myszonik 15.12.2011 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Bo to duuuży wazon musiał być A swoją drogą to zawsze było odwrotnie - to dzieciaki wymyślały historyjki dla nauczycieli o tym jak młodszy brat zjadł zeszyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.12.2011 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 To wreszcie wyrównałam rachunki i teraz ja opowiedziałam bajeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 15.12.2011 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 (edytowane) Ja kiedyś wykąpałam sprawdziany dzieciaków:P całkiem jak Ziobro laptopa Edytowane 15 Grudnia 2011 przez 1976pinacolada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 15.12.2011 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 I go wywalili;) a , że kłamstewko Ardea poszł w świat to..... trzymaj się kochana i głowa do góry! znajdziesz inna pracę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.12.2011 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Myslisz, ze Ardeę można do Ziobry porównywać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.12.2011 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Wcieło mojego posta: I go wywalilli;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 15.12.2011 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Myslisz, ze Ardeę można do Ziobry porównywać? w kwestii zręczności kąpielowej widać że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.12.2011 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Ciekawe co na to sama zainteresowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.12.2011 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Dementuję to nie była ta sama wanna:lol2: a od Ziobry jestem ładniejsza;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 15.12.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 To ja wam zazdroszczę fajnych sprzedawców, u nas to nawet karteczki są na kibelkach "nie siadać" a na pytanie o możliwość sprawdzenia wanny słyszy się, że takiej możliwości w ich sklepie nie przewidują. Mało tego, wannę poolspa u nas można zamówić jedynie z katalogu, w żadnym salonie nie mają żeby pokazać o wypróbowaniu nie wspominając O panelach do domu też nie słyszałam, koleżanka jak szukała usłyszała, że można kupić na sztuki. Te do wczoraj "moje" przywiózł mi pan montażysta, który przyjechał na pomiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 15.12.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 pumpaluna - ja panele miałam od kolegi więc brać do domu mogłam ile chciałam ale bralismy tez kilka z miejscowego Hoffa i zostawialiśmy zastaw w wysokości 40zł /szt W innym salonie natomiast pan mi chciał do domu wypożyczyć wzornik kolorów drzwi Polskone - sam zaproponował więc nie był to wyjątek. Zapytaj bo oni może się nie chwalą a moga mieć taką mozliwość. jestem wykończona - ubralismy choinkę domową. Czy u was też to tak (męcząco) wygląda. Najpierw przytachać to z piwnicy, potem sprawdzic śiatełka, potem je założyc żeby się nastepnie okazało, iż jedno z 3 zawieszonych nie działa i to akurat to środkowe (15min wczesniej działało). Następny etap to wizyta w supermarkecie po światełka, i stanie w kolejce (szał zakupów juz trwa) pół godziny, wrrr.No a potem zawieszanie tego wszystkiego i odkurzanie całej chałupy bo brokat był/jest wszędzie. masakra jakaś..... nawet na budowie dzis nie byłam a taka jestem ciekawa Jutro pojadę, cyknę fotki. W sobotę natomiast ubieramy choinkę na budowie i przystrajamy kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 15.12.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 pumpaluna, czasami jak się słucha Twoich opowieści o problemach z dostępnością różnych rzeczy, to ciśnie się na język tylko jedno pytanie: kobieto, gdzie Ty mieszkasz..??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 15.12.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 w wypierdziewie pospolitym z panelami mamy u siebie tylko komfort, musielibyśmy 100km jechać do następnego miasta żeby coś więcej obejrzeć a to wtedy wyprawa nawet nie na 1 dzień i nie bardzo przywozić do domu i porównywać a potem odwozić, zwłaszcza jeśli we wcześniej wspomnianym mieście sklepy w sobotę do 14tej tylko a mój mąż pracuje praktycznie zawsze 6 dni w tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 15.12.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 w wypierdziewie pospolitym z panelami mamy u siebie tylko komfort, musielibyśmy 100km jechać do następnego miasta żeby coś więcej obejrzeć a to wtedy wyprawa nawet nie na 1 dzień i nie bardzo przywozić do domu i porównywać a potem odwozić, zwłaszcza jeśli we wcześniej wspomnianym mieście sklepy w sobotę do 14tej tylko a mój mąż pracuje praktycznie zawsze 6 dni w tygodniu jednym słowem: przerypane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 15.12.2011 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Dementuję to nie była ta sama wanna:lol2: a od Ziobry jestem ładniejsza;) Wybacz Ardeo , ale to niemozliwe Zbynio jest the best Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 15.12.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 O różnicach cenowych nie wspomnę. Zakup armatury i białej ceramiki na bank nie na miejscu. Mamy sklep online z odbiorem na miejscu i pojedziemy po to te 100km, różnica w cenie na 2 sedesach, bidecie, 2 umywalkach i wannie.... 700zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 16.12.2011 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 pampaluna to kupujcie wszystko w necie z dostawą - taniej i nie musicie nigdzie jeździć i czasu marnować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.12.2011 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Zakupy w necie są ok., ale niektórzy ciągle nie mogą się do nich przekonać (mój mąż) Pinacolada - Zbyniowi to nawet pisuar na wymiar można zrobić, a mnie nie bardzo;)... to przez zazdrość rzecz jasna:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 16.12.2011 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Pinacolada - Zbyniowi to nawet pisuar na wymiar można zrobić, a mnie nie bardzo;)... to przez zazdrość rzecz jasna:P Hmmm, nie wiem czy jest sens inwestować w coś co się mieści przez szyjkę butelki po oranżandzie I żeby była jasnośc na żywo nie widziałam (bo i nie ma co). To tylko przypuszczenia, insynuacje..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.12.2011 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Hmmm, nie wiem czy jest sens inwestować w coś co się mieści przez szyjkę butelki po oranżandzie I żeby była jasnośc na żywo nie widziałam (bo i nie ma co). To tylko przypuszczenia, insynuacje..... Na pewno? Dużo szczegółów podajesz:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts