Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie mam ani tesco ani reala:(

Co roku obiecuję sobie że kupię prezenty wcześniej i zawsze robię to na ostatnia chwilę;)

Właśnie przed chwilą zrobiłyśmy z Wika przegląd zakupionych zabawek i wyglada to imponująco:)

Chyba się jeszcze skuszę na tą grę (moja mam nie da mi spokoju że nie wykorzystałam całej puli od niej na zabawki) i to będzie koniec:)

I zastanawiam się czy by nie jechać do Lidla i nie kupić P tego helikoptera...

Cieszy się nim jak dziecko...

Co prawda mam juz dla niego dobiazg bo w tym roku mielismy prezentów nie robić duzych ale strasznie mnie to kusi...:)

Pewnie P. uznałby to za przegięcie;) Nam zostało jeszcze tylko pakowanie prezentów, a potem to już radośc wręczania:)

Ze spraw budowlanych - mamy wylewki, schną, parują i nie pękają;) są równe, gładkie i sprawiają, że jesteśmy znów o kroczek bliżej przeprowadzki. Okna są na moim ulubionym, niskim poziomie. Cyknę fotki i udowodnię jak jest pięknie:)

jak wstał to go trochę na okoliczność helikoptera ale był zawiedziony że ten może latac tylko 8 min:) a potem 50 min trzeba go ładowac.

Czyli sprawa rozwiązała się sama:)

My chyba dziś wieczorem część zapakujemy tylko gdzie potem ukryć te paczki w swiątecznym papierze:D

Na fotki wylewek w takim razie czekam...

A okna na jakiej masz wysokości??

Skończyłam pierniczki (robiłyśmy je z córeczką od 3 dni;)) Prezenty zapakowane. Nie było czasu jechac na budowę, wiem tylko z relacji męża, że wylewki dzielie się trzymają.

Nadal czekamy aż sklep internetowy zdoła zgromadzic sprzęt AGD i już przestałam liczyc jaki poślizg ma Drewbet z przęsłami ogrodzeniowymi.