Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To ja wam zazdroszczę fajnych sprzedawców, u nas to nawet karteczki są na kibelkach "nie siadać" a na pytanie o możliwość sprawdzenia wanny słyszy się, że takiej możliwości w ich sklepie nie przewidują. Mało tego, wannę poolspa u nas można zamówić jedynie z katalogu, w żadnym salonie nie mają żeby pokazać o wypróbowaniu nie wspominając :( O panelach do domu też nie słyszałam, koleżanka jak szukała usłyszała, że można kupić na sztuki. Te do wczoraj "moje" przywiózł mi pan montażysta, który przyjechał na pomiar.

pumpaluna - ja panele miałam od kolegi więc brać do domu mogłam ile chciałam ale bralismy tez kilka z miejscowego Hoffa i zostawialiśmy zastaw w wysokości 40zł /szt ;) W innym salonie natomiast pan mi chciał do domu wypożyczyć wzornik kolorów drzwi Polskone - sam zaproponował więc nie był to wyjątek. Zapytaj bo oni może się nie chwalą a moga mieć taką mozliwość.

:offtopic:

jestem wykończona - ubralismy choinkę domową. Czy u was też to tak (męcząco) wygląda. Najpierw przytachać to z piwnicy, potem sprawdzic śiatełka, potem je założyc żeby się nastepnie okazało, iż jedno z 3 zawieszonych nie działa i to akurat to środkowe :mad: (15min wczesniej działało). Następny etap to wizyta w supermarkecie po światełka, i stanie w kolejce (szał zakupów juz trwa) pół godziny, wrrr.No a potem zawieszanie tego wszystkiego i odkurzanie całej chałupy bo brokat był/jest wszędzie. masakra jakaś.....

nawet na budowie dzis nie byłam :( a taka jestem ciekawa :( Jutro pojadę, cyknę fotki. W sobotę natomiast ubieramy choinkę na budowie i przystrajamy kominek ;)

w wypierdziewie pospolitym :mad:

z panelami mamy u siebie tylko komfort, musielibyśmy 100km jechać do następnego miasta żeby coś więcej obejrzeć a to wtedy wyprawa nawet nie na 1 dzień i nie bardzo przywozić do domu i porównywać a potem odwozić, zwłaszcza jeśli we wcześniej wspomnianym mieście sklepy w sobotę do 14tej tylko a mój mąż pracuje praktycznie zawsze 6 dni w tygodniu

w wypierdziewie pospolitym :mad:

z panelami mamy u siebie tylko komfort, musielibyśmy 100km jechać do następnego miasta żeby coś więcej obejrzeć a to wtedy wyprawa nawet nie na 1 dzień i nie bardzo przywozić do domu i porównywać a potem odwozić, zwłaszcza jeśli we wcześniej wspomnianym mieście sklepy w sobotę do 14tej tylko a mój mąż pracuje praktycznie zawsze 6 dni w tygodniu

jednym słowem: przerypane...

Pinacolada - Zbyniowi to nawet pisuar na wymiar można zrobić, a mnie nie bardzo;)... to przez zazdrość rzecz jasna:P

Hmmm, nie wiem czy jest sens inwestować w coś co się mieści przez szyjkę butelki po oranżandzie :rotfl: I żeby była jasnośc na żywo nie widziałam (bo i nie ma co). To tylko przypuszczenia, insynuacje.....