Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziś całe popołudnie sprzątałam... Rano byliśmy w Manu, nawet nie było takiego tłoku i mam wreszcie wszystkie prezenty, łatwo poszło (kasa też łatwo poszła;))Sobie też coś kupiłam, chociaż nie planowałam;) a Bławatkowi szare ręczniki i grafitowe donice:):) i jeszcze nie mogłam się oprzec bombkom z Almi

Ja też sprzątałam ale coś chyba kiepsko bo zupełnie nie wykonałam założonego planu:/

Gruntownie załatwiłam pokój najmłodszych i pranie a resztę tylko przeleciałam po łebkach...

Mam nadzieję że w nowym domu pójdzie mi lepiej;)

Ardea gratuluję udanych zakupów:)

To zawsze cieszy nie??:) I nie wiadomo co bardziej, prezent dla siebie czy dla Bławatka:D

Ciekawe kiedy ja się zdobędę na pierwszy zakup do domu...

U mnie dzieci też uwielbiają Zgadnij kto To. Mały dostanie teraz jeszcze Rummikub Junior bo uwielbia cyferki. Ubrań nie dostają bo pamiętam, że sama tego nie znosiłam i moja mała ubrania to bez okazji lubie a nie urodziny czy gwiazdka ;)

Lukarna teraz szałem są Shnooksy; jak nie ma to pewnie się ucieszy.

Ja ubrań też nie kupuję dzieciakom obcym, ale moja modelka je ubóstwia, zaraz przymierza i tańczy przed lustrem, a potem nie chce zdjąc;) Nasza córka, podobnie jak większośc dzieci, wszystko dostaje bez okazji, więc co kupic, gdy jest okajza;)

Zresztą to przynosi Mikołaj na podstawie listu.

Specjalnie nie pisałam o jakiej grze myślę:)

A "Zgadnij kto to" jest faworytem własnie:)

Tylko cholera nie zamówiłam na allegro a u nas jest 30-40 zł droższa:/

I teraz nie wiem ryzykować i zamawiać czy kupić w stacjonarnym zabawkowym... Tylko chyba mi ręka uschnie jak będę miała zapłacić za grę stówkę:/

Wczoraj kumpeli znalazłam na allegro lalkę która chciała jej córka, za 65 zł, dzis w zabawkowym widziałam ta samą za 119:jawdrop: