mnie tą kroplą Skandynawii, jakaś sauna się szykuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 13.12.2011 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Nie potwierdzam i nie zaprzeczam;) Powiem tylko, ze wentylację też trzeba było przeprojektować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.12.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Oj, znów ta tajemniczość. Uchyl rąbka, bo nie zasnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 13.12.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 to może ja się do Ciebie w odwiedziny wproszę w ramach relaksu, jakikolwiek by nie był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts