Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

pampaluna

to kupujcie wszystko w necie z dostawą - taniej i nie musicie nigdzie jeździć i czasu marnować...

Mieszkamy w takim miejscu gdzie większość sklepów pokazuje najdroższą dostawę. Bardziej nam się opłaca pożyczyć samochód dostawczy z firmy od przyjaciół i samemu po wszystko jechać. Zwłaszcza, że u nas jest mały wybór i przydałoby się jechać i naocznie obejrzeć czy dana rzecz pasuje bo zdjęcia w necie mocno przekłamują (vide niedoszłe panele). Zresztą ostatnio się naczytałam o ubitych kibelkach i pękniętych umywalkach i trochę się zniechęciłam bo nie zawsze człowiek jak ma obejrzeć towar przy odbiorze.

Swoją drogą ostatnio ktoś mi polecił drukować stronę z netu z najtańszą ofertą i z taką kartką zjawić się w największym lokalnym salonie. Ponoć jeśli zamówienie ma być rzędu powyżej bodajże 10-12tys to schodzą do takich cen jakimi im się przed nosem zamacha. Mam zamiar to sprawdzić w styczniu :)

No więc właśnie, jeśli na miejscu nie zejdą z ceną to pojedziemy te 100km do tańszego sklepu właśnie zamówienie internetowe do odebrania na miejscu. Swoją drogą u mnie w żadnym sklepie nie ma opcji obejrzenia zlewu trapezowego czy wanny poolspa. W ciemno nie kupię więc najpierw pojedziemy oglądać, wrócimy i zamówimy a potem pojedziemy po odbiór

ps.

jest nasz piec :D z braku prądu (ma być od stycznia) na razie będzie czekał w magazynie sprzedawcy. Kasy zostało tyle co na lekarstwo. Z wełną jednak poczekamy a w to miejsce elektrykę do końca dociągniemy (w sensie biały montaż).

Ja kupię jedynie mając spisany numer z tego co obejrzałam. Przekonałam się chociażby na panelach ostatnio a wcześniej meblach z BFM że kolor i w ogóle wygląd ma się nijak do tego co oglądasz. Z netu były to zwykłe meble a w sklepie okazały się meblami marzeń i nimi pozostaną, niestety.