Esiak 21.12.2011 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 modrą to nawet nie wiem czy się na wigilie robi, czy nie, nam po prostu bardzo smakuje, a że Żonka może mieć teraz kulinarne zachcianki, więc ją przygotuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 21.12.2011 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Przestańcie o tym żarciu, bo ja przez przeprowadzkę to w lodówce mam głównie światło - no i jeszcze musztardę, majonez i gotową sałatkę.... na święta na razie nie zmajstrowane nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 21.12.2011 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 modrą to nawet nie wiem czy się na wigilie robi, czy nie, nam po prostu bardzo smakuje, a że Żonka może mieć teraz kulinarne zachcianki, więc ją przygotuje Esiak z jakiegoś konkretnego powodu? Można gratulować??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 21.12.2011 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 (edytowane) bez komentarza... Edytowane 21 Grudnia 2011 przez Esiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.12.2011 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Albo nie doczytałam jak sie chwaliłeś, albo do tej pory się nie chwaliłeś Gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 21.12.2011 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 No to gratulacje :wiggle: I koniecznie przekaż również żonie. Jakoś się oficjalnie nigdzie nie chwaliłeś, tylko tak mimochodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 21.12.2011 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Kiedyś dyskretnie wspominał, ale zbyt dyskretnie, żeby wałkować temat to nie dopytywałam, ale wiedziałam:) To teraz oficjalnie GRATULUJĘ:) Wiosną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 21.12.2011 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 To wychodzi na to, że ja taka mało subtelna jestem i prosto z mostu walę :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 21.12.2011 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 To wychodzi na to, że ja taka mało subtelna jestem i prosto z mostu walę :oops: No coś Ty to o czym ja mówię było dawno, wspominał, że jego żona ma podobnie jak Karola, wiec sie domyśliłam, bo Karola jeszcze wtedy była w ciąży;) A teraz to już oficjalnie poinformował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 21.12.2011 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Usypiałam małą a tu tyle wieści zacznę od Esiaka bo nie wypada inaczej GRATULUJĘ z całego serca To pierwsze dzieciątko czy kolejne ? Proszę pogratulować żonie ! Co do listew to u nas na dole będą białe ale robione na zamówienie bo potrzebujemy dołem szerokie na 2cm żeby te nieszczęsne dylatacje zakryć Więc pewnie będą drewniane A odcięta podłoga od szarych ścian za pomoca białych listew wygląda super Tez wcześniej nie widziałam tego inaczej jak listwy w kolorze podłogi, Teraz wiem, że inaczej też może dawać cudny efekt Ja zakupy spożywcze z racji problemów z kregosłupem (Lukarna - to nie to o czym myslisz brzydulo ) zrobiłam przez internet. Pierwszy raz i jestem mega zadowolona Prezenty udało mi sie juz skompletować - tez głównie za pomoca allegro i nawet je wczoraj wieczorem popakowałam. Mam jeszcze do kupienia dosłownie 2 drobiazgi... Pierogi, uszka i krokiety- zamówione. Susz na kompot - kupiony. Piernik w proszku - kupiony Barszcz ugotuje w piatek. Jutro jeszcze sprzątanie budowy i będzie git. Aaaaa i najważniejsze - wczoraj udało mi się kupić cudna kieckę na święta Tak od strzału- weszłam , przymierzyłam, zapłaciłam - take zakupy lubię najbardziej Czy ktos z Was widział już mój piekny numer domu ??!! Jesli nie to zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 21.12.2011 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Idę do Ciebie zobaczyć numerek;) A listew to najchętniej bym wcale nie robiła, ciekawe czy tak się w ogóle da, słyszałam o takich wpuszczanych w podłogę i zlicowanych ze ścianą, ale to za dużo zabawy. Pewnie będzie typowo pod kolor stolarki... Białych listew do niebiałych ścian i niebiałej stolarki nie widziałam, ale poszukam:) i wcale nie twierdzę, że nie pasuje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 21.12.2011 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 U nas też sypie śnieg:) jak w bajce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.12.2011 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 U nas tylko szron, choc w weekend za miastem (czyli na naszej działce) było biało:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 21.12.2011 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 u nas też sypie - leciusieńko ale jednak Wydrukowałam właśnie bileciki na prezenty i ponaklejałam juz. Zatem większość roboty prezentowej juz za mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 21.12.2011 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Ja teraz z którego okna z kanapy nie spojrzę mam ośnieżone iglaki. Bajka faktycznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.12.2011 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Może wreszcie poczuję święta, bo w tym roku jakoś tak jest inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 21.12.2011 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Myszonik, Ty to w ogóle masz fajnie, świeta w nowym domu... ja mam widok z jednej strony na ośnieżone dachy garaży a z drugiej już lepiej brzozowy gaik, pokryty szronem staw, a w tle topolowa aleja. Pinacolada, cóż to za piękna sukienka, ze tak od razu wpadła Ci w oko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 21.12.2011 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 No nie narzekaj na widoki - brzozowy gaik, aleja topolowa i staw brzmią bardzo romantico:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 21.12.2011 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Od wschodu jest ładnie, ale od zachodu zaczyna się typowe blokowisko. W Bławatku będzie widok na iglaki, na brzózki, dębczaki i szpaler dzikich śliw:) Myślę, że przeprowadzimy się w rocznicę Twojej przeprowadzki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 21.12.2011 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Esiak GRATULACJE!! to jak zdążycie się przeprowadzić jeszcze przed "pierwszym krzykiem"? Ale będzie rewolucja do kwadratu! U nas też śnieg popaduje, trochę niemrawo ale na tyle żeby sparaliżować ruch. Pinacolada załamałaś mnie tą sukienką... miałam sobie też coś kupić bo we wszsytko fajne się nie mieszczę a tu uziemiona chwilowo w domu ejstem i obawiam się, że żadne zakupy w grę nie wchodzą. No ale jeszcze nie wiadomo czy w ogóle nie spędzimy Świąt tylko we czworo więc może czym innym powinnam się martwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts