Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Bławatkowe komentarze

Ardea

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Ardea

2967

• agalind

1588

• pumpaluna

1153

• Esiak

730

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Usypiałam małą a tu tyle wieści

zacznę od Esiaka bo nie wypada inaczej :) GRATULUJĘ z całego serca :) To pierwsze dzieciątko czy kolejne ? Proszę pogratulować żonie !

Co do listew to u nas na dole będą białe ale robione na zamówienie bo potrzebujemy dołem szerokie na 2cm żeby te nieszczęsne dylatacje zakryć ;) Więc pewnie będą drewniane :) A odcięta podłoga od szarych ścian za pomoca białych listew wygląda super ;) Tez wcześniej nie widziałam tego inaczej jak listwy w kolorze podłogi, Teraz wiem, że inaczej też może dawać cudny efekt

Ja zakupy spożywcze z racji problemów z kregosłupem (Lukarna - to nie to o czym myslisz brzydulo :p ) zrobiłam przez internet. Pierwszy raz i jestem mega zadowolona :) Prezenty udało mi sie juz skompletować - tez głównie za pomoca allegro i nawet je wczoraj wieczorem popakowałam. Mam jeszcze do kupienia dosłownie 2 drobiazgi...

Pierogi, uszka i krokiety- zamówione. Susz na kompot - kupiony. Piernik w proszku ;) :p - kupiony :lol2: Barszcz ugotuje w piatek. Jutro jeszcze sprzątanie budowy i będzie git. Aaaaa i najważniejsze - wczoraj udało mi się kupić cudna kieckę na święta :) Tak od strzału- weszłam , przymierzyłam, zapłaciłam - take zakupy lubię najbardziej :D

Czy ktos z Was widział już mój piekny numer domu ??!! Jesli nie to zapraszam :D

Idę do Ciebie zobaczyć numerek;) A listew to najchętniej bym wcale nie robiła, ciekawe czy tak się w ogóle da, słyszałam o takich wpuszczanych w podłogę i zlicowanych ze ścianą, ale to za dużo zabawy. Pewnie będzie typowo pod kolor stolarki... Białych listew do niebiałych ścian i niebiałej stolarki nie widziałam, ale poszukam:) i wcale nie twierdzę, że nie pasuje;)

Esiak GRATULACJE!! to jak zdążycie się przeprowadzić jeszcze przed "pierwszym krzykiem"? Ale będzie rewolucja do kwadratu! :)

U nas też śnieg popaduje, trochę niemrawo ale na tyle żeby sparaliżować ruch.

Pinacolada załamałaś mnie tą sukienką... miałam sobie też coś kupić bo we wszsytko fajne się nie mieszczę a tu uziemiona chwilowo w domu ejstem i obawiam się, że żadne zakupy w grę nie wchodzą. No ale jeszcze nie wiadomo czy w ogóle nie spędzimy Świąt tylko we czworo więc może czym innym powinnam się martwić.