myszonik 16.12.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 pampaluna naprawdę ma się wrażenie, że z jakiejś dalekiej Syberii piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 16.12.2011 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Tylko pamiętaj, wybierz wygodne i przypominam, że na skórze się spi niewygodnie bo prześcieradło zjeżdża:D nieprawda materac nie jest śliski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.12.2011 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 U Lukarny ogłoszenie o chętnych do sprzątania a tu nawet łożkiem się dzielą. Chyba świąteczna atmosfera się udzieliła wszystkim;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.12.2011 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Może to i dobrze że tak daleko od siebie mieszkamy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.12.2011 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Może to i dobrze że tak daleko od siebie mieszkamy:D I ten winny autobus coś nie jeździ;) Pewnie rozkład zreformowali;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.12.2011 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 No winny, właśnie... Trzeba by tematu przypilnować Chociaż dziś pije drinka z sokiem porzeczkowym - niezły jest;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.12.2011 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Przy herbatce dziś towarzyszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.12.2011 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Wypiłam co moje i uciekam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.12.2011 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Śpij dobrze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.12.2011 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Ja też zmykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.12.2011 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Właśnie zauważyłam przy swoim nicku opis "Lider Forum" (100 wpisów wcześniej:oops:). Jakbym zdobyła nową sprawność w harcerstwie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.12.2011 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Dziś całe popołudnie sprzątałam... Rano byliśmy w Manu, nawet nie było takiego tłoku i mam wreszcie wszystkie prezenty, łatwo poszło (kasa też łatwo poszła;))Sobie też coś kupiłam, chociaż nie planowałam;) a Bławatkowi szare ręczniki i grafitowe donice:) i jeszcze nie mogłam się oprzec bombkom z Almi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 17.12.2011 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 A co fajnego kupiliście córce na gwiazdkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.12.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Ja też sprzątałam ale coś chyba kiepsko bo zupełnie nie wykonałam założonego planu:/ Gruntownie załatwiłam pokój najmłodszych i pranie a resztę tylko przeleciałam po łebkach... Mam nadzieję że w nowym domu pójdzie mi lepiej;) Ardea gratuluję udanych zakupów:) To zawsze cieszy nie?? I nie wiadomo co bardziej, prezent dla siebie czy dla Bławatka:D Ciekawe kiedy ja się zdobędę na pierwszy zakup do domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.12.2011 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Mamy 3 dziewczynki do obkupienia (8dniową, 10msc. i naszą prawie 5latkę) Naszemu skarbowi kupiliśmy duuużooo: 3 tuniki, futerkowe bolerko, legginsy, bieliznę, wóz campingowy, książki o świętach, mozaiki, słodycze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.12.2011 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Ja szukam jeszcze jakiejś fajnej gry dla Średniej..I nie mam pojęcia jaką jej kupić:/ A mój mąż własnie wyciągnął z opakowania helikopter latający który kupilismy mojemu chrześniakowi i się nim bawi od pół godziny:) Faceci:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.12.2011 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 No co chcesz Lukarna, dlatego ich kochamy:):) Na imieniny kupiliśmy Oli "Zgadnij kto to" taka gra cwicząca spostrzegawczośc i pamięc - lubiłyśmy w nią grac. Już nie mogę się doczekac, gdy Maleństwo dorośnie do Scrable Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 17.12.2011 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 U mnie dzieci też uwielbiają Zgadnij kto To. Mały dostanie teraz jeszcze Rummikub Junior bo uwielbia cyferki. Ubrań nie dostają bo pamiętam, że sama tego nie znosiłam i moja mała ubrania to bez okazji lubie a nie urodziny czy gwiazdka Lukarna teraz szałem są Shnooksy; jak nie ma to pewnie się ucieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.12.2011 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Ja ubrań też nie kupuję dzieciakom obcym, ale moja modelka je ubóstwia, zaraz przymierza i tańczy przed lustrem, a potem nie chce zdjąc;) Nasza córka, podobnie jak większośc dzieci, wszystko dostaje bez okazji, więc co kupic, gdy jest okajza;)Zresztą to przynosi Mikołaj na podstawie listu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.12.2011 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Specjalnie nie pisałam o jakiej grze myślę A "Zgadnij kto to" jest faworytem własnie:) Tylko cholera nie zamówiłam na allegro a u nas jest 30-40 zł droższa:/ I teraz nie wiem ryzykować i zamawiać czy kupić w stacjonarnym zabawkowym... Tylko chyba mi ręka uschnie jak będę miała zapłacić za grę stówkę:/ Wczoraj kumpeli znalazłam na allegro lalkę która chciała jej córka, za 65 zł, dzis w zabawkowym widziałam ta samą za 119:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts