Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

Zamknięta kuchnia to dopiero w planach (a właściwie przymknięta, bo półotwarta na jadalnię) za to odizolowana od salonu i jest to całkowicie przemyślane rozwiązanie - trochę z przekąsem pisałam o tych modach i kontrowersjach...;) Dla mnie tylko schodki pozostają tematem do ogarnięcia, ale je polubię (jak sobie powtórzę to jeszcze z 10 razy to pewnie tak się stanie;) Wszelkie trendy wnętrzarskie mają drugoplanowe znaczenie.

Dzięki ewanz i agalind za gratulacje:)

Wczoraj niemal za płotem mieliśmy sianokosy, na ogrodzeniu przysiadło stadko mazurków, nad dachami krążyły bociany, a na łące pasły się sarny...Było sielsko-anielsko i to wynagradza cały trud włożony w budowę. Jeszcze nie mogę uwierzyć w to, że będę tam mieszkać:cool:

Edytowane przez Ardea

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Byłem znowu i widziałem :) Narzekają, że mało miejsca. A dla mnie taki domek byłby w sam raz! Całe szczęście, że wyszło z tą ścianką kolankową jak wyszło, bo faktycznie byście zawadzali głową o ścianę :)

Kto narzeka? Jeśli dla Ciebie nasze 150m byłoby w sam raz + powierzchnia dla Agaty + powierzchnia dla przyszłego potomstwa to nie wiem czy w 500m byście się zamknęli:P:P

agalind ja lubię schody tylko, że nie te:(

Lukarna dzięki, a czpeczka też mi się podoba, ciekawe jak z nagrzewaniem będzie...

nasz wykonawca zostawił porządek, wszystko wyzamiatane dokładnie a resztki pustaków złożone na jedną gromadkę dla faceta który ma do podmurówki je zabrać, stemple i dechy też ładnie pod ogrodzeniem ułożone i gotowe do sprzedania a reszta pustaków czeka na gościa z hurtowni budowlanej żeby je zabrał i nam kasę zwrócą ;)

też wybraliśmy grafitowe przykrycie dachu, myśleliście już o kolorze elewacji? ja bym baaaardzo chciała taką delikatną szarość aż z poświatą niebieskiego, widziałam taką "po trasie" i normalnie się w niej zakochałam

aaaa i też mam niemodną zamknięta kuchnię tzn moja jest jedynie na hall otwarta a schodzy podwójnie zabiegowe żeby jak najmniej miejsca zabierały a pod spodem spiżarnię schowały ;)