Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Patrz, a na fotkach wygląda bardzo ładnie...:( Nie chodzi Ci żeby był szary, czyli mysi? Kompletnie nie pomogę, bo paneli jednak nie wybieramy w tym roku, więc się nie znam. Wiem tylko, że muszą być z v-fugą;)

V-fuga mnie jednak nie zachwyca, przyjrzałam się dzisiaj dokładnie i co najważniejsze w świetle dziennym, panele chciałam z nalotem szarości, a te po prostu prezentowały się jakby to określić ... buro i ponuro. Są różne odcienie szarego ale ten był po prostu nie do zaakceptowania, zwłaszcza na poddaszu bym go na dłużej nie zdzierżyła.

V-fuga mnie jednak nie zachwyca, przyjrzałam się dzisiaj dokładnie i co najważniejsze w świetle dziennym, panele chciałam z nalotem szarości, a te po prostu prezentowały się jakby to określić ... buro i ponuro. Są różne odcienie szarego ale ten był po prostu nie do zaakceptowania, zwłaszcza na poddaszu bym go na dłużej nie zdzierżyła.

ja ma wrażenie, że panele wpadające czy w odcieniach szarości są jakieś takie sine

oglądałam wczoraj kilka i może to kwestia światła w salonie ;)

Ja nie widziałam żadnych jasnych które mnie urzekły no i zależało mi żeby to była wersja dąb. Te wyglądem podeszły i mi i mężowi bo po prostu nie były szare ale też nie brązowe, delikatna poświata. Jak się okazało w sklepie jest "ciepłe" światło pod odpowiednim kątem i dlatego wyglądają inaczej niż w rzeczywistości i na fotach z netu. Z następnymi panelami będę wychodziła przed sklep :D

pumpaluna - weź pod uwagę (wychodząc przed ten sklep) że panele połozysz w salonie a nie na tarasie ! W większości będą jednak oświetlone przez sztuczne światło a jesli nawet w ciągu dnia przez dzienne to nie bezpośrednie a złamane przez cienie, firanki, rolety.....

Dlatego ja swoje brałam do domu na weekend i kładłam je w moim salonie i porównywałam w róznych okolicznościach. Polecam

Już taka dyskusja była - idąc po kibelek należy udać się w stroju odpowiednim, aby dokonać weryfikacji kibelka w stanie jak najbardziej zbliżonym do późniejszego stanu użytkowania.

panie: mini i pończoszki;

panowie: kilt i zgodnie ze szkocką tradycją nic pod nim :)

A co jak sie nie nosi mini?:lol2: