Ardea 14.12.2011 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Trochę się boję, zeby mi woda nie rozlewała się po łazience, więc wolę obniżenie w całej "mokrej" części, czyli może tak być Teraz tylko znaleźć dobrego fachowca, który perfekcyjnie położy płytki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 14.12.2011 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 to jest piętro..? to musi być zrobiona przede wszystkim porządna izolacja przeciwwilgociowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 14.12.2011 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 To jest piętro, czy folia w płynie wystarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 14.12.2011 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 na styro folia, potem papa podkładowa termozgrzewalna wywinięta na ściany, na to wylewka, folia w płynie, kołnierz uszczelniający odpływu, zaprawa klejowa, płytki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 14.12.2011 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 No nieźle, o tej papie nie pomyślałam, to w zasadzie podobnie jak izolacja balkonów? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 14.12.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Patrz, a na fotkach wygląda bardzo ładnie... Nie chodzi Ci żeby był szary, czyli mysi? Kompletnie nie pomogę, bo paneli jednak nie wybieramy w tym roku, więc się nie znam. Wiem tylko, że muszą być z v-fugą V-fuga mnie jednak nie zachwyca, przyjrzałam się dzisiaj dokładnie i co najważniejsze w świetle dziennym, panele chciałam z nalotem szarości, a te po prostu prezentowały się jakby to określić ... buro i ponuro. Są różne odcienie szarego ale ten był po prostu nie do zaakceptowania, zwłaszcza na poddaszu bym go na dłużej nie zdzierżyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolakr25 14.12.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 V-fuga mnie jednak nie zachwyca, przyjrzałam się dzisiaj dokładnie i co najważniejsze w świetle dziennym, panele chciałam z nalotem szarości, a te po prostu prezentowały się jakby to określić ... buro i ponuro. Są różne odcienie szarego ale ten był po prostu nie do zaakceptowania, zwłaszcza na poddaszu bym go na dłużej nie zdzierżyła. ja ma wrażenie, że panele wpadające czy w odcieniach szarości są jakieś takie sine oglądałam wczoraj kilka i może to kwestia światła w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 14.12.2011 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Ja paneli na żywo jeszcze tak konkretnie nie oglądałam, co najwyżej zerkałam przy okazji...o szarościach niczego nie wiem, bo u mnie raczej dąb natural będzie, ale v-fuga to mnie zachwyca, przynajmniej dopóki nie wymienię paneli na prawdziwe dechy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.12.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Wolę naturalny kolor drewna i szarości na podłodze mnie nie intersują. Jednak widziałam je w sklepie i faktycznie sino-bure były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 14.12.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Ja nie widziałam żadnych jasnych które mnie urzekły no i zależało mi żeby to była wersja dąb. Te wyglądem podeszły i mi i mężowi bo po prostu nie były szare ale też nie brązowe, delikatna poświata. Jak się okazało w sklepie jest "ciepłe" światło pod odpowiednim kątem i dlatego wyglądają inaczej niż w rzeczywistości i na fotach z netu. Z następnymi panelami będę wychodziła przed sklep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 14.12.2011 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 pumpaluna - weź pod uwagę (wychodząc przed ten sklep) że panele połozysz w salonie a nie na tarasie ! W większości będą jednak oświetlone przez sztuczne światło a jesli nawet w ciągu dnia przez dzienne to nie bezpośrednie a złamane przez cienie, firanki, rolety..... Dlatego ja swoje brałam do domu na weekend i kładłam je w moim salonie i porównywałam w róznych okolicznościach. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.12.2011 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Jak to dobrze, ze jesteśmy na różnych etapach budowy, można się od siebie uczyć Rady Pinacolady - bardzo słuszne, też je zapamiętam i mam nadzieję, że sprzedawcy okażą zrozumienie dla naszych potrzeb;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.12.2011 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Dlatego ja swoje brałam do domu na weekend i kładłam je w moim salonie i porównywałam w róznych okolicznościach. Polecam Wybierając zmywarkę będę brać talerz ze sobą do sklepu a wybierając panele zabierać panel do domu:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 15.12.2011 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 aga - nie zapomnij o brytfannie wybierając się po piekarnik i o doopsku idąc po kibelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.12.2011 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 aga - nie zapomnij o brytfannie wybierając się po piekarnik i o doopsku idąc po kibelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 15.12.2011 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Już taka dyskusja była - idąc po kibelek należy udać się w stroju odpowiednim, aby dokonać weryfikacji kibelka w stanie jak najbardziej zbliżonym do późniejszego stanu użytkowania. panie: mini i pończoszki; panowie: kilt i zgodnie ze szkocką tradycją nic pod nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.12.2011 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Już taka dyskusja była - idąc po kibelek należy udać się w stroju odpowiednim, aby dokonać weryfikacji kibelka w stanie jak najbardziej zbliżonym do późniejszego stanu użytkowania. panie: mini i pończoszki; panowie: kilt i zgodnie ze szkocką tradycją nic pod nim A co jak sie nie nosi mini? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 15.12.2011 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 A co jak sie nie nosi mini? To trzeba na tę specjalną doniosłą okoliczność zakupu kibelka uczynić wyjątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 15.12.2011 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 dla mnie w kibelku ważniejsze od wygody jest to czy przy robieniu klocka nie chlapie Myslicie, że przejdzie to w sklepie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.12.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 (edytowane) dla mnie w kibelku ważniejsze od wygody jest to czy przy robieniu klocka nie chlapie Myslicie, że przejdzie to w sklepie ?? Nie powiem, że chciałabym to zobaczyć Edytowane 15 Grudnia 2011 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts