Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

tak tak, BALTERIO, się machnęłam - nie wiem czemu jak byłam w sklepie to w ogóle myślałam że to tyle dobrego o firmie balterino czytałam ;)

no i mam panel w domu i obejrzałam przy domowym, a nie jarzeniówkowym, świetle. TA fota z netu niewiele przekłamuje; aaaa i jeszcze drzwi wewnętrzne zamówione, sempre orzech royal model W03

tak tak, BALTERIO, się machnęłam - nie wiem czemu jak byłam w sklepie to w ogóle myślałam że to tyle dobrego o firmie balterino czytałam ;)

no i mam panel w domu i obejrzałam przy domowym, a nie jarzeniówkowym, świetle. TA fota z netu niewiele przekłamuje; aaaa i jeszcze drzwi wewnętrzne zamówione, sempre orzech royal model W03

ale chyba wpierw przyjdą Ci zrobić obmiar...?

u nas wykładzina mówi się na wszelkie włochate i dywano-podobne, było napisać okładzin to bym wiedziała o co chodzi :)

Zzdecydowaliśmy się na zamówienie drzwi już teraz ze względu na styczniową podwyżkę. Przy 10sztukach to już różnica wychodzi konkretna. Akurat tyle ile drożej kosztowały panele w porównaniu z 7mm quickstepem

Szczerze - panele są zachwycające, kolor piękny i v-fuga, jeżeli jeszcze w dotyku mają fakturę drewna to je biorę, bo są idealne!!!:) Co to za kolor? Naprawdę cudne. Drzwi nie kupimy w tym roku, więc przyjdzie nam przepłacić w przyszłym, ale ja ciągle się waham czy nie zlecić tego stolarzowi... Gratuluję wyborów.

Ja dostałam dziś maila w sprawie sprzętów - mają na razie 3 z 6 zamówionych (!?)

Ja tylko takie widziałam;) może wybiórczo patrzyłam;) Zobacz Boscha, Simensa, ja szukałam czarnego szkła, więc miałam ograniczony wybór, boję się pewnej wpadki sprzętowej, bo niby wybrałam jedną markę i jedną linię to jednak nie na wszystko zwróciłam uwagę - opiszę, gdy sprzęt dotrze.

Idę poszukac cen tych boskich paneli

Ja tylko takie widziałam;) może wybiórczo patrzyłam;) Zobacz Boscha, Simensa, ja szukałam czarnego szkła, więc miałam ograniczony wybór, boję się pewnej wpadki sprzętowej, bo niby wybrałam jedną markę i jedną linię to jednak nie na wszystko zwróciłam uwagę - opiszę, gdy sprzęt dotrze.

Idę poszukac cen tych boskich paneli

te panele oglądałem właśnie wczoraj na żywo i oprócz świetnej v-fugi w dotyku naprawdę imitują drewno... :)

no więc właśnie mam problem bo też mieliśmy wybranego boscha a tu zonk, Bosch HBA43S450E okazuje się że tylko online jest taka ładna szyba bo w rzeczywistości prześwituje jak diabli :(

http://foto.static-euro.com.pl/foto/0/75039460/f761953a146838ed13487615787b73b8/bosch-hba43s450e,75039460_2.jpg