Ardea 16.12.2011 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 To może przez Ciebie utopił laptopa:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 16.12.2011 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Na pewno? Dużo szczegółów podajesz:P ja podałam tylko jeden w dodatku maleńki szczegół Reszta, aga, to wytwór twojej wyobraźni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 16.12.2011 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Aga, a gdzie fotki bramy...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.12.2011 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 (edytowane) Nie mam:(. Złośliwość rzeczy martwych. Jak dotrę na budowę postaram sie coś zrobić. EDIT: Uprzedzam, ze fotki nie będą szybko. Edytowane 16 Grudnia 2011 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 16.12.2011 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Nie mam:(. Złośliwość rzeczy martwych. Jak dotrę na budowę postaram sie coś zrobić. EDIT: Uprzedzam, ze fotki nie będą szybko. a dlaczegóż to...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 16.12.2011 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 pampaluna to kupujcie wszystko w necie z dostawą - taniej i nie musicie nigdzie jeździć i czasu marnować... Mieszkamy w takim miejscu gdzie większość sklepów pokazuje najdroższą dostawę. Bardziej nam się opłaca pożyczyć samochód dostawczy z firmy od przyjaciół i samemu po wszystko jechać. Zwłaszcza, że u nas jest mały wybór i przydałoby się jechać i naocznie obejrzeć czy dana rzecz pasuje bo zdjęcia w necie mocno przekłamują (vide niedoszłe panele). Zresztą ostatnio się naczytałam o ubitych kibelkach i pękniętych umywalkach i trochę się zniechęciłam bo nie zawsze człowiek jak ma obejrzeć towar przy odbiorze. Swoją drogą ostatnio ktoś mi polecił drukować stronę z netu z najtańszą ofertą i z taką kartką zjawić się w największym lokalnym salonie. Ponoć jeśli zamówienie ma być rzędu powyżej bodajże 10-12tys to schodzą do takich cen jakimi im się przed nosem zamacha. Mam zamiar to sprawdzić w styczniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.12.2011 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 My, kupując sprzęt AGD sprawdziliśmy wszystkie oferty w necie, potem ich dostępność w Łodzi i wysłaliśmy zapytania o ceny przy całościowym zakupie - wybraliśmy sklep internetowy z możliwością odbioru osobistego i sprawdzenia towaru na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 16.12.2011 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 No więc właśnie, jeśli na miejscu nie zejdą z ceną to pojedziemy te 100km do tańszego sklepu właśnie zamówienie internetowe do odebrania na miejscu. Swoją drogą u mnie w żadnym sklepie nie ma opcji obejrzenia zlewu trapezowego czy wanny poolspa. W ciemno nie kupię więc najpierw pojedziemy oglądać, wrócimy i zamówimy a potem pojedziemy po odbiór ps. jest nasz piec z braku prądu (ma być od stycznia) na razie będzie czekał w magazynie sprzedawcy. Kasy zostało tyle co na lekarstwo. Z wełną jednak poczekamy a w to miejsce elektrykę do końca dociągniemy (w sensie biały montaż). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.12.2011 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Ja część sprzętów kupuję, bo znam np. zmywarkę jak u rodziców, sedes - jak u kuzynki, część widziałam w sklepach, ale część w ciemno i już wiem, że chyba popełniłam błąd, ale okaże się gdy sprzęt dotrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.12.2011 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 A biały montaż elektryczny yo ramki, gniazdka i pśtryczki czy coś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 16.12.2011 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Ja kupię jedynie mając spisany numer z tego co obejrzałam. Przekonałam się chociażby na panelach ostatnio a wcześniej meblach z BFM że kolor i w ogóle wygląd ma się nijak do tego co oglądasz. Z netu były to zwykłe meble a w sklepie okazały się meblami marzeń i nimi pozostaną, niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 16.12.2011 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 A biały montaż elektryczny yo ramki, gniazdka i pśtryczki czy coś jeszcze? To plus jeszcze kostki i oprawki bo każdy wystający kabelek ma być odpowiednio zakończony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.12.2011 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 A jak juz wszytsko kupicie i zamontujecie to się po Was przejadę i obejrzę w realu:)I u każdego postaram się skorzystać z toalety, pstryknąć jakimś włącznikiem i dłuuuugo otwierać i zamykać drzwi żeby je dokładnie obejrzec;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.12.2011 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Lukarna, u mnie nie zdążysz, bo my w tym samym czasie mniej wiecej będziemy się wykańczać ale zapraszam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 16.12.2011 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Lukarna Tobie to dam nawet łóżko w salonie sprawdzić czy wygodnie siedzieć i nocować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.12.2011 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Pumpaluna... Nieeee móóóów:D Tylko pamiętaj, wybierz wygodne i przypominam, że na skórze się spi niewygodnie bo prześcieradło zjeżdża:D Ardea ja na taras do Ciebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.12.2011 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Łóżko u Pumpaluny, u mnie taras - umiesz się urządzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 16.12.2011 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 No skóry to nawet nie biorę pod uwagę, ale nawet nie ze względów oszczędnościowych tylko wygodnościowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.12.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Trzeba sobie w życiu radzić nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.12.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 No skóry to nawet nie biorę pod uwagę, ale nawet nie ze względów oszczędnościowych tylko wygodnościowych Amen:D Czyli mogę się szykować na Twoje Wygnajewo???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts