Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Esiak, Anathema pod kontrolę jak to mówi mój mąż i ucina temat;)

Dlaczego nie widziałyśmy wizualki beżowej łazienki?! Nie ma koloru, w którym nie potrafiłabym sobie wyobrazić ładnego wnętrza, ale nie pragnę ich u siebie;) Mój mąż mówi, że on tak nie przywiązuje wagi do wystroju więc mam zrobić tak, abym to ja była zadowolona:) Veto tylko w sprawie plastikowych krzeseł i szafek klik klac;) Cudowny jest:)

Beżowe wnętrza mogą być ładne, choć ja mam do nich awersje po modzie sprzed ok. 3-4 lat, kiedy to we wszystkich nowych mieszkaniach były takie same beżowo-brązowe łazienki.(sic)

Określił na początku co mu się nie podoba, więc przynajmniej wiesz na co możesz sobie pozwolić:)

Sprawdziłam pogodę na najbliższy tydzień i jakoś nie mogę w to uwierzyć, za piękne, żeby było prawdziwe, ma być nawet w nocy i nad ranem powyżej 0??? Wyleweczki przybywajcie:):):)

Zamówiliśmy grzejniki. A mąż poprosił o wyjaśnienie terminu eklektyzm we wnętrzach;) Czyżby chciał mi pomagać?;)

Beżowe wnętrza mogą być ładne, choć ja mam do nich awersje po modzie sprzed ok. 3-4 lat, kiedy to we wszystkich nowych mieszkaniach były takie same beżowo-brązowe łazienki.(sic)

Określił na początku co mu się nie podoba, więc przynajmniej wiesz na co możesz sobie pozwolić:)

Nawet nie chodzi o to, że mu sie nie podoba, tylko nie ma przekonania, ze to będzie wygodne. Gdy rozmawiamy o wystroju wnętrz to zdaje sobie sprawę, ze nie zna sie na pewnych sprawach (typu przekątne, style, odcienie, proporcje itp.) wiec stwierdza - niech każdy robi to co jest mu bliższe:)

Nawet nie chodzi o to, że mu sie nie podoba, tylko nie ma przekonania, ze to będzie wygodne. Gdy rozmawiamy o wystroju wnętrz to zdaje sobie sprawę, ze nie zna sie na pewnych sprawach (typu przekątne, style, odcienie, proporcje itp.) wiec stwierdza - niech każdy robi to co jest mu bliższe

Zna swoje niedoskonałości a to już dużo, bo nie idzie w zaparte, ze "nie, bo nie".

Dziś rano nawet nie trzeba było skrobać szyb, piękna jesienna aura, a pamiętacie majowy śnieg w niektórych rejonach Polski?

Jutro wylewki:) Na stryszku została wzmocniona podłoga i podciągnięta trójfazówka oraz kanaliza, jeszcze schodki i zwiększy nam się przestrzeń użytkowa;) a schowki będą tylko pod trójkątami w szczytach budynku - po lewej na narty, ozdoby świąteczne itp., po prawej na bieżące i bardziej podręczne graty;)

Ma tam być w jednej części sala do ćwiczeń, a w drugiej pewna ekstrawagancja, którą nazywam kroplą Skandynawii, ale zobaczymy jak kasy starczy, wiec wolę nie zapeszać;)

Macie tam tyle miejsca, ze sala do ćwiczeń i jeszcze coś? O schowkach na przydasie nie wspominam;)