Ardea 05.08.2011 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 (edytowane) Zamknięta kuchnia to dopiero w planach (a właściwie przymknięta, bo półotwarta na jadalnię) za to odizolowana od salonu i jest to całkowicie przemyślane rozwiązanie - trochę z przekąsem pisałam o tych modach i kontrowersjach... Dla mnie tylko schodki pozostają tematem do ogarnięcia, ale je polubię (jak sobie powtórzę to jeszcze z 10 razy to pewnie tak się stanie;) Wszelkie trendy wnętrzarskie mają drugoplanowe znaczenie. Dzięki ewanz i agalind za gratulacje:) Wczoraj niemal za płotem mieliśmy sianokosy, na ogrodzeniu przysiadło stadko mazurków, nad dachami krążyły bociany, a na łące pasły się sarny...Było sielsko-anielsko i to wynagradza cały trud włożony w budowę. Jeszcze nie mogę uwierzyć w to, że będę tam mieszkać Edytowane 5 Sierpnia 2011 przez Ardea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.08.2011 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 (edytowane) Gdy patrzę na takie obrazki zastanawiam się, jak ja mogłam mieszkać w bloku????? A do schodów się na pewno przyzwyczaisz. Najwyżej kolejny dom będzie parterówką Edytowane 5 Sierpnia 2011 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 05.08.2011 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Witaj Ardea:)Gratuluję SSO!! I uwierz to naprawdę Twój dom:) ps. i do tego jaki sliczny w grafitowej czapeczce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 05.08.2011 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Byłem znowu i widziałem Narzekają, że mało miejsca. A dla mnie taki domek byłby w sam raz! Całe szczęście, że wyszło z tą ścianką kolankową jak wyszło, bo faktycznie byście zawadzali głową o ścianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.08.2011 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Byłem znowu i widziałem Narzekają, że mało miejsca. A dla mnie taki domek byłby w sam raz! Całe szczęście, że wyszło z tą ścianką kolankową jak wyszło, bo faktycznie byście zawadzali głową o ścianę Kto narzeka? Jeśli dla Ciebie nasze 150m byłoby w sam raz + powierzchnia dla Agaty + powierzchnia dla przyszłego potomstwa to nie wiem czy w 500m byście się zamknęli:P:P agalind ja lubię schody tylko, że nie te:( Lukarna dzięki, a czpeczka też mi się podoba, ciekawe jak z nagrzewaniem będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.08.2011 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 JAk u Ciebie będzie się nagrzewać, to co dopiero będzie u mnie:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 05.08.2011 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Żartownisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.08.2011 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Chyba nie będzie źle, w końcu nie tylko my mamy grafitowe dachy...a Ty między innym dlatego masz deskowanie, żeby wyeliminować to co niepotrzebne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.08.2011 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Żartownisie Pyłu budowlanego się nałykaliśmy i tak nam wesoło, że jutro to doświadczenie powtórzymy (bo w Bławatku odbywa się sprzątanie wstępne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 05.08.2011 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 No widziałem właśnie jak długo autko stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.08.2011 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 (edytowane) No widziałem właśnie jak długo autko stało To jakaś permanentna inwigilacja! Oglądałeś "Seksmisję"? Kiedyś to był kultowy film i stąd cytat, tłumaczę, bo Ty diabelnie młody jesteś, a to stary film... Edytowane 5 Sierpnia 2011 przez Ardea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 05.08.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Ja to jeszcze jak seksmisja była grana raz na dwa lata na tvp1 miałem ją nagraną na kasetę magnetofonową. Odsłuchiwałem ją bardzo często, a teksty znam prawie wszystkie na pamięć Mam prośbę. Spakujcie mnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.08.2011 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 To kąpielówki i ręcznik nie starczą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiuszozo 05.08.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Nie, ponoć mam jeszcze zabrać klapki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroblewm 05.08.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Gratuluję SSO! Czy Wasi kosmici też się zarzekali, że nie trzeba będzie po nich sprzątać? U nas ilość odpadków zaczęła przekraczać masę krytyczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.08.2011 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Nasi kosmici przynajmniej niczego nam nie obiecywali;) więc bez żalu, a masę krytyczną usuwamy już drugi dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.08.2011 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Widać w pakiecie ekipa zawsze zostawia trochę bałaganu, chociaż moja po każdym "większym" (interpretacja dowolna;)) etapie sprzątała po sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.08.2011 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 To my mieliśmy pakiet z kompleksowym sprzątaniem własnym;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.08.2011 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Czyli samoobsługa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 07.08.2011 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 nasz wykonawca zostawił porządek, wszystko wyzamiatane dokładnie a resztki pustaków złożone na jedną gromadkę dla faceta który ma do podmurówki je zabrać, stemple i dechy też ładnie pod ogrodzeniem ułożone i gotowe do sprzedania a reszta pustaków czeka na gościa z hurtowni budowlanej żeby je zabrał i nam kasę zwrócą też wybraliśmy grafitowe przykrycie dachu, myśleliście już o kolorze elewacji? ja bym baaaardzo chciała taką delikatną szarość aż z poświatą niebieskiego, widziałam taką "po trasie" i normalnie się w niej zakochałam aaaa i też mam niemodną zamknięta kuchnię tzn moja jest jedynie na hall otwarta a schodzy podwójnie zabiegowe żeby jak najmniej miejsca zabierały a pod spodem spiżarnię schowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts