Lukarna 17.12.2011 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Poszukałam co to te Shnooksy bo zupełnie nie miałam pojęcia:) Ale to już wolę jednak grę. Chyba poszukam na allegro i zamówię. Zaryzykuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 17.12.2011 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 a masz u siebie tesco albo real? tam są po ok 75-79zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.12.2011 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Cenowa magia świąt;) My płaciliśmy za nią w maju coś koło 60zł, chyba nie warto przepłacac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 17.12.2011 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 dzisiaj na jednej półce stał rummikub junior o 14,5zł droższy - podejrzewam że jedno pudełko było ze starej dostawy a reszta z nowej; jakoś tak mi weszło już dawno w nawyk żeby posprawdzać co na półkach stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.12.2011 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Najlepiej nie zostawiac zakupów na ostatnią chwilę, ale nam w tym roku jakoś tak wyszło i akurat trafiliśmy w Smyku na promocje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 17.12.2011 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Ja dzisiaj dokupowałam ostatnią rzecz, żeby wyszło dzieciakom po tyle samo sztuk pakunków do rozpakowania Prezenty z listu mieliśmy kupione z końcem października, oszczędziliśmy na tym ponad stówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.12.2011 22:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 My w mikołajki dopiero list napisałyśmy;) częśc prezentów z listy kupiła jej babcia, chrzestny - puzzle, a reszta jest niespodzianką nawet dla mnie. Najfajniej się kupuje dzieciakom:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.12.2011 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Nie mam ani tesco ani reala:( Co roku obiecuję sobie że kupię prezenty wcześniej i zawsze robię to na ostatnia chwilę Właśnie przed chwilą zrobiłyśmy z Wika przegląd zakupionych zabawek i wyglada to imponująco:) Chyba się jeszcze skuszę na tą grę (moja mam nie da mi spokoju że nie wykorzystałam całej puli od niej na zabawki) i to będzie koniec:) I zastanawiam się czy by nie jechać do Lidla i nie kupić P tego helikoptera... Cieszy się nim jak dziecko... Co prawda mam juz dla niego dobiazg bo w tym roku mielismy prezentów nie robić duzych ale strasznie mnie to kusi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.12.2011 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Pewnie P. uznałby to za przegięcie;) Nam zostało jeszcze tylko pakowanie prezentów, a potem to już radośc wręczania:) Ze spraw budowlanych - mamy wylewki, schną, parują i nie pękają są równe, gładkie i sprawiają, że jesteśmy znów o kroczek bliżej przeprowadzki. Okna są na moim ulubionym, niskim poziomie. Cyknę fotki i udowodnię jak jest pięknie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.12.2011 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 jak wstał to go trochę na okoliczność helikoptera ale był zawiedziony że ten może latac tylko 8 min:) a potem 50 min trzeba go ładowac.Czyli sprawa rozwiązała się sama:) My chyba dziś wieczorem część zapakujemy tylko gdzie potem ukryć te paczki w swiątecznym papierze:D Na fotki wylewek w takim razie czekam... A okna na jakiej masz wysokości?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.12.2011 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Moje dziecko dostało dwa zdalnie sterowane samochody (bo woli je od lalek), dlatego dwa żeby wyścigi z tatą urządzac... Okno to które najbardziej mnie interesuje jest niżej niż 40cm, jadalniane 60, reszta jakoś równo na 90 chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 18.12.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 fotki zrobione...?bo jakoś w dzienniku ich nie widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.12.2011 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Nie zrobione, sprzątałam w sobotę, w niedzielę lepiłam pierogi... Fotki nie wiem kiedy zrobię, bo zapowiada się pracowity tydzień i mało czasu na sprawy budowlane, zresztą u nas sezon budowlany 2011 uważam za zamknięty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.12.2011 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 No dobra, poszłam do Dziennika zobaczyć które to może być to ważne okno:)I wyszło mi że to duże w salonie?? Za kanapą?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.12.2011 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 To trójskrzydłowe w salonie, ale nie do końca za kanapą ma byc. Na tle okna ma byc krótszy bok narożnika z niskim oparciem i/lub pufa/leżanka, żeby go za bardzo nie zasłonic:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.12.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Dokładnie o tym myślałam, może się mało precyzyjnie wyraziłam:) Pamietam z wizualizacji trochę rozkład parteru;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 18.12.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 dawno niczego nie słuchaliśmy... http://www.youtube.com/watch?v=TQYaVb4px7U&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.12.2011 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Esiak jak zawsze pięknie wprowadzasz nastrój:) Lukarna, bo wizki zawsze lepiej się pamięta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.12.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Coś w tym jest;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 19.12.2011 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Skończyłam pierniczki (robiłyśmy je z córeczką od 3 dni;)) Prezenty zapakowane. Nie było czasu jechac na budowę, wiem tylko z relacji męża, że wylewki dzielie się trzymają. Nadal czekamy aż sklep internetowy zdoła zgromadzic sprzęt AGD i już przestałam liczyc jaki poślizg ma Drewbet z przęsłami ogrodzeniowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts